Hur kul är inte det här liksom???!


Borde plugga mer än vad jag gör, men fastnade i youtubevärlden och kom in på detta:Swag


Jag har den senaste tiden försökt att inte hata för mycket, vilket går sådär stundvis, men jag har hittat något som provocerar mig något sjukt. Justin biebers nya låt boyfriend, men främst videon. Känns som att det är allt jag hatar med denna sociala värld. Orkar inte välla ut alla de åsikter jag har kring detta just nu, men låt mig säga en sak. ORDET SWAG KOMMER ALDRIG VARA COOLT NOG ELLER ALLMÄNT OK ATT FÖR FÅ VISTAS I DET ENGELSKA SPRÅKET. 


The drama queen is back


heeeeey


nog att jag var stressad igår, men jag fick till några väldigt bra pluggtimmar också, och får jag inte göra tentan på fredag, så löser det sig det med. Livet går vidare. Visst blir det jobbigare, men ba suck it up. Sedan så har jag tid med studievägledare idag, så jag känner mig lite lugnare kring det med. Nu ska jag plugga, för i eftermiddag ska jag ha parkhäng med grillning och kubb. så det så.


Vill dock också påpeka att jag har ett blåmärke inne i armen???? gör SKIT ONT. som att det är inne i bicepsen?? Visste inte att man kunde skada något oexisterande? Spännande


Helvetet


åhh, asså shit. Stressmode is ON. Så jävla mycket på en gång nu, vet inte riktigt hur jag ska fokusera??! Fan va intensivt allt kommer vara nu fram tills fredag. Vill gråta lite, sover dåligt och typ svettas hela tiden för att jag bara är nervös??? Typ sämst. Vore ju evolutionärt gynnsamt om man var cool i stressade situationer, KAN MAN JU TYCKA. Låt mig beskriva min situation.


Jag glömde anmäla mig till omtentan............. Så nu måste jag plugga like hell till fredag, för att kanske inte få göra den. Måste vara där astidigt för att skriva upp mig på en lista, så att jag är först med att få plats till tentan, om någon inte skulle vara där. Hamnar jag för långt ner på listan, så kanske jag inte får göra den. Då kommer jag få göra den i oktober........... Så när ska jag liksom vara där??? 05.00?????? JAG PALLAR INTE MED


Jag är ju som sagt också mannen som aldrig kan bestämma sig. Ifrågasätter om jag vill till Uppsala. Jag kanske vill stanna?? Jag trivs ju faktiskt på hv, och det må finnas många fördelar med uppsala, men jag kan dra dit senare! Det finns tid! Då kommer i alla fall problemet med att jag MÅSTE bestämma mig nu, för jag MÅSTE säga upp lägenheten SENAST på torsdag. Därför måste jag snacka med en studievägledare, och kolla om jag kan komma in sent på lärarprogrammet. Jag fick dock inte tag på någon idag, och de svarar inte på mina mejl (!!!!!) JAG PALLAR INTE MED


Vill gråta bara jag läser igenom det här. Längtar så jävla mycket till fredag, eftermiddag. What's done, is done vid det läget. Nu ska jag plugga om minnet. Bajs på världen idag.


LYCKLIG

Jag är så jävla lycklig. Fy fan vad jag älskar det här. Loreen. åhh, Loreen. Jag är härligt salongsberusad, pommesen är i ugnen. Asså satan. Jag är verkligen lycklig. Jag ska på esc2013. Jag ska det. Ska vara först med biljett. Seriöst. Fy fan. OH MY GOD. Jag älskar det här. Nu? sängen. Drömma om esc. Vinna om och om igen i drömmen. Livet, asså livet!

Snabb uppdatering

  • Stör ihjäl mig att Amandus gick till final i bb. Ville inte ha honom där.

 

  • Loreen kommer inte vinna ikväll.. Det blir typ Serbien eller Ryssland.. igen..

