Ett utav säsongens guldkorn


Lätt top tre. Hanna J springer för sitt liv i skräck.

När jag ändå är igång..


... så kan jag ju liksom fortsätta skriva inlägg. För även fast I feel good nu så har jag länge tänkt på hur många fina och underbara människor det finns. Det är ju något speciellt med att lära känna människor man tidigare inte visste om fanns. Personer man inte trodde sig ha några likheter med, men va fel man har. Jo men visst, vi är inne på det rätt så uttjatade ämnet: Fördomar


Den senaste tiden har jag insett hur jävla hemskt jag tycker det är med människor som verkligen bestämt sig för att hata eller ogilla saker. Jag känner ju att jag till viss mån varit och är sådan, men man känner ju sig själv och vet att man inte menar något illa med det man säger. Det vet dock inte periferin. De som står bredvid och tittar, lyssnar eller läser vet inte alltid om det. 


Det finns ju en skillnad på att hata och hata, såklart. Att jag hatar motvind gör ju ingen illa (om nu du inte står i vägen, då är du ju tyvärr död), men att säga jag hatar människor som är så och så och så, det är egentligen INTE OKEY. Det går ju dock inte att alla människor ska klicka med alla, men att på endast ytterligheter bestämma sig för att ogilla något. Kritisera någon för bara en vanlig, alldaglig grej, som INTE GÖR NÅGOT OCH SOM JAG INTE FÖRSTÅR ATT MAN BRYR SIG OM, det, det gör mig förbannad. Vad spelar det för roll om någon kör en viss bil? Vad spelar det för roll om någon har en viss hårfärg? Vad spelar det för roll om någon tror på spöken? Vad spelar det för roll vem/hur många man väljer att knulla med? Vad spelar det för roll om någon är religös? Vad spelar det för roll om man inte delar samma musiksmak?. Vad spelar det för roll?? INGEN.


Man ska inte se ner på människor. Man ska se alla som att befinna sig på exakt samma nivå (MED VISSA UPPENBARA UNDANTAG SÅKLART)


Jag försöker varje dag att ta bort ens fördomar och värderingar man har programerat in i sinnet som att vara bra/dåligt. Det är inte försen mänskligheten tagit bort dessa som hatbrotten och annat hemskt försvinner. Som jag grinade till en dokumentär jag såg för ett tag sedan om mobbing, eller den som nu går på tvåan om utöja.


Jag försöker varje dag att inte bete mig på ett sätt som jag inte tycker är rätt och ibland så inser man, när man går och lägger sig, att man skulle agerat annorlunda i vissa situationer om man fick leva dem igen.


Well well, moralkakan får änna få sitt slut nu. Jag måste bege mig mot sängen. Ciao


baj de wäj


Det är skräcknatta i bigbrother sverige. LOVING IT. Är så nöjd. Plus att jag inte har en föreläsning försen nästa torsdag. Im on a role, and it feels good.


Ett töntigt inlägg


Den senaste tiden har jag drömt så insanely starka drömmar. Liksom att jag VARIT DÄR. Jag har upplevt det. Det är verklighet. Det känns helt sjukt varje gång jag vaknar. I stilen med att, "hur hamnade jag här helt plötsligt??!". Jag vaknade, helt ärligt, och trodde att en utav the bad guys i drömmen drogat mig och placerat mig i min säng för att jag skulle tro att det var en dröm. Jag gick runt en kvart och trodde stenhårt på detta, sedan kom jag ju liksom till insikt. Jag insåg att det är omöjligt att överleva ett hopp utför ett stup på hundra meter. Vad tråkig vardagen blev då i jämförelse..


Det är ofta jag känner att jag inte vill gå upp ur sängen, bara för att det är så otroligt att drömma. Detta kommer låta hur nördigt som helst, men efter den senaste kursen i personlighetspsykologi så ser jag helt annorlunda på världen. Man inser saker som man inte gjort innan. Man ser sig själv ur ett annat perspektiv, och man lär känna sig själv. Jag läser igenom detta, och jag VET hur töntigt och cheesy det låter, men jag är så glad över att jag bestämde mig för att läsa denna kursen.


