Är påväg


Sista natten i trollis

Hejsan alla familjära ansikten ute i cyberspace


Idag har ej varit en bra dag, punkt. Det har varit mycket, och för någon som är extremt kass på att hantera stress, blev det för mycket. För mycket för att jag skulle kunna ta in det allra sista av Thn innan avfärd mot nordost. Skit samma känner jag nu. Staden lär vara densamma när jag kommer tillbaka, jag får carpe diema på riktigt då istället. Lägenheten är städad i alla fall, mer behöver vi inte gå in på...


Inför flytten, tror jag kissar på mig (!!!!!!!) jag åker liksom om 12 timmar, börjar plugga på torsdag och jag UNDRAR vart augusti tog vägen??? Alltså. Herre Gud


Nu orkar jag inte blogga mer ifrån felefonen, men undrar verkligen om jag kommer kunna somna?


Förresten! Har klippt mig. Rakade av allt. Är trots allt nöjd med det, nu behöver jag ju inte klippa det på ett tag = den lates dröm


ANTAGEN

 
Som jag har väntat. I 18 dagar har jag hållt på att logga in och ut på antagning.se för svar om min framtid. Nu kommer jag hem och möts av detta:
 
 
Nu kan jag andas ut och börja oroa mig för de normala problemen. Mitt liv har en riktning, osv. Är det okey att jag gråter?? Jag snyftar här för mig själv och njuter i denna känslan av triumf i ett långvarit krig som tog sin början i mina egna, dumma val och min ouppmärksamhet. Jag tackar Gud. Jag tackar Allah. Nu ska jag kolla CBB, eviction night, och inte vara stressad. 
 
 
HALLE FUCKING LULJA
 
 

Tattoos

 
Att jag går runt och oroar mig konstant, det är ni nog vid nuläget GANSKA SÅ medvetna om, men det är dock inte allt som tar upp min vardag. Låt oss besöka ett ämne kallat tatueringar. Jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte vill rista in något snyggt i min hud. På den senaste tiden har jag tänkt på att jag vill tatuera något liknande detta:
 
 
 
Ni förstår vad det är jag vill ha, ett kattdjur i profil. kanske på inre bicepsen, känns dock ganska hipster?? Som en trend?? dem vill man ju hålla sig borta ifrån. Sedan att det just är ett kattdjur. Vad kommer detta säga om mig? Måste jag vara "rivig" då? Måste jag vara "vild"? Jag lever ju EJ upp till detta, och man vill ju inte gör allmänheten besviken, osv. Men ärligt, är inte dessa bilder helt sjukt vackra?? Man måste ju bli nöjd med något sådant på kroppen?? 
 
 
Jag får suga på den karamellen. Är ju samtidigt fortfarande på denna idé:
 
 
 
 
Så många val!!
 
 


Trodde dessa lådor skulle räcka. Jag hade fel. Imorn har jag omtenta, och jag vet hur det kommer gå. Är dock inte så deppig över det, det är svårt att vara det när jag faktiskt varit såhär duktig idag.


Sedan kan vi väll allihopa hålla tummarna för att jag får svar imorn från antagning?


God natt från lilla ettanHej på er alla i lingonskogen

Heeej bloggeeen


The crazy life of Tobias fortsätter. Idag vaknade jag klockan åtta av nerver som går på helspänd. Är konstant nervös. Jag bestämmer mig för stiga upp ur sängen och ner i böckerna. Gick medelmåttigt bra. Det får gå som det går. Blir inte ledsen över ett underkänt. Livet är större, osv


Sedan efter all denna fun jag haft hemma så besteg jag mig mot en fika med föredetta klasskamrater på Hv, väldigt trevligt. Efter detta möter jag upp min storasyster för lunchning ingen annanstans än på Thai sing bar, väldigt trevligt. Köpte mig en tröja på myrorna, väldigt trevligt.


