Videoklipp el numero två


Jag sitter just nu och pratar med Luuluu Carter. Jag kör lite multitasking med andra ord. En liten inblick från Torrevieja förra året. Halleluja. Jag dör av skratt, men tror ingen annan än vi tre kommer fatta. Kul för er med andra ord. Förstår inte riktigt varför jag lägger ut den här, MEN PALLA TA BORT DEN NU EFTER TVŽ TIMMAS LADDANDE. Vi är ofresha genom hela skiten. Så det ska vara.
Så jävla mäktigt


Jag trodde liksom att när man pluggade geografi så skulle varje föreläsning kännas så här:


Yosemite HD from Project Yosemite on Vimeo.


Jag hade fel, så att säga. Behövde ett smack in the face from something called VERKLIGHETEN. Mitt pluggande fortsätter. Det går bra. Jag blir glad.
Livad natt


Har haft en sjuk natt. Igår tittade jag på svt:s nya serie "Äkta människor", vilket handlar om att man kan köpa robotar osv osv. Helt sinnessjukt abstrakt och man kunde liksom inte få grepp över eller föreställa sig hur man skulle tycka och känna till allt. peeeww. Dock väldigt bra so far!


Det roliga var att jag drömde om detta då va. Att jag blev jagad av en sån där robot som hade gått sönder, eller något. Jag vaknade, men var fortfarande hundra procent övertygad om att maskinhelvetet (ursäkta mitt ordval) var i lägenheten. Så jag låg praktiskt taget i en halvtimma, mitt i natten, och rörde mig inte en millimeter och andades tyst som en mus, samtidigt som jag lyssnade INTENSIVT efter några anspråk till att roboten visste vart jag var. Jag låg och tänkte ut försvarsmetoder. Hur dödar jag the sick son of a bitch?


Sedan kom jag på att det bara var en dröm och att det inte var verkliget. Jag kände mig dum. Jag börjar asgarva. Hur dum är jag egentligen...


Jag slappnar av, och somnar direkt.


Och det ba kommer meeer!


Hejsan bloggeeen!


Jo men det där med att kolla på gamla klipp och få ihop någon kul film, det va nedrans underhållande! Har suttit med klipp ifrån Torrevieja-resan förra året och har skrattat tills jag grinat. Denna film kommer bli tio minuter lång. Den kommer bli episk.


Nu ska jag krypa ner under täcket med mina bragokakor och kiwi. Fab.


Första videoklippet


Denna lilla sammanställning av videoklipp skulle jag ha gjort i somras. Det blev inte så, utan det blev nu istället, vilket jag är ganska glad för. Vad man blir sentimental. Vad jag saknar den där "innan-studenten-känslan".


Visserligen är jag glad att en del saker som hände under denna resan endast dokumenterades genom bilder. Jag är lite glad över att det bara blev såpass få videoklipp som det blev. Det var ju mycket saker vi gjorde, som man kanske inte helst vill återuppleva till fullo.


I ALLA FALL. En film med massa internskämt som ingen kommer fatta mer än vi kanske, men här är den! och nu behöver jag inte tänka mer på det. CHECK.Pluggar, like a boss


Kamrater!


Sitter och pluggar. Seriöst. JAG GÖR DET. I stadiga 2½ timmar. Känner mig så sjukt jävla duktig. Som kanske en del utav er vet så har jag haft en termin full av failiure på tentafronten. Har liksom inte klarat någon. Visserligen har jag bara haft två stycken kurser där jag haft tenta, men ändå! De första ordinarie tentorna sket jag i. Sedan när omtentorna kom, då ansträngde jag mig. På ena tentan blev jag underkänd med 0.8 poäng (!!!!!!!!!!) och på andra tentan fick jag underkänt för att föreläsaren tryckt in en fråga som inte skulle vara med (extra kul när tentan bara består av tre frågor. En tredjedel av poängen försvinner.)


Så nu försöker jag att ännu en gång bita i det sura äpplet och få tentorna klarade. Jag ska verkligen försöka. Verkligen försöka vara duktig. Den första om-omtentan är på lördag. Vad jag ber för att det ska gå bra! (Har idag också kommit och insett att meteorologi kan liksom vara jätteintressant och jätte"kul" (allt är relativt) vilket jag inte tyckt innan. känns bra)


Nu ska jag fortsätta striden, kriget!