Jag vet inte hur jag ska knyta ihop säcken och avsluta detta inlägget coolt, så att all cheesyness liksom tas ut. Går nog inte att rädda. Ett inlägg of lost costs. men...


WHATEVVAAAHHHHHH


Jag är nöjd ändå


Studenteneh


Drog mig precis in i boendeletandet i Uppsala. Känns som att det kan komma att bli ett helvete? Plus att jag inte fattar allt som nationerna säger att man ska göra/ha gjort/allmänt ha. Urk, men vad jag älskar att det regnar. Då får jag ju sitta här inne och äckla mig, vilket är seriöst underskattat.


Fick förresten vg på senaste kursen, vilket liksom känns helt AMAZING. Mest för att jag värderar just denna föreläsarens åsikt väldigt högt? Han tyckte jag var bra, och därför känner jag mig pretty damn good just nu. Låter det som att jag skryter? kanske lite, but its ma bloggelliblogg bitchess, HEHEHE


IMMA BE BACK


Lånedatorn strular med moi. Uppskattas inte alls. För att ni stått ut med min frånvaro så ger jag er en sådan där härlig bildbomb som ba alla gillar.Casual posin med livets nödvändigaste skylt. Vilken TUR att det finns något som säger åt mig att jag ska känna lite JOY. VIKTIG skylt osvCasual häng med APA och OCEAN öl. Bara en psykologiare förstår det otroligt roliga med det, snaapTSB med norskanFriterad kyckling?? jag känner mig förvirrad...Promenad vid ett stall, för att sedan hamna hemma i lägenheten med skitmat + jersey shore + ljusslingan. Hur underligt var det inte att ideerna kring midsommaraftons WT-tema föddes just då??Påsk tvåtusentolv.... PÅSK TVÅTUSENTOLV(!!!)Det brann i stavre förut idag??????


Duktar till det


vem är killen som gick upp tidigt idag för att tvätta?? T-licious. Sakken kille jag är, allvarligt.


Känner en ökad stolhet över min nationalitet


Jag än nog den sista svensken till att se detta, men skojar du med mig? HUR är detta så hysteriskt roligt? Jag lipar. Det är fenomenalt. Jag vill inte förstöra det för er som kanske inte heller sett det, men GUD, JESUS, BUDDAH. I cant breeeeeeath!

Beroenden


De som känner mig vet att jag lätt faller pladask för saker och blir fullkomligt beroende. En del saker håller sig fast bara för någon vecka, vissa blir en del av min livsstil.


De senaste dagarna har jag stött på tre nya beroenden, och jag tänkte så smidigt dela med mig utav dem här. Vi börjar med den mildaste. På tredje plats lyder: 2 broke girls. En tv-serie. SÅ HÅRD. Inte amerikanskt censurerat. Roligt like hell. SE DET


Andra plats: Vattenkokaren. Jag lagar bara mat där jag får koka vatten. Det går ju så jävla snabbt? Det är ju så jävla smidigt?? Hur levde utan en sådan här manick innan???


FÖRSTA PLATS: Tradera. Jag budade liksom precis på ett tyg(?!?!?!) Jag tyckte det va snyggt som fan, men va fan ska jag göra med den? Hittar la på något, det är ju BILLIGT SOM FAN I ALLA FALL.


Nu ska jag fortsätta jobbet med en killer-hemtenta. Förstm koka mig en kopp te (JA, JAG DRICKER TE NU)


Hej


Tar en paus för att få andas litegranna


En fuckin rubrik


Hejsan bros and hoes. Friends and foes. Hycklare och mytomaner. Players och myserZ. Skinny bitches och fiercly real. To cool 4 school och to school 4 cool.


hej till er allihopa


Med statistiken som faktabas så ser jag att någon går wild med att titta in på min blogg. Plötsligt får jag ångest över att jag inte bloggar mer? Mina fans behöver mig och vad gör jag? Tittar bb och dricker cola. Därför skriver jag ett inlägg till innan sängen. This is for you.


.................


och nu skulle jag ju komma på något att skriva, vilket jag inte gör. Jag är en besvikelse. Nu ska jag duscha.


sho bre.