Sedan dess har det inte varit mycket som skakat denna värld. Var hemma hos mamma en sväng, har tittat lite Robinson och nu ska jag avsluta dagen, som ALLTID: med big brother


Imorn lär bli en kaosartad dag med mycket i huvudet, men det är också en dag som ska nötas av. Ni undrar, vem är denna filur som skriver egentligen. Det är ju ej Tobias??? När blev han så torr??? Så tråkig??? Ja, det är så jag känner mig just nu, så vi får bara gå igenom denna tröga period tillsammans tills jag är normal igen


Tack för idag

Har fått typ svar

 
efter att ha spenderat en saftig amount of time i telefonköer, och med x antal olika personer så hittar jag tillslut rätt. En person som kan ge mig information och en person som faktiskt jobbar med efteranmälningarna. Svaret jag får suger dock åderpole av enorm sort. De tar allt i datumsordning. De är på nu på 5e Augusti. Jag anmälde mig 6e. Hon sa att jag FÖRMODLIGEN får mitt svar nästa vecka. 
 
 
Alltså jag pallar inte mer. Jag, seriöst, pallar inte mer. I natt drömde jag att jag loggade in på antagning, såg mig vara antagen. Det var en fin dröm. Varför i helvete skulle jag vakna? 
 
 
Nu ska jag ta mig lite frulle, fylla på lite kräm i nallen och hoppas på att iphånen kommer så snart som möjligt så jag har något roligt att pilla med. Annars ska jag ju plugga idag. LOVIN MA LAJF.
 
 

Mindre kul, samt kul

 
Alltså, ibland i all den här "Jo men det kommer nog gå bra, jag kommer nog komma till Uppsala, det LÖSER SIG" så finns det en liten jävel som springer runt inom mig och slår på nerverna med en hammare. Jag vill bara VETA. Jag vill få några svar. Jag vill få igång kugghjulen. Låt mig få befinna mig i en verklig procedur mot uppsala. och pluggandet till omtentan går för tillfället segt. Jag pallar inte göra det igen för EN TREDJE GÅNG. eller, ja första gången sket jag ju i den, typ, men hur som, jag orkar inte ta mig igenom alla 300+ sidor IGEN. Jag orkar inte med min oro.
 
 
Nu ska jag se batman. Jag ska knöka i mig popcorn, casually och ofc like a boss.
 
 

On top of da world

 
Heeeeeeeeeejsan
 
 
Alltså. Gårkvällen. Pinsamt. Att vara fullast i gruppen, det är liksom kul då. Men jag gjorde la inget dumt, men serri. Jorden snurra. SNURRA. Ingen kontroll. Är för trött för att uppdatera er mer. Ville typ få sagt att jag kanske blir med iphone in a near future. galen grabb åva hee
 
 

FULLA SVIN

 
hejsan. här är jag. Linn har glömt sin mobil hos johanna. Fan va bra. Jag är full som satan själv. Får la ta en promenad själv o mörkret. Tänker att jag kommert in till big brither och en skål biroccoli. Alltså jag vet att det är felstavat. jag vet. ok. det är bara allt för månmga promille för att jag ska bry mig ALLS. Skyller det på linn som ej har med sin mobil, och som ej is walking of my drunkness. så. FU. Nu ska jag la försöka bli nykter. Om det ens går. ??? varför känner man inte alltid så här?? Rätt nice. Jag har inga problem, osv. ALkolist? låter ok.
 
 
Whatevvah. 
 
 
(ps begär om bilder ifrån inatt. give us johanna)
 
 

Cause though the truth may vary, this ship will carry our bodies safe to shore

 
Har nu köpt en tågbiljett till Uppsala. Resan kommer se ut som följande: Thn till gbg, gbg till sthlm, sthlm till Uppsala (hur fan är det uppsala förkortas??? hoppas lite på usa. Vore coolt) priset blev under 300 kr vilket jag inte alls trodde. jag trodde närmare 600 kr, så en trevlig överraskning. Varför jag redan köpt biljett, innan jag vet någonting om antagning osv, är för att jag hoppas i mitt hjärta att det går bra, plus att den var ombokningsbar. Jag kan casually byta, med andra ord. Såg nu också att det bara tar 20 min från uppsala till stockholm??? Hur nice??? Supernice!!
 