 

  • Har massa tvätt, men ingen tvättid

 

  • Vg-uppgiften till hemtentan är inte än gjord. Imorn är sista dagen vi får arbeta på den.

 

  • OCH jag har omtenta på fredag. Har inte börjat än

 

  • Det har varit en jävla massaker i Syrien med en massa döda barn. Blev så tagen att jag fortfarande grinar.Lugnar mitt oroliga hjärta, lite


dör liiiite


Eurovision semi dag (!!!!!)


Är SKITNERVÖS. Hatar att jag bryr mig. Hatar tävlingar, men det kommer nog gå bra tror jag. eller HOPPAS JAG. Mitt hjärta pallar inte sånt här. Måste vara så här resten av Sveriges killar känner för hockey-VM? Känner mig plötsligt väldigt ocool..


I alla fall, här är mina gissningar för kvällen semi! (vill poängtera att jag kommer vilja ändra mig när jag ser det ikväll. Gjorde det i tisdags, nailade 9 av 10 finalister då. Kind of awesome är jag?? Har dock inget bevis till detta.........)


1. Serbien - De placerar sig alltid bra, brukar bero på att de skickar bra musik, vilket de även gjort i år. De kommer DEFINITIVT komma top 8 i finalen.
2. Bosnien-Herzegovina - De kommer komma till final. De e fint, och de är ifrån balkan
3. Turkiet - De går alltid vidare, och folk tycker tydligen det är en bra låt. Jag blir arg av denna, för den är så DÅLIG. Jag vill slå honom. Hårt.
4. Sverige - Uppenbart. Vi är favorittippade överallt
5. Ukraina - ÄR JÄTTETVEKISH. De är alltid i final, och top 10, men europa är jävligt evil ibland. De skickade till exempel inte Norge till final förra året. Vill inte tro att det var för att hon var svart och sjöng på swahili, men det gör jag.
6. Estland - Årets näst bästa låt. Borde komma till final, om jurygrupperna gör sitt jobb (!!)
7. Norge - Lite orientalisk feeling blandat med västerländsk pop. Borde ge alla något att gilla? Han är la ganska attraktiv också, det får han nog röster på.
8. Nederländerna - Röstar HELT med hjärtat nu. Den MÅSTE gå vidare.
9. Slovenien - En fin ballad, kommer nog falla folk i smaken, typ. Är dock SJUKT osäker. (Kan liksom lika gärna bli makedonien)
10. Slovakien - Om alla rockerzz samlas samman (om det nu finns några sådana i esc-sammanhang??) De ska la få sitt med, antar jag.


there u have it

Eurovision semi imorn, känner mig så här:


MÅSTE skriva hemtenta nu, känner mig så här:


JA PALLAR EJ


Känner mig just nu helt jävla fucking otroligt irriterad/frustrerad, men framför allt ARG. Jag är arg på allting som innehåller framtid, eller som betyder att jag måste ha bestämt mig för att fucking göra någonting. VARFÖR måste allt vara så insnärjat?? Varför måste allt kosta så jävla mycket, och VARFÖR ska man tvingas leva med uppsägningstider och bindningstider till ALLT. Jag förstår inte. Var precis såpass arg att jag kastade mina grejer mitt i storegårdparken och skrek. säkert två hela sekunder. Det kändes skönt, men det var inte tillräckligt. Det tyckte nog surtanten som klippte gräset i huset bredvid. Hon trodde nog jag var psykopat. Tyck det då. TYCK DET DÅ. Jag känner för att röka upp ett helt paket cigg, bara för att jag inte vill att någon ska säga åt mig att det inte är bra för MINA lungor. Jag ska inte göra det dock. Orkar inte bli hög på nikotin. Så jag köpte cola, och jag bryr mig inte att någon i fucking kön i ica tycker att det inte är bra för mig, JAG VILLE HA DET. och alla dessa människor som ska träna så jävla frekvent. Jag vill strypa er. Snälla, jag vill inte se att ni checkat in på gymmet medans jag äter MAT MED FETT. Ja, jag ÄLSKAR FUCKING FETT, men jag får inte. Det är inte bra för mig. Jag blir fet. Nej, jag är redan FET. blablablabla, jävla fjortisgnäll, men låt mig få känna det. JAG ÄR FEEEEET.