Cry baby cry


Idag har varit en känslosam dag. Jag har grinat tre gånger? Låt mig förklara


Crybaby 1: Satt och lyssnade på film/seriemusik. Snubblade över "band of brother"-låten. Börjar liksom snyfta. Sedan kom jag över titanic soundtracket. ASSÅ. ASSÅ. Jag var otröstbar i kanske 15 min? Allt var ju så fint och så sorgligt att jag inte pallade. Börjar nästan gråta bara jag tänker på det.


Crybaby 2: Slog i mitt knä nästan direkt efter att jag lugnat mig av gråtattack 1.


Crybaby 3: Drömde en cp hemsk dröm, och i drömmen spelades titanic-låten STÄNDIGT. Vaknade och grinade. VAD ÄR DET MED MG?


Nu ska jag ijellefall kolla på bb-live, woop woop

Snacksar i mig mariekex och...


.... tittar på hjärndöd tv. De e nice, men har as ont i näsan? som att jag legat vid en kall fläkt som bara pumpat polarvindar upp i ena näsborren?? Känns über underligt.


Igår var några kursare och jag samlade för en kväll av alkohol och charader, och det var JÄTTEKUL. Jag har bilder, men har beslutat att inte lägga upp dem. Vill upperätthålla frid på hv.


Igår skickade jag för övrigt in min högskoleansökan. Hoppas jag kommer in i Uppsala nu, och om nu så vore fallet, så hoppas jag denna stad tar hand om mig.


Nu ska jag kolla mer tv. Ett playboy mansion program e på femman. Låter lovande.


Hatet växte, för en stund


Cyklade till systemet. Det var motvind. Jag blev svettig. Jag blev trött. DET VAR STÄNGT. trettio minuter av extrem hat. Har märkt att jag blivit en lyckligare person av att inte cykla. Jag stöter ju liksom aldrig på motvinden. Tror jag aldrig egentligen ska laga min cykel?? Den psykologistuderande som jag faktiskt är avråder mig till detta.


Klippte också precis av ärmarna på en jeansskjorta. Gjorde de mest på grund utav att jag slog i knogen i stolen, och kände för att förstöra. Istället blev det faktiskt snyggt. Jag tar på mig den till kvällens festligheter. Fint ska det bannemig vara.


Lätt irriterad. Lätt förvirrad.


Tänker inleda inlägget med att INTE be om usäkt för min frånvaro här. Det är INTE mitt fel, utan typ universum. Jajjamän. Jag inleder en klösfight mot självaste universum. Mitt bittra/sura/irriterade jag är inte rädd.


I alla fall, här sitter man nu hos moder och skriver inlägg, då min dator (förmodligen) blir lagad någon annanstans i Svea rike. Tur att jag kan skicka sms till elgiganten för uppdatering kring hans position och hälsa. Drygt att de tar tre kronor för varje sms. Dock tror jag att vi behövde ett break. Jag måste bevisa för mig själv att jag kan vara a strong independent man och att jag inte beroende av någon eller något. Det här är bra för mig (försöker jag intala mig........... KOM TILLBAKA)


Justja, jag har ju klippt mig. Väldigt poppigt. Ser ut som en nasist i sina unga dar. Det är hitler upp i dagen. Fast blond då. Tror jag får hans approval, fast vill jag ha det? Jag vet varken upp och ner utan my honey boo boo. Måste la förtydliga att jag INTE ÄR NASIST.  Bara det att jag skulle bli omtyckt i dessa kretsar om jag skulle förflyttas till 40-talets Tyskland. Misstolkarna is gonna misstolka, but imma be to enojd to cäre


Nu ska jag till systemet. Va vuxet av mig


En till anledning till varför jag väljer bort Karlstad


Nu bestämmer jag mig


Nu tar vi upp det igen. Beslutsångesten kring vart jag ska plugga, men den ska få ett slut idag. Det jag har haft svårt med är att jag gått och väntat på någon slags uppenbarelse. En stund av total universal förståelse där jag VET vad jag ska göra, men livet är ju inte så. Det handlar om att bara ta beslut. Det handlar om att handla, och det är det jag ska göra nu. Jag ska bestämma mig.


.....