Sweat saves blood


Jag älskar musiksverige

SOLIDARITET ÄR SEXIGT

En lista


Köpte mig precis en pizza. Fan vad jag är värd den, och fy faan vad det var gott. Ska sluta gnälla. Är inget casual med det. Tänkte i alla fall göra denna listan för er who dont know me, typ. (och för er som känner mig, ni kan la checka hur väl, he he he)


Listan är för övrigt tagen ifrån min absoluta favoritbloggare: HANAPEE


1. Hur gammal är du om 5 år? 24 år och 10 månader, bitches
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? HIHI alla karaktärer i modern family.
3. Hur lång är du? 193 centimetro
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Prinsessan och grodan med småfilurerna
5. Vem ringde du senast? Pizzerian hehe
6. Vem ringde dig senast? Mamsen
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Det var jättejättejättejättejättejättetråkigt att höra! Krya på dig som as, så ska vi barnsla oss en massa, hihi"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Asssååå... Beror la påå. Ibland känner man ju sig inte telefontrevlig. Då är sms optimalt för att behålla sina vänner osv osv.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Igår!
11. Vilken ögonfärg har du? Vi har diskuterat detta. I Linns vänbok står det spygrön, men ibland känns dem blåa. dilemma.
12. När vaknade du idag? 09.30, världens bästa tid
13. Vilken är din favoritjulsång? OH SÅ SVÅR. Men typ alla I want for christmas med våran favorit mariah, eller typ den där irländska som jag aldrig kommer ihåg vad den heter. MEN DET FINNS JU SÅ MÅNGA FINA JUH. JAG ÄR JU JULÄLSKARE. (och nej, jag fastande inte på caps lock. jag måste poängtera hur mycket jag älskar julen. Mina barn ska få världens mest magiska jular när de växer upp)
14. Vilken är din favoritplats? Det skulle nog vara i min farmor och farfars sommarstuga. AWW
15. Vilken plats föredrar du minst? Asså kommer inte på någo grym nu, men Uddevallas centralstation. jävla tutsignal som gjorde mig så jävla irriterad och arg att jag skulle kunnat skjuta mig i huvudet. Det borde ju kvalificeras som en plats jag inte föredrar.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? OM JAG ÄNDÅ VISSTE. man jag vill ha en unga då, och ett ballt jobb.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörkret
18. Vad fick dig verkligen att skratta sist? Modern family!!!!!!! 
19. Hur stor är din säng? 120 bred tror jag det va
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? olika varje natt. Brukar la sova med kläder när man sover hos någon. Sover aldrig naken dock
22. Hur många kuddar har du i din säng? Tre! en under huvudet, en i famnen och en mellan knäna.
23. Hur många landskap har du bott i? two
24. Vilka städer har du bott i? Trollhättan, Göteborg, Uddevalla
25. Föredrar du strumpor eller barfota? Strumpor!!
26. Är du social? Assååå beror la på vad det är för situation. Men tycker la det ibland va
27. Vilken är din favoritglass? vaniljglass med jordgubbssylt
28. Vilken är din favoritefterrätt? Milkshake? 
29. Tycker du om kinamat? JA!
30. Tycker du om kaffe? Fy fan vad jag vill göra det. Men jag kan. verkligen. inte.
31. Vad dricker du till frukost? MJÖLK 
32. Sover du på någon särskild sida? Inte på rygg
33. Kan du spela poker? Jag är sämst
34. Tycker du om att mysa/kela? Nej. Hatar närkontakt... SÅKLART JAG GÖR. Fast inte to much när man ska sova. Det skulle jag nog inte palla.
35. Är du en beroendemänniska? Oja. Jag är beroende av socker och tvserier. CBB är slut nu. jag känner mig tom.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? YES, vi gick till och med i samma klass i grundskolan. Galet? Hur många fyller 1:a april liksom?
37. Vill du ha barn? JA. fast bara en eller två tror jag
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska. Har glömt typ all spanska 
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej?
40. Föredrar du havet eller basängen? Båda är la mysigt. havet känns close to nature osv, bassängen har inga hajar. 
41. Vad spenderar du mest pengar på? Mat..
42. Äger du dyrbara smycken? Nej
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? ojojoj. Nu kör vi. Big brother uk, big brother sverige, modern family, greys anatomy, happy endings, vänner, the big bang theory, how I met your mother, biggest loser, ellen degeneres show, heroes.. asså the lost is long
44. Kan du rulla med tungan? Kan hantera min tunga bra
45. Vem är den roligaste människan du känner? Ohhh va svåååååårt!!!! asså alla är roliga på sitt sätt :):):):):) (vilket beauty queen svar av mig)
46. Sover du med gosedjur? Sover med en anakonda i sängen... ne fy faan va den va dålig.. Nej, det gör jag inte.
47. Vad har du för ringsignal? Ingen aning, har alltid mobilen på ljudlöst
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ingen aning?
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Mitt hjärta (HAHAHAHAHA, faan vilket garv jag fick utav mig själv)
50. Flirtar du mycket? Helt okontrollerat, inte
51. Kan du byta olja på bilen? JAg visste inte att det fanns tre pedalar i bilen, tror ni verkligen att jag kan detta???????
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Har ju inget körkort, fuckers
53. Vilken var den senaste boken du läste? Läser Brott och straff just nu! av fjodor dostovjetski. skönt att få skryta med det!
54. Läser du någon dagstidning? nope
55. Prenumererar du på någon tidning? Nej. 
56. Dansar du i bilen? haha, jaaa
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix fm....... DAGENS BARN ASSÅ 
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? kladd ifrån seminariet i torsdag? 
59. När var du senast i kyrkan? Nästan precis ett år sedan
60. Är du lycklig? På väldigt många sätt, men framtiden IS KILLING ME