Nu kan jag inte skriva mer, för jag ska skriva klart en fucking hemtenta jag plötsligt fått världens skrivkramp till. SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT.


God eftermiddag ärade vänner


HEJSAN ALLA GLADA HÄRLIGA MÄNNISKOR


eller nej...


Känner mig drogad? Har ingen energi till någonting. Tror det inte bli mycket fysiskt gjort ifrån mig idag, men tur det. Idag ska jag ju skrivit klart det jag ska ha gjort till hemtentan OCH ikväll är det ju semifinal 1 i eurovision (!!!??!?!). Åhh, är skittaggad. Ska ladda med chips och cola i ikea stolen och må BRA.


Har precis också reflekterat över hur det kommer gå ikväll. Vilka som går vidare, osv. Jag försöker mig på att spå in i framtiden, och GISSAR så här:


1. Ryssland - För att tanterna är söta
2. Grekland - Spelar ingen roll va fan de skickar. De blir alltid top 10
3. Irland - Stor fanbase, och de är ju för goa. Synd att låten suger
4. Rumänien - tydlig sommarplåga
5. Cypern - Igen, det är ju liksom en hit, typ
6. Albanien - För att det är 50% juryröster
7. Finland - Står mellan ett drös av ballader, men vill hoppas att denna går vidare
8. Island - Sådan där dramatisk schlagerdrama. Känns given.
9. Österrike - Bara för att det är ass i den, och typ klubbig(?) Plus att ingen förstår va de sjunger om, vilket jag tror ligger i deras fördel.
10. Moldavien/Danmark/Schweiz/Ungern. Någon av dem tar sista placeringen i slutet, och jag kan inte bestämma mig. Alla är ju kassa så, bryr mig inte riktigt. Hoppas lite på att danmark inte går vidare, så att vi istället får skandinavienrösterna i finalen, men deras låt är la den bästa av dem fyra, fast i detta sammanhang betyder ju det ingenting.


Nästa deltävling har fler bra låtar. Plus att sverige är med. DÅ kommer det bli spännande. Lite spy-i-en-hink spännande. Nu skall det skrivas hemtenta.


hejjhejjehjjehjjehejehjhhejjehjejehejehejehjehejejehej


Seoowwlig dawwwgge


Sitter just nu inne i min förvånadsvärt svala lägenhet och försöker jobba med min hemtenta. Går JÄTTEdåligt. Sitter mest och tittar på word-dokumentet. Blir inte mycket text skriven på det sättet. Synd, tycker jag.


Försökte också ta mig an att påbörja en "solbränna". (Måste nog definiera. Vad som är för mig en solbränna, är för andra den hudton de skulle haft om de spenderade fem år i en svart grotta. Ni vet vitskalan för tänderna? Jag har maxpoäng, på huden, inte på tänderna. Mina tänder är mörka jämfört med min hud. Tror ni hajjat nu. Jag är VIT ) Gick dock sådär. Kunde inte sluta tänka på hudcancer, och då får man ju ta me fan ont överallt. Jag njöt inte alls, så då sket jag i det.


Nu ska jag göra någonting annat.