Jag väljer Uppsala. Många andra städer är säkert lika bra, men nu bestämmer jag mig bara för Uppsala. Jag väljer the east side. Jag ska inte tänka på att jag kommer spendera fem år (FEM ÅR!!) av mitt liv där. LIVET ÄR INTE SÅ BEGRÄNSAT SOM DET LÅTER IBLAND. Nu börjar bara bostadsplågan. Hitta ett place, men det löser sig la.


När jag läser igenom detta så låer jag ganska bitter. Kanske jag är. Jag gillar ju som sagt inte att begränsa mig, men jag måste lära mig. hejjelihå.


Frigörelsen


Det finns nästan inget bättre än att skicka in ett arbete. Även fast man vet att den inte kanske till fullo reflekterar min sanna kunskap (jag är ju liksom ohyggligt smart, its just hard to focus it on the right thing, ya know) så blir man lugn i hjärtat. Man är KLAR. Även fast vi snart attackeras med en ny hemtenta snart som kommer vara änuu jobbigare, så är jag för stunden NÖJD å FIN


Nu känner jag för skaka på mitt bacon. Har en urge för lite lykke li.


Future, osv

Jag har distansierat mig själv ifrån bloggen med vilje. Lite för att jag har haft mycket att göra. Lite för att internet inte alltid varit tillgängligt. Lite för att jag har en hemtenta att få gjord. Lite för att jag velat göra annat. Lite för att jag inte har något att skriva (eller, jo det har jag ju haft, men det blev bara torrt och tråkigt varje gång jag ansträngde mig) Nu sitter jag dock här. hejsan.


Jag vill tillgägna detta inlägg med att förklara min hatkärlek för framtiden. Jag älskar att den finns. Att det finns en dag efter idag, och till och med en efter imorn. Det är bekvämt, för då kan min "Jag-skjuter-på-det-till-sista-sekund" personlighetsdrag få go wild and crazy ibland. Den behöver inte alltid sitta instängd. Detta är den bekväma framtiden. En sisådär vecka framåt.


Den obekväma framtiden är dock den som innebär nästa år, eller när man gör val som kommer bestämma fem år av din närmaste framtid. Den suger. Jag hatar den. Den är aldrig kul. Alltid ångestframkallande. FUCK YOU vill jag skrika varje dag jag går och lägger mig/vaknar för jag kan inte fatta sådana beslut. Jag kan inte. Hur ska jag veta vad som kommer bli rätt? Jag vill ha alla dörrar öppna, alltid, vilket inte går JAG VET, men tänk om det gick? Tänk om jag kunde ta ett beslut, och bara ändra mig totalt tre sekunder senare? Och sedan bara komma tillbaka som om ingenting har hänt?


Framtiden blir dock bekväm igen när man tänker >20 år i framtiden. Den är jag nyfiken på. Jag längtar ju liksom till att ha ett hus på landet. Tills då jag är förälder. Tills då jag upplevt de delar av världen som jag vill uppleva. Tills då jag är en bra, stabil och trygg lärare. Jag läntar till 40-årskrisen.


Dessa anledningar ger mig en hatkärlek för vad framtid är. Jag kan inte bestämma mig för vart jag ska plugga. Det går inte. Att jag ens lyckats bestämma mig för utbildning??? Är nog mest för att jag orkar inte tänka på det mer, inte för att jag bestämt mig alltså.


Nu ska jag göra klart hemtentan. Den ska in ikväll.  Wish me luck med att förklara ordet personlighet?? jesus..


Tänkjuu


Jo men HEEEJ allihopa


Nu känner jag att jag typ är igång igen. Inte för jag varit bakis, utan bara extremt trött? Torsdagen var otrolig, och jag vill verkligen tacka alla som förgyllde denna afton. Jag hade skitkul hela kvällen. SÅ TACK.


Det var det jag ville säga, OSV


Pluggar, like a bawss


Funderar på när jag faktiskt var såpass här duktig med pluggandet tidigare? jag har börjat i tid (?!?!?!?) och liksom får saker gjort (!!!?!?!?). Jag kör mutilitasking utibarafaan. På bilden, ni ser tallriken, jag åt medans jag läste. jajjamän! Sedan om det är bra och kvalitet på skiten är en annan femma, men låt oss hålla oss muntra och gla'a.

