Letar fortfarande

 
Sängplatsletandet i Uppsala fortsätter. Stundvis känner jag såhär: 
 
 
 
 
Men sedan så brukar jag oftast lugna ner mig, för det löser ju sig
 
 
 
 
 
 

Snodd ifrån miss Matilda

 

Vilken händelse i ditt liv har stärkt dig mest som person?
Alla de upplevelser som gett mig insikten om att livet tar slut och att livet är menat till att leva.

Vad har varit ditt livs största äventyr, hittills?
Att växa upp

 

Vilken egenskap föraktar du mest hos dig själv?

Att jag är rädd för obehag. Att jag inte har pli på mig själv. Det blir lättare EFTER obehaget. Ta dig bara igenom det.

 

När känner du dig sexig?
När jag är packad

 

Av vilka anledningar gråter du oftast?
Jag gråter till allt, ibland

 

Vad skrattar du åt? 
Så jävla dum fråga. Saker som ÄR ROLIGT.

 

Tror du på något?
Jag tror på evolutionen. Jag tror på kemiska, fysiska och biologiska processer. Jag tror på att människans är för dum för att kunna förstå allt.

 

I vilka situationer är du riktigt rädd?
I mörker + ensamhet

 

Vilken låt skulle vara soundtrack till ditt liv?
Gorillaz – Melancholy hill

 

Om du bara fick äta och dricka (vatten räknas inte) 5 saker för resten av ditt liv, vilka saker skulle du välja då?
Dillchips, coca-cola, potatismos, köttbullar, brunsås

 

Om du fick en övernaturlig kraft eller kunskap, vad skulle du välja då?
ÅH något ballt. Men typ något som gör att jag kan göra allt man vill. I want it all, osv

 

Om du var en maträtt, en färg och ett klädesplagg, vad skulle du vara då?
Maträtt: Dillkött. Färg: Gul. Klädesplagg: Svarta stuprör

 

Om du skulle vara föreläsare, vad skulle du föreläsa om då?
Jämställdhet

 

Om du fick välja helt fritt, vilken utsikt skulle du vilja ha från ditt rum?
Hela världen

 

Om du var kändis på turné, vilka saker skulle du vilja att det fanns i din loge?
Musik och mat.

 

Om du fick äta middag med vem du ville i hela världen, vem skulle du välja då?
Ellen Degeneres

 

Om du fick åka tillbaka i tiden, till när skulle du åka då? Motivera.
Andra världskriget (OCH ÖVERLEVA, TACK)

 

Komponera en sallad med sju ingredienser:
CousCous (jag orkar inte googla stavningen………) räkor, paprika, sallad, rödlök, rhode island sås, gurka.

 

Nämn sju saker som utgör en fantastisk sommardag:
Sol, vind, vatten, cola, glädje, cool peeps, bra musik

 

Vilka är dina sju favoritplagg?
Mina svarta jeans, min jeansjacka, mitt gråa linne, min randiga(på längden) skjorta, min lila tisha och mina svarta shorts.

 

Om du fick sju tusen att spendera i en och samma butik, vilken butik skulle du spendera dem i?
Acne

 

Om jag säger sju, vad tänker du på då?
Sjumilaskogen

 

Vad gör du helst dagar då du är sju-k?
tycker så jävla synd om mig själv. Tittar tv, tröstäter.

 

Viken egenskap föraktar du mest hos andra?
Snålhet, att vara FÖR tävlingsinriktad, trångsynthet, oacceptans

 

Vad tycker du att vi människor skulle behöva mer av?
Förståelse

 

Favorittid på dygnet?
10.00

 

Hur vill du leva som gubbe?
Nöjd

 

Ditt drömscenario just precis nu?
Att jag får en lägenhet i Uppsala, att jag får världens pepp till att plugga 5½ år och att jag vinner på lotto

 


4

 
Alltså, jag är ju så jävla involverad i OS nu, och jag är uppriktigt så jävla ledsen för Sara Sjöström. Jag pallar inte se intervjuerna. Man ser ju att det gör så ont. Hon blev FYRA.
 