I love it/Panta mera

chaa chaa. Nu ska jag på feeeeest. Ska bli asaroligt bah! Ska ge er gryyyyyyym partymusik hihihihi :*)

(ne men seriöst, här kommer musik som ej bör underskattas eller glömmas bort)

Best tweet evvahh


Kristihimmelsfärd eller något i den stilen


TJOHOOLAHOPP


Sitter och kollar ishockey??! Hörde att de låg under, men nu sedan jag börjat kolla så är det lika. Tror det är min förtjänst. Lätt. Tänker att jag gör sverige en tjänst och fortsätter kolla. Jag är dock så nervös att jag pissar på mig. Jag gillar inte tävlingar. uuurrrkkhhee


Vad har jag gjort idag? Försökte vända tillbaka dygnet. somnade 04.30 imorse. Det funkar ju inte. Det är ej hållbart. Ställde klockan på 08.30. duschade i trettio härliga minuter. Sticker till högskolan, skriver hemtenta with ma partner. Gick as smooth. Kändes skönt, men vad gör jag när jag kommer hem?


somnar...


Blir så trött på mig själv....


Är också SKITNERVÖS inför imorn. säsongsfinal av greys. vet inte om jag pallar. tydligen ska någon betydande roll dö. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ. Kolla förövrigt också på 2 broke girls. så awesome bra?? Vann tydligen ett pris som bästa nya serie på people choice awards. Slog liksom new girl. Should thell yall somethinn. Nu ska jag kolla lite bb också. hehe. tv-junky


Är det för mycket begärt? Kan jag få en sådan här unge? Jag och hen skulle komma bra överens

http://video.se.msn.com/watch/video/snacka-om-bra-morgonhumor/1jspjwnom?from=%2cdest_sv-se&src=v5%3aendslate%3arelated%5eplay%3arelated_0

Ett av mycket töntigt


Har det senaste halvåret kommit till insikten att jag älskar när människor har udda intressen, och bara totalt embracear det. Liksom saker som är RIKTIGT LAME egentligen, men som man inte kan rå för att man älskar. Jag har den senaste tiden kastat ur mig upp till höger och vänster att jag faktiskt älskar pop, och inte bara de där invecklade melodierna, utan också de man hört 5.000.000 gånger innan. Jag gillar att vakna på morgonen och stoppa hörlurarna i öronen/koppla in datorn i högtalarna, och dansa in morgondagen. Kanske till Avicii, kanske till Gaga eller varför inte till fucking danny och låten amazing. Ja blir gla som spa, och jag kan med hjälp av detta få hemtentor och allt annan skit gjord utan all ångest. 


Det var dock inte detta ocoola som jag skulle snacka om idag. Nej, jag prata med er om liksom toppen av världens ocoolhet. Det som nästan är lika med ett socialt självmord om man nämner det bland folk, homo sapiens. Det som är så. inte. tufft. Jag ska prata med er om eurovison.


Ja, mina kompanjoner, kamrater, följeslagare. Jag älskar ståhejet kring eurovision som ploppar upp varje år vid denna härliga årstid. Det är lite så att jag längtar. Jag vill sitta i soffan, plöja mig igen 42 olika bidrag och kritisera, analysera och gissa vilka som kommer hamna på vilka placeringar. Såklart laddar man ju upp med att se alla bidragen i förväg. Såklart har man tittat på "inför eurovision" och har en liten koll. Fast, det är inte så mycket musiken, egentligen, som man kollar. Man kollar ju inte för att "vidga sina vyer inom musikvärlden" eller för att hitta ny musik. För 3/4 av alla låtarna som deltar är ju riktig skit (alltså riktig riktig SKIT), men det är lite charmen det med? Sitta och slänga hatord och allmänt håna dem som är riktigt kassa.  Och programledarna som försöker vara roliga, eller som försöker way to much. Eller alla de som ger ut poängen, TV GULD. Jag förstår faktiskt inte hur man INTE kan tycka det är mysigt. Sedan, såklart, att sitta och hejja sönder på Sverige och bli arg så fort vi inte får poäng. Det är fint det med.


Ja, eurovision är fantastiskt, faktiskt, och i år har jag haft tid att ha den kollen jag vill ha till the big day. (22, 24 & 26 Maj!) Jag är skit taggad. Töntigt taggad och asnervös. Loreen är tippad att vinna. Liksom lika favorittippad som Alexander Ryback och Lena var, och de vann ju faktiskt. Åhhh. Jag dör. 