 
Nu ska jag kolla cbb, eftersom jag somnade tidigt igår och missade det. Happy fucking days! Sen ska jag läsa om sveriges invandring, kanske bläddra lite mer i skolböckerna, sedan bär det av med buss 22 till strömslund för att göra en liten förändring uppe på hjässan. Sedan är det Fezt. 
 
 
cool
 
 

Min casual och NICE dag igår

 
Måste dela mig lite utav min braiga dag igår.
 
 
Jag vaknar utav ett samtal från apartmentbostad, de informerar mig om att någon kommer flytta in i min lägenhet i september, vilket innebär att jag inte kommer behöva betala hyrorna för de månader jag egentligen skulle behövt, då jag hade tre månaders uppsägningstid men min lilla tur gjorde att allt löste sig och feeewww.... Lång mening.
 
 
Jag bestämmer mig för att gå till banken. casha in lite mynt jag har. 176 kronor på kontot, thank you very much
 
 
Linn hämtar upp mig, och vi beger oss till överby. Vi skrattar, vi windowshoppar, vi shoppar. Jag handlade för wooping 821 riksdaler (och hade dagarna innan spenderat 400 kronor på ullared) men allt detta är OKEY, för jag har ingen mer hyra att betala bitchees. I ALLA FALL. HM levererade ett par jeans, i rätt storlek, för 199 kronor, helt stört bra då jag var i behov av nya jeans. Sedan fick jag också köpt: underkläder, en tischa, en stickad tröja, och alkohol. Nöjd. 
 
 
Vi åkte sedan till Skräckeland. Chillade lite i solen. (glömde ju säga att det var underbart väder igår också?? Nice som fan??) Allt slutar dock ganska hastigt, plötsligt sitter jag på bussen hem. Mamma ringer och vi bestämmer oss för att åka och fixa med mina cyklar, och alla ting som är hos mormor. Detta tog tid, MEN det blev klart. efter detta åkte jag och köpte mig en liten längd smörgåstårta. Yes, you heard me. LivsnjutarN
 
 
Dagen avslutas med premiären av celebrity big brother UK. (Samt att jag började packa min tillsynes ENORMA väska, för att få en inblick i hur mycket jag faktiskt kommer få plats med, vilket visar sig vara inte alls såpass mycket som jag hoppades på...) Det var ju även så att uppfinningsrikedomen inom mig blommade då jag, av ett par söndriga underkläder, (som var tvättade, ofc) skapade mig två pannband. Var säkra på att dessa ska vara med på badmintonturneringen.
 
 
Förstår ni varför min dag var NICE igår?? Synd att jag inte köpte en GOD DAMN lott.
 
 
Linn poserar i vbg's hjärta
 

Yo maddafakkas

 
Jag pallar inte hur bra the sound of arrows är. Jag pallar inte. Det är bland de bästa skivor som någonsin blivit producerade i lilla landet lagom, vilket är lustigt då denna skivan är allt ifrån lagom. Den är mind-fucking-blowing bra, och så jävla OLAGOM. Det knullar i öronen, som man brukar säga. Jag kommer, jag kommer, jag kommer, om jag nu får quota Maggio
 
 
Nu ska jag gå till banken och fylla på mitt konto med lite mynt. Hoppas på att myrorna levererar något som är värt att lägga lite stålar på. Lite coolness till Uppsala skulle behövas. Yes, jag lever med ideen av att jag ska dit. Annars hade jag nog gått av på mitten. Lite andra glada nyheter, min lägenhet är tagen, vikt av mina axlar.
 
 
Be swagggy
 
 

Sagt och gjort

 
Känns som att allt jag ständigt påpekar är att jag är stressad just nu, vilket jag sannerligen är, men idag har jag bestämt för att inte vara det. Så ska inte det. Idag ska jag bara vara med mig själv, och andas lite innan stormen.
 
 
Just nu: traskar runt iklädd endast en handuk kring midjan. Handuken är av färgen blå med de 101 dalmatinerna på.  Bredvid mig är min andra öl. Tänkte bara ta en, men sedan blev det två, vilket är nice. Vi får se vart detta slutar. Imorn ska jag vara redo för att åka till ullared klockan 06.00. Taggar inte alls. Hatar att trängas där inne, men lär bli gratis mat, vilket jag inte kan tackaa nej till med min ekonomi. Erbjuds en räkmacka att glida på, ja men du, då måste man ju snylta.
 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på m83, eller remixplattan som The sound of arrows ger en gratis!! Det är sannerligen lätt att just idag inte vara stressad. 
 