 
Ne, nu måste jag sluta skriva. Jag pallar inte.
 
 

Jaba-Daba-Do

 
Sitter nu iklädd ett casual morgonrufs på huvudet och kollar på OS. Så jävla nöjd är jag. Jag gillar inte sport, men jag gillar att mysa med olympiska spelen. Plus att jag sitter och väntar på regnkaoset som aldrig kommer???? Jag vill att det ska blåsa orkan, regna monsun, blixtra utibarefaan, och, varför inte slänga in en liten bekväm jordbävning? NÄR KOMMER KAOSET?
 
 
Igår spenderades i en lägenhet i karlstorp med goda hv-vänner. Det är liksom sådana stunder som man inser att det inte är så farligt att flytta till nya ställen, byta umgänge totalt. Man kan hitta bra människor överallt. Jag vet, cheeeeseeyy, lite spy, lite urin, men det hjälper faktiskt mitt stundvis, halvt stressade sinne om uppsalaflytten. Man hittar alltid nya vänner.
 
 
Men appropå att jag spenderade tid med dessa, så missade jag ju OS-invigningen. Så kan vi ju inte ha det. Så på dirren när jag vaknade, så började jag kolla. Man måste ju se den. Utvärdering: Det va ballt. Den engelska drottningen är ju för jävla cool. Dansnummret till Emeli Sande var nog det bästa.
 
 
Funderar på att springa till jätten. COLAN ÄR JU SLUT.
 
 
Ikväll ska jag träffa Lovisa (!!!!!!!!!!) som är i Sverige en snabbis. 
 
 
Just nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på simningen. Tittade på en serie på svtplay förut. Outland. Hade potential, absolut. Var kul, osv. Så kom slutet, och jag vet inte om jag pallar med en sådan IDIOT till huvudkaraktär. Seriöst.
 
 
En fulländad uppdatering har ni nu fått Varse-fucking-god
 
 
hejdå bloggen!
 
 

Back on track

 
Okey, det känns bättre idag. Boendet löser sig. OK. Nu är målningshelvetet klart i alla fall. Nu kan jag återgå till den livsstil jag trivs med. Lördag hela veckan, the only way to live.
 
 
Drömde förresten i natt om att jag var av kunglig börd. Kungen och drottningen hade inte bara tre barn, utan fyra. Jag var den minsta. The bad one. Den som inte gick i kostym. Den som reste jorden runt och sket i alla middagar. Den som var kompis med lindsey lohan (????). Hade lägenhet i New York + LA + London + Tokyo + Sidney + Paris + Berlin. Sjukt. Hängde en del med madde. Hon verka asnice i min dröm? En cool storasyster. Philip va relativt dryg, men hjälpsam. Viktoria var en ängel. Estelle ÄLSKADE mig. Det va en bra dröm. 
 
 
Nu ska jag kolla BB-avsnitt som jag missat. Skräll osv, etc
 
 

Kan de inte bara lösa sig..........

 
Bostadsletandet går vidare. Snittar nu på kanske omkring sex annonser per dag. Fick en som ringde tillbaka förut. Erik som bor ensam i en fyra. Är tydligen nästan aldrig där. Har en liten pojk som är där ibland. Låter helt ok. Synd att han var extremt läskig. Synd att han försökte stöta på mig (Han har inte ens sett mig???? Alltså va????) Eller har jag misstolkat det hela? Magkänslan säger NEJ. Kommer tacka nej. Vill inte vara fast med någon som den, men vill inte vara den som är den som tackar nej till ett rum. Tänk om jag hamnar på gatan på grund utav detta? Jag hade min chans, men sa nej. Whatevvahh. Tror jag hellre tar den ångesten, än den ångesten jag då kanske får.
 