Som avslutning ska jag nörda till det riktigt och visa er en låt som är min favorit (förutom sverige dårå) men även årets absolut värsta låt. Estland vs San marino. Toppen och botten.
Jajjamän. Tror jag rundar av där. COOL KILLE SIGNS OUT


nej tack

idag är en sådan dag jag ifrågasätter allt, och har noll koll på allting. Jag vill liksom helst bara somna och vakna upp om typ två år? Jag pallar inte. WÄÄHÄÄÄ. Vill existera endast med mitt fett och mitt socker, försvinna ner i mina sänglakan, bli en fis i rymden och bara observera livet från avstånd. Idag pallar jag inte. AMEN

Heyhå


heyhåå


heyhååå


Här sitter en kille som är nyduschad, nyrakad (måste liksom typ raka mig varje dag nu för tiden, ASJOBBIGT??) och i en ostruken skjorta. Varför allt detta ståhej? Jo, jag skall ta mig till egna hem. Vet inte riktigt vad som kommer hända där. Kommer glida in fashionably late och se vad de har planerat. Vet ingenting egentligen. Blir la bra, tror jag. har ett dilemma dock. Det absolut störigaste med att ha skjorta, är att det typ inte finns något att ha över, som inte blir enojjing eller för casual för utgång. Och jag vill ju inte ha vinterjackan liksom..... Så jag kommer frysa som as. fml. 


heyhåååå


OH. MY. GOD.

HALLLOOO, JAG SÅG PRECIS DET SENASTE AVSNITTET AV GREYS ANATOMY OCH JAG PALLAR INTEEEEEEEE. JAG HYPERVENTILERAR. VAAA FAAAAAAAN SHONDA FUCKIN RHIMES?????? ASSSÅÅÅÅÅÅÅ ÅÅHHHHHHHHH

Ge mig en utmaning nästa gång..


hejjelihuuu i hålan

Sitter och avnjuter det underbart vackra vädret vi har idag. Det är dystert, det är blött, det är ljummet, det är vackert. Jag tycker det är konstigt att mänskligheten bara bestämt sig för att ogilla när det regnar. Visst, jag vill nog hellre ha sol de flesta dagarna på året (inte något som man i svea rike skäms bort med direkt) men när det kommer låg- eller högtryck med en svepande regnskvätt, så blir ju alla färger ute så mycket KLARARE och DJUPARE. Hur kan man hata det så mycket? Plus att ljudet av regn kan vara det vackraste/lugnande ljudet på planeten jorden?? Jag sitter här vid matbordet och tittar ut på grannens baksida. Alla växter is going bananas och tar stratediskt upp boxningshandskarna för att avgöra om vem som slår ut först. Den som är störst, bäst och VACKRAST. Har sagt ordet vackert ett flertal gångern nu, but imma be just tellin' da truuthh. Nu är min potatis/purjolök/champinjon-soppa snart klar. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmMMMMMmMmmmmmmmMMmmmMMMMmm.

Raconte-Moi Une historie


så slog kloockan precis över till 00.00, och det är officiellt tisdag. Denna tisdag skall jag ha läst klart en pocketbok (jag har kommit halvvägs) och tagga en heldag föreläsningar. Spännande tänker ni, hur skall han lösa detta? Vet inte, för se lite när jag slutat skriva detta inlägg.