 
Ladda ner den. Den är FET. Liksom visitor, liksom chad valley, liksom the kooks har remixat. come on. Klick da picture
 
 
 
 
Keep it real
 
 

Sån är jag

 
Liksom
 
 
vad trött jag blir på MIG och min oexisterande pli på mig själv när det kommer till att plugga. Låt mig beskriva hur det alltid ser ut när jag ska plugga. Jag tar mig en red bull. Kaffe faller ju ej mig i smaken, så därför är detta ett substitut jag näst intill BEHÖVER. Jag tar fram alla mina färgpennor och börjar alldelles för ambitiöst. Jag kollar upp ord, försöker översätta till mina egna meningar, jag kategoriserar till olika spalter eller tabeller, färgkoder osv. Detta slutar med att jag lär mig ganska mycket av det lilla jag hinner läsa, men jag pallar ju ALDRIG fortsätta. Idag skulle jag läsa tre artiklar. Jag läste en. Jag är sämst??? Och nu börjar OS avslutningen, och den måste (??) jag se. 
 
Jag blir så trött på mig själv.......................
 
 

Ack och ve

 
Mitt arma hjärta fortsätter att pulsera i en ack så hög hastighet, ty min lista med things to do växer sig allt för lång för att denne komfortabla individ jag själv väljer att se mig själv som, skall trivas med sin tillvaro. Att vakna med en orolig känsla i magen (ej för att man är i behov av number two) är sannerligen ej en fröjd för den fortsätta dagen, men upp spatserade jag ur sängen och positionerade mig med artiklar om världens befolkningsutveckling i form av pdf-filer. Kanske inte ett val av den intelligenta sort, då detta är med övervägande majoritet det roligaste utav det som skall pluggas in (igen) till den fruktande omtenta som närmar sig med stormsteg, men ibland får man vara lite dum. Till pluggandet i allmänhet känner jag mig optimistisk då jag kommer ihåg förvånande mycket. Detta gläjder mig, och pulsen saktar gradvis ner till en normal takt.
 
 
Annars spenderar jag tankarna åt Uppsala, om jag verkligen kommer in, hur mitt boende kommer se ut, om samtalet med banken kommer gå bra, om jag kommer trivas med mitt nya liv. Ni vet, de ordinära tankarna vid en tid som detta. Kommer Trollhättan glömma bort mig? Kommer Uppsala acceptera mig?
 
 
Nu återgår jag till mitt arbete, ty jag har 2½ artiklar kvar att läsa idag.
 
 
Keep it real
 
 
/ Party Rockaah

En oslagbar bild


Välkommen till vår vardag

 
I all stress så låter jag dock mig själv att få chilla, såklart. Idag kollade jag på detta. Så jävla fint. Vad jag blir glad av att det finns sådana här människor i avlånga Sverige. Satt med en klump i halsen genom hela. Varsegod.
 
http://www.svtplay.se/video/221546/del-1-av-3
 
 

Varför jag känner mig stressad

 
Är nu hemma efter att ha spenderat dagar samt nätter ute i sommarstugan. Det har varit skönt, för där är saker och ting stilla, och det finns inget onödigt som stimulerar sinnena. För mitt liv känns lite det motsatta, just nu. I måndags loggade jag in på antagning.se och möts av något som ger mig ett totalt meltdown. Jag är struken ifrån min utbildning i Uppsala. Det var min efteranmälan som inte blivit behandlad, som sedan blev det, och som hamnade lite i skuggan utav allt, som förstörde allt. Jag går liksom in i väggen. Vad fan ska jag göra nu?
 