 
Men LINN, kan vi inte hitta en tvåa, så slipper vi allt underligt folk. Eller kan vi inte gå samman och ligga oss till toppen? Pallar inte med lägenhetsstressen. FML
 
 

Tillfredsställd

 
Sitter nu svettig i sängen. Disken är diskad. Känner mig som en ny man. Känns som att jag nu lever ett liv fullt av möjligheter. Vad ska jag liksom ta mig och äta??!??! Jag kan ju göra vad som?!?!? Broccoli. Jag kan koka broccoli.  Kommer bli så djävulskt nice. Funderar på att ta en öl på det. Kanske hela mintu-flaskan? Min rom??? Jag är ju så sjukt värd det???? Åhh, jag är så stolt över mig själv. Jag gnällde inte en enda gång. Jag gjorde som alla säger att man ska göra. Just do it. Har aldrig varit en sådan person, men nu förstår jag vad de menar. The satisfaction med att vara klar?? STÖN. 
 
 
Vet ni vilken låt som tog mig igenom det? Så otroligt blattebaren-på-lipzig. Jag liksom älskar den. Den gör mig så jävla glad. Kanske spelar den imorn när jag ska måla baksidan på pappas hus (.....................)
 
 
John De Sohn – Long Time feat. Andreas Moe - Radio Edit
 
 

Håller tummarna för att Gud ännu en gång ska se mig, hear my call

 
Har precis sökt 18 lägenheter/korridorsrum/rum i lägenhet, i Uppsala. Tror jag att någon kommer kontakta mig? Nej, men man kan ju alltid hoppas som fan. Det skulle vara så jävla skönt om jag bara fick något. Så. jävla. skönt.
 
 

Sån är jag

 
Att vara själv är underskattat. Visst, ibland är ju allt så otroligt tråkigt hemma och det finns ingenting att göra (vilket betyder: man har redan läst alla bloggar, kollat fb 1.000.000 gånger, sett alla tv-serier man vill se, det är ingenting dugligt på tv, alla böcker och filmer är tråkiga, det finns ingen rolig mat i kylen, all musik är uttjatad, man kan inte fysiskt sova mer, osv) Jobbigast är det dock när allt hemma känns tråkigt, så leder det också till att man ÄR och inte bara KÄNNER sig ful (Alla kläder man äger är fula/sitter fult, man är tjock, man är fet i hyn, håret lägger sig på endast fel sätt vad man än gör, ögonen vägrar vidga sig så att man ser pigg ut, hållningen har sjunkit even more, man är ful när man ler, man är ful när man, till och med, fösöker vara snygg (man liksom ANSTRÄNGER SIG))
 
 
Men om man bortser ifrån sådana FITTdagar, så kan det vara det bästa som finns. Man kan sitta och bara dagdrömma, strosa runt och allt i världen är så jävla inspirerande. Man kanske sätter sig och tecknar. Kanske sätter sig och rent utav börjar skriva något? Man kanske kör en wild fuledans i de fulaste kläderna man har. Man kanske plötsligt kommer på hur man kan ha de redan existerande kläderna i garderoben. Kanske rent utav klipper man lite? (är inte alltid i rage som jag klipper sönder saker och ting, även om jag tror det har en övervägande majoritet)
 
 
Ikväll är en sådan dag. Sitter med en stor sten i bröstet efter all Utöya-snack. Grinar hela tiden. Satt och lyssnade på fyrverkerierna förut som small i stan, med fötterna på bordet, röven i fåtöljen och i totalt mörker. Satt och tänkte på Uppsala. La mig i sängen och kladdade med pennan. Lyssnade på Lana del rey (såklart). Lyssnade på mumford. Lyssnade på Fiest. Undrar hur mitt liv blir framöver.
 
 
En utav de kvaliteter hos mig som jag älskar. Att jag kan dagdrömma hur länge som helst, och hur långt bort som helst. Nu ska jag kolla BB. Ingen är förvånad.
 