Ba så sur


Har idag gjort massa, men ingenting av riktig betydelse. Jag har dammsugit, burit ner jullådorna till källarn, bokat tvättid och handlat mat. Är på extremt grinigt humör nu. Jag var inte det förut, men nu är jag det. Hatar att jag bara inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Detta gör mig till en orolig själ som inte kan fokusera på någonting. Jag blir arg när jag ser filmer/tv-serier där alla säger hur de sedan de var små vetat vad de ska bli och vad deras dröm är. Jag blir arg, för jag är så jävla avundsjuk. Jag vill gör allt, men ändå ingenting. OCH celebrity big brother är slut. ASSÅ COME ON.


Lejonmanen


Om Simba/Mufasa/Scar/Nala (kommer inte på fler lejonkaraktärer ifrån lejonkungen??? SHAME) behöver ersättas, så är jag ledig. Jag har manen och naturlig, charmig utstrålning. Ni VILL ha mig, osv osv

Skämt osido. Är sjuk. Inte jättekul. Skulle ju på 40-årskalas för fan. Aja, jag kan la lägga mig och fundera på vad jag ska göra åt my crazy hairdue/vad jag ska göra i framtiden/att jag borde betala räkningar/att jag borde diska/att jag borde plugga/att jag borde tvätta/att jag borde städa. Det är ju också kul.


Dagen efter sammanbrottet


Arbetet blev klart. Klockan 01.45, typish, hade jag svarat på alla frågorna och jag pallade inte tänka på det mer. Jag somnar, och vaknar. Åker till skolan. Inloggningen på datorn strular. Blir komplicerat med utskrivningen. Jag löser dock problemet. Sparar två kronor (hehehe, sneaky). Seminariet börjar. Allt går bra. Inser att jag glömt en fråga. FML. Löser dock problemet, ännu en gång. Tänker: JAG ÄR BÄST. Sedan så lämnade jag in den. Hoppas hon blir nöjd.


Åker hem. powernapar. åker till tandläkaren. in and out på 20 min.


Nu ska jag sova igen, jag tror jag har feber?


Effektiv uppdatering. Ja, det är det detta kallas.

Mental breakdown


Känner lite för att gråta. Kan verkligen inte hantera stress. Varför ska alla vara så seriösa med allt? Kan vi inte ba ta en kaka och le? måste man lägga betydelselöst arbete på skit? Ohh. Har slagit näven i väggen tre gånger, och casually skrikit ner i kudden av frustration. Jag var arg. Nu har det gått över. Nu är jag trött och ledsen.


Typ så här ledsen (Vilket uppenbarligen är att vara JÄTTELEDSEN)
Did you get my last call?


Försöker ta igen allt det där jag skulle gjort igår. Går sådär. Istället för att höra mig whina får ni lyssna på denna. Har ni sett reklamen till viasat film? Kan liksom inte komma över hur fin den är. Lyssna.

En inte så effektiv dag


Idag hade jag ett mål att hinna göra 12 frågor i en uppgift jag har tills på torsdag. Jag har gjort fem. Jag skulle diska idag. Jag diskade en sked. Jag skulle boka in en tvätttid. Jag har inte lämnat min lägenhet idag.


Jag blir liksom arg på mig själv. Jag är inte strukturerad för fem öre. JAG ÄR FÖR CASUAL. Jag behöver en organiserad människa, fast som inte får totalt spel på mig när jag låter allt stå framme och tar det "sen" (Läs: tre veckor senare). Jag tittar ut över Sveriges stökigaste lägenhet. Jag börjar tvivla på att det är möjligt. Det krävs stora förändringar. fast....


Jag tar det sen


Dagens spya: KinderMaxi-reklamen


Vill först förtydliga att det inte är produkten i reklamen som jag ogillar. JAG ÄLSKAR KINDERCHOKLAD


Med det sagt..


Denna reklamen gör mig verkligen irriterad. Asså verkligen. Reklamen utspelar sig i någon form av lokal där det sker speed dating. En bit choklad sitter vid ett bord(?). Ett sexigt glas mjölk sätter sig vid bordet (???). Han frågar något i stil med: Är du en komplicerad person?