 
Detta kan dock ha löst sig. Det jag har sökt har inte ett allt för högt tryck på sig, vilket gör att min efteranmälan kan ge min en plats i programmet ändå. Jag kan andas ut, typ, men ovisheten gör mig hispig, för man vill ju egentligen bara veta. Jag vill se mig själv som att jag ska dit i höst, som att jag kommit in, men jag vågar samtidigt inte riktigt. FAN. Som om det inte vore nog, så stressar annat mig med:
 
 
Boende, och allt som kommer med detta. Först och främst så har jag ju sagt upp min lägenhet här i trollhättan. tur som jag har finns det människor som vill ha den redan i september. Detta innebär dock att jag måste strukturera ihop visningar med alla som vill det. vissa bor långt bort, vilket innebär att det skall skickas ett infromativt mejl med bilder. Detta betyder att jag känner mig lite tvungen att grovstäda lägenheten. När allt detta löser sig, så ska jag ju även packa ihop alla mina grejer. vad ska jag slänga? hur ska jag sortera upp lådorna? eftersom jag jag än inte fått något boende, så kan jag ju inte ta med mig några saker, typ. Vart ska jag ställa allt? Lite saker överallt förmodligen, när ska jag fixa det?? Sedan att jag känner mig stressad över boende, för att jag inte vill utnyttja Linns erbjudande om att jag får bo där ett kortare tag, det ger också en uns ångest. Sedan har ju pappa släppt bomben om att köpa en lägenhet i uppsala, där jag kan bo, men hur snabbt detta kommer ske, vet liksom ingen (och jag vill ju inte tjata!!!! Men jag vill veta nuuuu!!!)
 
 
Plugg, ja jag har en omtenta som hänger kvar. Den måste jag börja plugga på nu på riktigt. 24:e Augusti smäller det fan.
 
 
Pengar, har inte så mycket. vill inte vara gnällig, för jag vet att det kommer lösa sig, för det gör det allt för mig och pengar, men det är allt något som oroar mig i alla fall lite. 
 
 
Mina vänner och min familj. Jag vill ju spendera tid med er innan jag liksom åker, och ni liksom åker, och det är inte så att ni är en börda, det är bara det att jag vill hinna med att träffa er såpass mycket och allesamman så att det känns bra nere i maggropen. så att det kräver någon slags schemtisk uppläggning för att jag ska kunna få ihop det med allt annat.
 
 
Uppsala Universitet. Jag ska liksom börja på riktigt nu. Jag inleder nu the real thing. fem och ett halvt jävla år. HELT STÖRT? Åh herre herre. Hur ska det här gå? HUR ska det här gå? HUR ska det här GÅ? Sedan insparken, tänk om det blir för mycket? tänk om alla mina föreläsare är ohjälpsamma puckon? Tänk om alla jag pluggar med är ohjälpsamma puckon?? Tänk om allt bara är dåligt, och omysigt??? Alla dessa saker jag inte vet än.
 
 
JAG SKA FLYTTA LÅNGT HEMIFRÅN , det är LÅNGT hem. Kanske låter löjligt, men ändå. Det går inte att bara droppa in. Det tar minst fyra timmar hit, eller dit. Jag har bott på bästkusten hela mitt liv, nu ska jag till öst?????? Mind fuck. va fan. Kommer de prata jobbigt? Kommer de vara fittor på den sidan landet? Alltså. PLUS att jag aldrig varit i Uppsala. Jag ska flytta till en stad jag aldrig varit i??? Hur fan ser det ut?? Hur ska jag hitta???? Jag har ju ingen fancy mobil, ska jag gå runt med en fucking karta???? ALLTSÅ.
 
 
Sedan är det en massa småskit jag måste fixa. Exempel: Csn, min cykel, måste ringa massa företag, vem ska adoptera min växt (???!!), mm.
 
 
Så jag känner mig som en stressad själ som försöker få ihop mitt liv. Hoppas att det lugnar ner sig allt eftersom att vissa frågetecken kan stryckas ut. Är visserligen optimistisk i min stressighet, men det är fortfarande jobbigt like fucking hell. 
 
 
I sign out
 
 

Tjobre

 
Imorse vaknade jag 08.20. Inte för att jag var utvilad, för att jag hade en helt sjuk värk i en muskel bakom nyckelbenet. Sätter mig upp och inser att jag liksom inte kan röra höger arm. WTF. Det enda jag kan komma på är att jag legat totalt fel.
 