#PartyRockerInDaHouse

 
För den som missat det, så är det ju fallens dagar här i trollhättan at the moment. Detta har inneburit två utekvällar i rad och jag känner mig ibland som en PENSIONÄR för jag blir så TRÖTT direkt. Som idag. Jag känner mig som en rutten tomat påväg in mot ljuset. Inte för att jag är bakis, för gud har valt att frälsa mig med att inte längre behöva gå igenom detta påfund av djävulen. Jag har ju my fair share av killer hangovers, så kanske har mannen en trappa upp äntligen beslutat att jag fått tillräckligt, vilket är NICE. Anyway, jag kan inte hålla på all night som all the youngsters. (Gillar för övrigt min never ending swenglish) Jag gör mitt bästa, men nu, när är jag körd i grus.
 
 
PLUS, min jävla träningsvärk i vänstra triceps??!?!? Det gör så ont att jag vill gråta??!?!? Seriöst??!?!?!?
 
 

Born to die

 
Är hemma. Tittar lite bb. Är absolut nöjd med kvällen. Tack för mig.
 

Summertime sadness

 
Känner mig besatt, MEN DET ÄR JU SÅ BRA
 
 
 

Tjoflöjjten

 
Idag tycker jag det är assynd att det inte pissregnar, och jag är ej ironisk. Jag vill att det ska regna. Imorn vill jag inte att det ska regna, men det ska det. Kul tycker jag. Just fuckinn gr8.
 
 
Är också ganska stressad över att uppsalas studievägledare vägrar svara på mina mejl. JAG BEHÖVER VÄGLEDNING OCH HJÄLP. 
 
 
Nu ska jag klicka igång www.rainymood.com , titta lite bbbots + bb + bbbots
 
 
hej_då@alla.com
 
 

PALLAR INTE MED RUBRIKSFITTAN

 
Går runt med en irriterande underton. Orkar inte se saker mellan fingrarna. Saker och ting är FULA. Saker och ting är INTE OKEY. Saker och ting är DUMMA I HUVUDET. Vill skrika ut världens alla fel. Skrika ut världens jävla flaws. För vissa saker är KORKADE. Som stolarna på biografen i Uddevalla. TROR det kan vara BRA att personer längre än 1,70m kan få kunna sitta bekvämt. Är ni så DUMMA I HUVUDET som inte kan lösa det???
 
 
Hoooooooo....................
 
 
Så många saker som jag byggt på idag. Tur att det varit fint väder. Tur att uddevalla faktiskt är en vacker stad. Tur att biofilmen var bra. Tur att jag kan hålla käften. 
 
 
Nu ska jag sova. bitch is out.
 
 

Ajm bäkk

 
Nu sitter jag endast iklädd fillisonger och tittar på big brother, bit on the side. Ja, såklart tittar jag INTE BARA på big brother, utan SJÄLVKLART också ett program där de BARA diskuterar det avsnitt man precis har sett. Förstår inte hur det bara är jag i våran lilla grupp som tycker det är NICE. Är det fel på MIG? Nej, det är fel på ER.
 
 
Sedan är ju debatten om högskola back on track igen. Killen med T gillar att vela. Vi får se vad för svar jag får utav de mejl jag skickad. Hoppas på svar imorn...
 
 
Appropå imron. Imorn åker jag till Uddevalla för att inleda lite jobb i svarta marknaden. Yes, oskattad, icke bokförd lön rakt ner i fickan. mhmm. Jag ska måla två väggar hos pappa. Its gonna be hell. Får kanske lite armmuskler dock. Fan vad jag kommer få LIGGA.
 
 
Nu ska jag fortsätta kolla bb bots. Kanske göra mig lite nudlar (det enda jag har råd med) senare kanske jag kollar ett till pokemonavsnitt (!!!!!) eller kanske spelar lite på mitt game boy (!!!!!!!) Att vara ledig suits me. Jag vill bli en trophy wife. Vart finns den utbildningen frågar jag universum???
 