Det vinnande pluggschemat idag: 30 min plugg, varvat med 30 min fuldans & serier. Idag dansat det mycket till queen, och jag har tittat på charmed, samt project runway. Nu tror jag att det skall spelas lite sunshine med david guetta samt avicii. Sug på den alla mainstream haters.Såhär pluggar jag. Men min nya, fina, enkla och ba bra kamera så orkar jag/vill visa er hur processen ser ut.


Working man


Jo men visst. Igår var hemtentan upplagd på DisCo. Jag laddade ner den, och nu sitter jag med den. Första frågan är tråkig som as. Liksom, "beskriv alla dessa ord". Seriöst. ÅHH.


MEN


till skillnad från vad jag brukar göra, så ska jag direkt bita i det sura äpplet. Hey ho, lets go, OSV


Kläder jag skulle köpt om jag hade en massa pengar, osv


Tisdag


Ibland blir man verkligen, verkligen glad att man lärt känna lite nytt folk. Det känns uppfriskande. Att få se att världen är liiiite större än vad man trodde innan. Att en och samma stad fått ny känsla, för nu vet man mer om andra. Det är nog typ det bästa med högskolan. Att man tvingas lära känna nya. Det kan vara lite pain i början, för man vet inte vad man ska snacka om, men efter tag (typ nu) så är man bekväm, och den känslan är nog bland de bästa evvah. 


När jag väl är inne på högskolor och universitet så har jag idag varit inne på att jag ska till Uppsala nu. Jag kanske får göra så att jag skriver ner varje dag vilken stad som känns bäst, och sedan så sammanställer detta, och den med mest poäng vinner?


Asså ibland blir jag verkligen trött på mig själv och mitt eget velande..............................


Nu har jag i alla fall fått min hemtenta, så det är la bara att börja........................


Jag är sugen på socker, men har inget hemma.......................


Fan va jag är cool när jag använder så många punkter............................................


Dagens seriecitat


"And my checks got baby farm animals on it, bitch"

                                                                                       Jess, "New girl"
Vad har jag gjort idag?

 

  • Varit på föreläsning, 13.15-16.00, SKÖN tid. Idag var jag vaken och uppmärksam. Allt blir mer intressant då. Idag var det SJUKT va intressant.
  • Gick till systemet, kände mig riktigt cool. Köpte även ut. Kändes även det awesome
  • Gick hem med allt detta. Var svettig från topp till tå när jag steg in i ettan
  • Nu lyssnar jag på lounge musik. Vet att det är få av er readers som diggar det, men tänk om. Lyssna på några av de låtarna länkade i tidigare inlägg. Speciellt denna College & Electric Youth – A Real Hero Livet får mening genom denna låten. SÅ BRA ATT JAG VILL GRÅTA IBLAND. Jag gillar den, med andra ord


SEDAN, ett word out till johanna! Lyssna på nya Kent-låten. Den kan du ju inte säga är dålig????!

Tack tackUppsala vs Karlstad


ASSÅ


Hjälp mig nu FÖR FAN. Vilken stad ska jag ta?? Jag ändrar mig varje dag. Ba ge mig någonting. Jag frågar efter vägledning. Ge mig något. SÄG VAD NI TYCKER.


När man pluggat för länge, blir vissa saker extra roligaMin nya hatt


En hatt som är så mycket mer. Det är en tårta, den kan spela musik. En bild räcker inte. Denna hatt kräver en video.
Musik å ett filmtips


Förresten så måste jag dela med mig av all amazing musik som jag snubblat mig över den senaste tiden. De Första låtarna är ifrån en film jag såg igår kväll. Sjukt bra. Liksom awesome. Drive hette den, med Ryan Gosling. GRYM. Se den, osv.

Desire – Under Your Spell

College & Electric Youth – A Real Hero

Kavinsky – Nightcall

Chromatics – Tick Of The Clock (Single)

Kent – 999

The Temper Trap – Fader

Laleh – Vårens första dag
VARSEGOD SVERIGE


The bitch is now 20


... och det känns SKÖNT. Nu kan jag starta drömjobbet som langare, på riktigt. Sikket cashflow jag kommer få. Ska köpa mig en sådan där tjock guldkedja med ett dollar sign. Ska bli pimp. Öppna porrklubb (är ju typ halvvägs med ljusslingan!!)


Åh, livet leker!


RSS 2.0