 
Dagen går vidare, har fortfarande ont, men är inte lika handikappad som jag var tidigare, men känner att jag inte want to push it. Därför är jag ej med på cykelfesten. Om det nu skulle finnas något tvivel. Punkt.
 
 
Hur skall jag sammanfatta helgens kalasigheter? Jag sprang baldersnäsjoggen, presterade en tid på 39.14, är jävligt nöjd med den, för att liksom ALDRIG träna. Fick åka ring efter båt för första gången i mitt liv. Fy fan va kul. Igår spelades rappakalja. Också en jävla hit
 
 
Nu ska jag göra mig lasange. fint skareva. Imorn skall jag+Arntsen till Gebege, sedan drar jag min kos mot ekenäs. 
 
 
Sämsta inlägget evaahh, Whatevvah?!
 
 
 

Tar mig norrut

 
Nu åker jag till dals långed för att imorgon springa baldersnäsjoggen. 6 km, och jag som aldrig sprungit längre en typ fyra. Jag har inte tränat sedan typ maj. Jag lär dö. Lär vara det jobbigaste jg gjort in ma life. Jag peppar inte alls. Hoppas min halssporre utvecklar sig till att bli outhärderlig, så jag typ slipper. fast samtidigt vore det coolt att ha gjort det. Någon måste ju komma sist, osv. MEN HEJ SÅ LÄNGE
 
 

och förresten...

 
...Jag fick mitt väderkaos (!!!), det tackar vi för. Tackar också för att det kom efter minigolfen med familjen. Ibland är turen för stor för att kunna förstå den. Imorn börjar också friidrotten i OS (!!!!) Såg igår filmen "My sister´s keeper". Har inte grinat så till en film sedan Titanic, det borde säga er något. Får tre solar, av fem möjliga. Såg också precis klart "The descendants". Den får fyra starka solar av fem möjliga.
 
 

Langar historiens längsta inlägg

 

Identitet. Vad som gör mig till mig.

 

 

Vad jag identifierar mig med.

 

 

Vad som med mig gör att jag identifierar mig med andra människor, eller…

 

 

Hur de kanske i sin tur identifierar mig?

 

 

Hur jag blir jag, genom att andra är med mig? Eller vad jag är som identifierar mig?

 

 

 

Jag försöker greppa tag om det. Vad det här med att ”identifiera sig” betyder, eller egentligen vikten med det. Att känna tillhörighet med något/några som har en slags koppling till en själv, tydligen. Att vara del utav en grupp antar jag?

 

 

 

Man identifierar sig med sina grupper. Jag är del utav min släkt. Det är en grupp jag alltid varit med i, och vet att jag alltid kommer få vara del utav. Och även fast nästan vi alla har genetiskt bundna knutar som fört oss samman, så är det inte vårt dna som avgör komponenterna utav vår familj. Vi knyts samman genom möten, och vi växer. Jag tillhör en släkt som är delad i två led. Släkt på min mammas sida. Släkt på min pappas sida. Vissa är stor del utav dem båda två, men jag känner mig ändå tillhörig en gemensam grupp jag kallar: Min släkt. Kanske är det för att jag precis kollat på en film jag gråtit nästintill mer än till Titanic, men jag skulle kunna offra så mycket, för att få dem att må bra. Jag identifierar mig med min familj. Jag är född och uppvuxen genom dem. Jag vet vart jag kommer ifrån.

 

 

En annan grupp. Mina vänner. Här kan det ibland bli klurigt att försöka hålla en fast skara, eller konsistens. Denna grupps komponenter samlades för att vi tyckte om att ha oss runt omkring varandra. Att vara med dessa gjorde att vi blev glada, eller att vi kände oss trygga. Den ändras dock ständigt. De människor som man alltid hörde av sig till, lever plötsligt liv man inte vet någonting om. INTE för att man valde bort dem. Det var bara så att man växte, och allas förutsättningar förändrades. Det livet man hade, blev minnen, och så också de starka vänskapsband man hade. Ibland kan det kännas som att man missar så mycket, som man inte vill. Ibland vill man ringa upp alla man en gång förlitat sig till och bara försöka knyta ihop säcken igen, men det är omöjligt, oftast. Kanske är det inte heller något man ska göra. Just då var dessa personer precis vad jag behövde, men med att livet går vidare, så måste man även låta varandra göra det.