 
Good natt, u wankers
 
 

Ville bara tillägga..

 
okey, stämningen här på bloggen kan tolkas som väldigt låg. Mitt liv är ej hemskt. Jag klagar bara. Its what I do, osv. Nu ska jag eätah frulle. Nice.
 
 

Det här med att plugga...

 
Och så var den dagen man får antagningsbeskedet här. Jo jag visste ju vad som väntade, på grund utav min sena anmälan, att jag ej skull få ett klart besked om jag kommit in OSV. Bredvid HV står "skall vidare behandlas". Tänker inte jättemycket på dig. Lite whatevvah attityd. Under är dock uppsala där jag är antagen. Fan.
 
 
När jag också senare loggar in på allas favorit kringliggande sociala medier: facebook, så är den BOMBAT med statusar om människor som ska hit, dit, upp, ner då de ska plugga det och det här. Jag blev pist off. Varför är aningen oklart. Jag antar att jag bara inte ville se andra människor hitta på saker. Det känns alltid som att jag missar något. Även fast jag gått runt med en bra känsla i magen enda sedan mitt beslut om högskolan väst, så känns det som att det inte är så man BORDE göra. Jag hatar det här. Jag hatar det här. JAG HATAR DET HÄR.
 
 
Jag pallar inte framtiden, helt enkelt. Kalla mig velig. Säg att jag har beslutsångest. Jag kan inte förstå hur människor bara kan bestämma sig. 5½ år. förstår ni? Jag skakar av bara tanken, för den känns ORIMLIG.
 
 
Jag vill inte ta tag i mitt liv
 
 
Låt mig vara
 
 

Forever alone

 
Så känner jag mig just nu, och inte på något roligt "nu gör vi ett skämt av mitt liv, för man måste ju se det positiva i allt" utan istället är jag äckligt nerstämd FÖR DET ÄR FAKTA. Så känner jag. fml.
 
 

Todays playlist

 
Lana del rey är ett geni. har suttit och kollat igenom hennes musikvideos om och om och om igen. Video games kan också vara bland de bästa låtarna som ever been made. Jag är totalt instängd i det. 
 
 
Lana Del Rey – Video Games - Album Version Remastered
Lana Del Rey – Lucky Ones
Lana Del Rey – National Anthem
Lana Del Rey – Born To Die
Feist – 1234
Feist – The Bad In Each Other
Britney Spears – Heaven On Earth
Cat Power – Werewolf
Linnea Henriksson – Dansa med mig
Linnea Henriksson – Sista gången
The xx – Shelter
 
 
 

National anthem//Video games

 
 

Bryggumsgatan rapporterar

 
Sov över här hos mamma, då jag inte alls kände för att packa ner allt jag hade med mig hit och gå hem mitt i natten. Jag la mig i mitt gamla rum, aka Samuels rum. Efter två timmar var jag dock TVUNGEN att byta säng för att den var, seriöst, för mjuk. Båda mina småsyskon i detta hus sover i en vanlig säng, men med finurligheten att de har placerat en madrass uppe på den redan mjuka sängen. Man tror det ska bli awesome, men jag anser att det är to much of the good stuff. Så därefter la jag mig i mammas säng. NÖJD.
 
 
Nu sitter jag istället och kollar ut på min mammas sönderpimpade altan. Jag är som sagt kanin+BLOMvakt. Det finns blommor att vattna med andra ord, och inte bara några få, utan en hel del. Anar att just min mamma kommer bli crazy flower lady om x-antal år. Kanske till och med värre än crazy flower lady vid sikhall. Im telling you, jag vet inte vilken färg huset har. Allt man ser är blommor. Jag trodde man byggde trappor för att förenkla proceduren att ta sig upp samt ner för altanen. De bygger trappor för att ställa blommor på. Vi får se hur mammas blomlöööve utvecklar sig. Har redan förberett en intervention banderoll.
 