......


Nästa fråga är: Är du anspråkslös eller en äventyrare?


......


Sedan kommer då det avgörande. Han ber henne att fylla i meningen: Jag är svag för.... Hon säger choklad. De kysser varandra.


Va. I. Helevete. För det första. De två frågorna han inledde med har ju liksom bara ett svar. "Ja, jag är liksom AS komplicerad. Jag fattar inga skämt och ba gråter för allt. Jag har också väldiga aggressionsproblem så hål dig en bit ifrån." "Jag skulle säga att jag är anspråkslös. Jag gillar liksom att sitta i ett hörn för mig själv och inte engagera mig i någon form av social kontakt. Jag mår bra av det."


För det andra. Att hon säger att hon är svag för choklad. Jo men visst. Nu gifter vi oss!


Så jävla dum reklam. Så jävla irriterande. Så jävla inte-hur-världen-ser-ut-i-verkligheten.
(fast jag blir ju sugen på kinderchoklad, so guess they did their job........FU)


It has begun


Sitter nu med boken i högsta hugg. Har dansat lite till Krunegård för att pumpa igång lite endorfiner. Till det tog jag en klunk powerking (FÖR DET ÄR BILLIGARE ÄN RED BULL) och lite bragokakor med choklad på. Summa summarum: Jag har världens energiklick i kroppen. Jag är hyper. Vi får se hur det här slutar.Tuesday mornin'


Efter att ha ätit tre mackor, med bacon-ost samt gurka på, ska jag påbörja dagens hårdpluggande. Sedan glömde jag det, och påbörjade denna listan på spotify Freshness 2012. Det var liksom helt klart roligare. Jag tillåter mig själv att lyssna på den i 20 min till. Sedan ska tolv frågor om forskningsmetodikens grunder vara gjorda. Yes.Svar på tal
Svar: What can I say? Ibland får man dubbel-jackpot!

Förresten


Glad kille. Jag matar mina begär.Tillbaka in ma hood


Hejsan Sveriges befolkning. Jag är back home. Jag är i Trollhättan. Jag lever. Ni kan andas ut.


Efter en resa på fem timmar ifrån Lund, så var jag rätt sliten. Att vara 193 centimeter är liksom inte alltid en fördel. Man får aldrig plats. Man blir lätt obekväm och alla freakin' möjliga sittställningar blir tillslut ohanterligt obekväma. Men jag överlevde. Sedan när jag dock väl var framme i mellanstoppet Göteborg, jo men visst, tror ni inte att det tåget jag ska med precis lämnar stationen. Då gick jag in på burger king. Jag tröståt, och det kändes bra. Jag kommer hem, efter att mamma hemtat mig med bilen. (Vad glad jag blev då. Lilla mamma) Nästa del var jag tveksam om jag skulle dela med mig av, men jag gör det. Det allra bästa med hela dagen var däremot när jag kom in i min lägenhet, in på toa och la världens goaste baj. Den hade jag väntat på sedan Halmstad. Har aldrig kännt en sådan frigörelse förut. Efter det tog jag en dusch. Pricken över i:et. Det jobbiga tågandet var som glömt.


Nu ska jag plugga. Jag har mycket att göra. Är lite stressad, men ska för en gång skull ta tummen ur röven och ba göra det. Måste börja självpeppa.

I Lund

Som rubriken avslöjar. Jag befinner mig i de södra breddgraderna utav Sverige efter en ganska underhållande tågresa. Jag berättar er om den senare. Just nu väntar jag på att den hemmagjorda och veggispizzan ska bli klar. De är väldigt duktiga dessa kvinnor. Imorn ska vi ut och det kommer bli episkt. Nu orkar jag inte skriva mer för stunden. Ni får hålla ut ett liiiitet tag till!!

Lär känna mig


Ni undrar, vem är denna individ? Ni undrar, hur ser han ut? Ni undrar, vem är uppmärksamhetshoran som känner att han måste ha en blogg så att alla kan ge honom bekräftelse?

Här är han, in all his glory
Magaluf, Maj 2011 - Studentresa. Tobias. Full och spexig.# One


Det är inlägg nummer ett. Det är inlägget som ska inleda en fantastisk resa in mot ett liv fyllt av hopp och oändlig glädje. Bloggen ska få följa med medans jag rider iväg emot horisonten på en krit vit häst som gnäggar melodin till "Walking on sunshine". Medvind hela vägen. Jag ska ut i ett liv där alla motgångar endast ska ses som något positivt eftersom det ger mig ännu mer underbar livserfarenhet, och som sedan ska forma och omvandla mig till en bättre och starkare person! En bättre person till mina medmänniskor!


.....


Jo, men visst. Visst finns det sådana personer. Jag är inte en utav dem bara.


RSS 2.0