 

 

Just nu består mitt närmsta umgänge utav en drös bra människor, som trots allt och mycket har på något sätt lyckats hålla sig hopklistrad. Trots att vi bott i olika städer och FÖRFAN länder. Trots att vi alla fick nya liv, så lyckades vi hålla kvar vårt gamla. Kanske med nöd och näppe, men kvar. Det är jag otroligt glad för. Man säger aldrig det till varandra, men fan vad jag är glad för det. Att få tillhöra olika grupper människor som jag nu gör, små som stora, gör mig så jävla lycklig. Man känner sig viktig, för man kontaktas, ens åsikt uppskattas och man blir del utav nästintill alla ekvationer. Man tas in i debatten och blir en del av helheten och det blir en fin känsla. Mina vänner är en annan grupp som jag tillhör. En grupp som då består utav flera grupper vänner. Med er älskar jag att identifiera mig med, eller att ni identifierar mig. Tack, osv.

 

 

Sedan så finns det en andra massa ting man ska identifiera sig med. En massa saker som man bara ska hantera och vara. För vissa är det skitenkelt. Liksom lika enkelt som jag har till att känna mig som del av min släkt, eller vänner. Man ska identifiera sig till sitt kön, till sin sexuallitet.

 

 

Jag är av manligt kön, och har inga som helst problem med det. Om jag i ett parallellt universum skulle få välja kön, så väljer jag det manliga, för jag trivs i att vara man. Jag är MAN, och NÖJD som FAN med det. Det jag inte trivs med är vad jag som man känner mig påtvingad till att känna, tänka eller vara. I Sverige är jag inte direkt tvingad till att jag måste vara på ett visst sätt. Folk accepterar mig TROTS mina såkallade ”omanliga” egenskaper. Jag har aldrig känt mig grovt kränkt. Jag har aldrig, på grund utav mitt kön, genomgått ett tvång från någon, jag inte kunnat hantera. Det är inte det som är problemet. Det är de små sakerna. Att jag ska gilla/vara bra på sport. Jag måste klunka öl. Jag måste ogilla viss musik. Jag måste prata om sex på ett visst sätt. I alla de små, sociala mötena så förväntas det ett förutsatt beteendemönster hos mig, endast för att min kropp pumpar testosteron, och för att jag har en penis. Det är då jag känner mig dum. Det är då jag känner mig obekväm. Det är då jag inte tycker att det är okey. Gör jag det sociala systemet besviken då? Hur ska normalmänniskan hantera mig? Hur ska de kunna få kontakt med mig om jag bara inte är som jag, tydligen, borde vara.

 

 

Sedan det här med sexuallitet. Ett ämne som diskuteras alldeles för mycket. Varför? För att det inte är en stor grej. Varför skulle ens sexliv, luster och kärlek vara något som man ska ifrågasätta? Vem skadas av vad man känner i form av ett hjärtas frekventare hjärtslag? Jag förstår inte. Jag säger inte att sex med någon som inte är i en position för att göra egna medvetna beslut är okey. Jag säger inte att det är okey att våldta. Det jag säger är att det inte finns bara EN rätt kärlek.

 

 

Låt oss diskutera, att identifiera sig. I nuläget finns det egentligen bara fyra läger som diskuteras. Att vara en heterosexuell kvinna, heterosexuell man, homosexuell kvinna eller homosexuell man. Allt annat är sidospår som slutar sig i att man är en utav de precisnämna grupperna. Man erhåller sitt kön vare sig man vill eller inte, och sedan är du antingen hetero, eller gay. Ni tänker, det finns bisexuella. Vad skönt att det finns en term till, tänker världen. Fast finns den egentligen? Gayvärlden kallar det för en övergångsfas till att acceptera sin homosexuallitet, för att man inte orkar ta hela steget på en gång. Att det är en term som används för dem som tydligen inte kan acceptera sig själva tillfullo. Så är ju inte fallet, alls. Saken är den att det är fånigt att jag måste välja något.