 
Vad ska jag göra nu då? Vet inte..
 
 
 

Rastlös

 
Har spenderat dagen @ mammas resident. Har snott hennes mat, som jag rört ihop till halvambitiösa rätter som får godkänt i betyg. Jag har också spelat sims i kanske fem timmar? Missade tre program jag ville se på kunskapskanalen, men jag får la ta det. Fick reda på nomineringsresultatet i bb uk. Jag är nöjd. Kanien är matat. Blommorna är vattnade. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Hemma i lägenheten fanns det alltid något att göra, men här är det ju liksom redan rent. Vad ska jag hitta på??? Funderar på att hoppa ner i barnpoolen med x antal öl. Kanske bli ensamt och sorgligt full medans grannskapet tittar på? Kan inte säga annat än att det låter VÄLDIGT lockande.
 
 
Trodde aldrig någonsin att jag skulle bli rastlös, men det omöjliga HAR HÄNT
 
 

mhmmm


En lista

 
10 saker jag ogillar
 
Motvind
:P
Senap
Tanken av att torka andras bajs
Försäljare
Att jag inte får ha alla dörrar öppna, alltid
Disk
Att chips är onyttigt
Att cola är onyttigt
Stress
(Personer som inte förtjänar lycka, men ändå får det)
 
10 saker jag gillar
 
Medvind
Chips
Cola
"Världens-går-under"-filmer
Att broccoli är nyttigt
Försvinna bort i tankarna
Casualness
Spotify
Sova
Saker som är vackert
 
10 saker som skrämmer mig
 
Hajar
Mörker kombinerat med ensamhet+läskiga ljud
Att inte bli lycklig
Att inte bli älskad
Att bli på riktigt sjuk
Att begå misstag
Att ångra mitt liv som gammal
Att bli en dålig förälder
Att aldrig bli förälder
Att min familj försvinner
 
10 saker jag önskar mig
 
En diskmaskin
Talang för höjdhopp. liksom OS-talang
Magiska krafter
En border collie med mentaliteten som en golden retriever (samt att den kissar och bajsar själv på toa och ej luktar)
Att pokemon, seriöst, fanns. (Mitt tioåriga jag skulle gråta av lycka (skräll))
25 miljarder kronor
En författar/scenograf/creative director/musikvideoregisör-karriär
The sims 3 "övernaturligt"
En maskin som gör riktiga, hemgjorda köttbullar samt potatismos. Helst under minuten, men jag är flexibel.
Barn (i framtiden)
 
 
 
 
 
 
 

Tjabalaba

 
Förstår inte varför, men jag känner mig fortfarande ganska grinig. Tror jag behöver en eller två dagar där jag inte gör någonting och där jag är äckligt ensam. Några dagar av absolut nada. fast...
 
 
samtidigt vill jag ju inte det. Jag vill ju inte missa något, och jag vill liksom ta in så mycket som möjligt av mina vänner nu när de faktiskt är HÄR. Det kommer dem ju inte vara efter sommaren. Alla drar ju faktiskt överallt sen. Fucked up, men vi fick det bevisat förra året att livet EJ går under. Vi kommer hålla kvar kontakten. Vi kommer träffas igen. Chillidilla.
 
 
Men som sagt, jag ska nog ta den tid jag är blom+kaninvakt åt mamma (mån-tis och även maybe onsdag) till att vara inlåst i mitt eget huvud. Inte för att något speciellt behöver finslipas eller rättas till där inne. Jag tycker ändå att underhållet av hjärnkontoret fungerat jäklans bra denna vår och sommar, men det kanske vore nice att bara få sitta där inne och reflektera. Det gillar jag ju trots allt. Annars så är jag väldigt nöjd med väldigt mycket. Jag känner mig bekväm, fast med en touch av mensdrippande pms. (Visste inte om jag vågade skriva det. Låter ju så VULVGÄRT??!) Jag har verkligen adaptat casual in i min ryggmärg, och jag drar mig sällan ifrån ärligheten längre. Varför ska man göra en stor grej av saker som inte är det, osv.
 