 

 

Det jag tror jag är felet med hela debatten kring sexuallitet är att man diskuterar kring att acceptera homosexuellitet, men har totalt glömt bort att det finns mer än två ändhållplatser. I dagsläget känns det ibland som att jag måste vara något utav två ”motsatser”. Svart eller vitt. Vad väljer du? Jag identifierar mig inte som hetero. Jag identifierar mig inte som homo. Jag känner mig inte delaktig i någon utav grupperna. Detta gör mig, rent teoretiskt, som bisexuell. Jaha. Vad betyder ens det? Att jag får vara en blandning av allt? Att jag ska vara en åskådare som står i landet mitten? Som inte är tillräcklig för någon utav stereotyperna? Att jag är Schweiz i sammanhanget?

 

 

Jag vill inte vara den som är den som grinar över en massa skitsaker. Människor på jorden dör varje dag bara för att de inte har vatten. Perspektiv, osv. Jag stör mig bara på att jag måste förklara mig för omvärlden. Här är jag. Det borde fanemig räcka, men det är ju nyfikenheten. Om jag skulle träffa en kille, så skulle jag vara för feg för att kunna erkänna min homosexuellitet. Om jag skulle träffa en tjej, så skulle jag antingen ljuga för mig själv (För eftersom jag inte är tillräckligt manlig och hetero, så betyder det att jag SKA i slutändan end up med en kille. Synd att jag tydligen inte kan acceptera det nu) eller försöka låta mer intressant än vad jag är.

 

 

Bisexuallitet finns, men det finns ingen som tar den på riktigt allvar (Ordet bisexuallitet finns inte ens med i mitt fucking microsoft word’s ordlista). Det finns något som jag är, som bara är en stor blurrighet . Något som jag ska kunna identifiera mig med ska innehålla en betydelse, men som är ett tomt ord egentligen.

 

 

Jag är jag, och jag har inga som helst problem med det, och det vet jag att alla i min närhet inte heller har. Det är inget problem någonting, det är bara svårt att kunna säga något, när man själv inte vet vad man ska säga till dem när de frågar. Svårt är kanske fel ordval, men det kanske inte är lätt att förklara för någon snabbt och enkelt. Jag gillar båda. Jag är inte homo. Jag är inte hetero. Jag är tydligen bi, vad det nu är. Det skulle säkert kunna acceptera ett sådant svar, men det är ju så mycket mer som kanske behövs få sagt.

 

 

Jag känner inte att jag på något sätt förändrats genom att jag blivit äldre. Det är inte så att jag vaknat upp och insett att jag spelar i ett helt annat fotbollslag. Jag har bara, helt enkelt, accepterat att jag trivs på båda planhalvorna. Punkt. Jag har aldrig riktigt tänkt på killar i det spektrum som att jag vill ha en romantisk relation med dem, för jag har hittills bara kärat ner mig i tjejer. Det är ingen cover up, det är så. Sedan att jag nu accepterat det faktum att jag inte bryr mig speciellt mycket om människans kön, det betyder inte att jag ”levt i lögn”. Jag behöver inte ”komma ut”. Jag är ute, och har varit det hela mitt liv, det är väl bara så att ingen på riktigt egentligen FRÅGAT mig om min sexuallitet. Det är väl egentligen bara så att jag inte haft någon att öppet hålla diskussionen med. Det är samhället som antagit min sexuallitet, inte jag, och när man gillar båda, så är det ju ingen direkt uppoffring när samhället väljer att putta en åt det ena hållet mer än det andra. Jag lät bara antagandet om att jag ska gilla tjejer, göra att jag glömde på riktigt tänka efter. Jag känner inte att jag förlorat en massa år. Jag känner mig inte illa behandlad. Det är helt enkelt bara svårt att förstå allting här i världen. Det är inte så att detta varit en börda jag känt mig tvingad att kånka runt på.

 

 

Jag skulle kunna låta tankarna glida iväg ännu längre än det här. Det finns mycket ologiskt, och mycket i den här världen som inte stämmer. Mina tankar går emot varandra.

 

 

Men det är så det är, vill jag avsluta

 

 

Casually, såklart

 

 


RSS 2.0