 
Nu ska jag dricka cola. SOM JAG LÄNGTAT!!!1!!!11!!!
 
 
(Vill även trycka in att jag idag med mina syskon spelade risk i fem timmar. Jag vann. Jag är bäst)
 
 

Bloggar, trodde jag

Hej.
 
 
Igår bloggade inte jag pga två anledningar:
 
1. Jag hade fullt upp med att vara social och omringas av människor. Nu kan jag krypa in i min grotta och EJ behöva vara trevlig på ett bra tag.
2. När jag kom hem ifrån allt ståhej och SKULLE skriva. Då välter jag ut kokande soppa ut över handen och hel köket. Ni undrar hur min reaktion blev? Den karamellen håller jag nog för mig själv. Thats how bad it was.
 
 
Så jag valde att vänta med blogguppdaterandet tills idag, trodde jag. Såg nu att klockan redan är fyra och jag måste duscha SNABBT SOM FAN för att hinna med my busy life OCH JAG SOM SKULLE BERÄTTA OM MIN DRÖM. Får göra det längre fram.
 
 

Urin

 
Idag har liksom INTE varit min dag. Jöhänna jämförde mina ologiska agressioner och emotionella break downs med hur ni känner varje månad under ett visst kroppsligt evenemang kringliggande partyt i era underbyxor. Just då kändes det skönt att vara man. Nu vet jag inte. Jag får mina UTAN anledning. Jag är en man av mystik, helt enkelt,
.
 
Satte ihop en lista med musik förut. Den blev nice. 
 
 
Kalas Kalas Kalas
 
 
Nu ska jag antingen se ett nytt BB-avsnitt (Som jöhänna skulle uttryckt det, SKRÄLL) 
 
 

Åker och jobbar

 
jajjamän. man kan inte alltid chilla degen, tydligen. Ibland måste även the master of all that is komfortabellt också upp med tuppen för att åka till jobbet. Idag ska jag nämligen åka till liseberg där jag ska åka allt min lillebror vill åka, vilket på riktigt innebär ALLT. Jag får betalt i form av åkband samt mat. Hoppas på en kassa för hjulspelande.
 
 
....
 
 
 
Jag vet, så JÄVLA jobbigt...................... men får la liksom offra mig typ........
 
 

Laleh är ju förjävla RAR och GO

 
Och nu ville inte fittefan-kuk-helvetes-jävla-kukiröv klippet inte fungera, så ni får en länk istället. SÅ JÄVLA ROLIGT. 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=j8VdehTuZfw&feature=branded
 
 
 
 

Är inte på ett levererande humör med mina ord

 
Sitter i mina linnebyxor a la Ernst och beklagar över min ekonomiska situation. Eller, inte så mycket egentligen, det va bara väldigt deppigt att betala räkningarna, men jag klarar mig. I always do.
 
 
Gårkvällen va nice, men som alltid så var förfesten roligare än själva utgången. Det var dock kul att stöta på människor man inte träffat på evigheter, och andra som man vill spendera mer tid med egentligen, men det går ju inte riktigt.
 
 
Känner att detta utvecklar sig till att bli historiens tråkigaste inlägg, så istället ger jag er musik. FUCKING NJUT.
 
Of Monsters And Men – King And Lionheart
Princess Chelsea – The Cigarette Duet
Thomas Stenström – Fatta de
Winhill/Losehill – Oh Lord
Niki & The Dove – Tomorrow
Fun. – Some Nights
Linnea Henriksson – Jag vet nåt som inte du vet
M83 – Sister (Part 1)
M83 – Sister (Part 2)
 
 

RSS 2.0