Hur har denne helg varit då i tobias fredrikssons liv? Så sjukt underlig. Bumpy ride som han där jobbingen sjunger i någon låt featuring kissekatten "något" Scherzinger. Livet är en rollercoaster, eller varför inte fylld utav berg och dalar? Inget blir som det en gång var. Hur många klicher vill ni ha? Tänker inte gå in på något specialllle men jag fruktar torsdag, hoppas att rock bottom is nådd, och att det kommer kännas bättre i hjärtat framöver.
Nu tänker jag dela med mig utav en låt som jag pumpad sönder i min mp3 det senaste. Den är ohyggligt fin, förskönar livet och jag hoppas den spelas i sommar. Puss och hej, timotej


M83 – Raconte-Moi Une Histoire
M83 – Raconte-Moi Une Histoire
M83 – Raconte-Moi Une Histoire
M83 – Raconte-Moi Une Histoire
M83 – Raconte-Moi Une Histoire


Förändrar mitt liv..


okey, jag har här i sänghalmen insett en sak. Jag måste sluta slöa as much as I do. Det måste liksom bli ett slut på det. Jag har kommit till det läget där jag nätsan fysiskt måste lägga mig efter en måltid. Jag blir så trött att jag sjunker ihop ännu mer än vad jag normalt gör, vilket borde säga mycket. Jag ska sluta sova till tolv. Hela dagen blir förstörd. Jag ska ställa klockan på nio. Känns som en bra tid. Jag ska börja träna. Börja VÄLDIGT lätt så att jag kanske uppväcker en känsla av att det där med att träna inte behöver vara livets värsta sak. Jag ska försöka begränsa mitt sockerintag. Åhh, den kommer bli svårast, I tell ya. Socker gör mig glad, vilket är sorgligt.


Jag får fundera ihop hur jag ska gå tillväga. Svår nöt att knäcka. Låt oss sova på saken. Nu.


It just got real, bitch


Biljetten till hultsfredsfestivalen 2012 är införskaffad. WIHOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagens impulsivitet


Nu kör vi. Vi köper en biljett till Hultsfred. KOM IGEN PEOPLE

Svenskaspråkets osexigaste ord?


Pubis


Kvälliskvisten


Vill börja detta kvällsinlägg med att poängtera att jag faktiskt visste att jag skulle sitta i solen med citronen i håret johanna.......................................... Trodde inte detta förtygligande krävdes ............................................................. but I will try med salt next time!


Nu sitter jag och myshänger. Bestämde mig för att inte läsa det sista jag skulle göra idag. Det var skönare att bara sitta tyst med tv:n på i bakgrunden, och sitta och försvinna in i cyberspace. Det tar ju liksom aldrig slut? man kommer alltid in på något annat, sedan något annat, sedan något annat, sedan något annat, osv.


Sedan har jag suttit med min nya pigment liner penna med storlek 0,7. Är dock inte helt förälskad. Jag skall definitivt införskaffa någon i stil med 0,5 eller så vilt som 0,4?? Är det konstigt att jag liksom längtar till jag får prova dem?? Måste ta mig till bokia redan imorn. jag måste.


nu ska jag nog kolla en film tjolahopp


Das furste of mayo


Jajjaemän. Hejsan och hallo. Orkar inte köra någon cooling inledning. Kan inte skriva något här, kommer inte på funny ways att formulera sakerna jag gjort så att ni känner följande emotioner: Glädje, eufori, avund, frustration, vrede, optimism. Liksom inte intressant nog att wow:a er, OSV. dock ska jag försöka bryta detta. Just do it, som nike gillar att trycka ner i slöfockens strupe.


Igår vart det valborg som firades med JES-ilicious (Johänä, Ämmä och Söfiä). Vi lekte väldigt casually och cool. Hade väldigt KUL. Vid fyra tiden befann jag mig i sängen och vad för ljud möts jag av om inte x-antal fulla killar som kliver in i lägenheten bredvid, och jo men viiiiisst, spelar musik, högt. FAB.


Denna dagen spenderades med studielitteratur samt citron i håret. Skulle ta mig ann och kolla om mitt hår kanske kunde blekas något. Det gjorde det inte. ingen skillnad. Känner jag mig dum? Oh yes. ska googla och kolla om det liksom egentligen ens går. Skönt om det är en myt. Mina grannar at moms tycker nog jag är go i huvudet. Eh, whatteevvaahhh.


Vad ska jag göra nu? vet inte.


hejdå 4 now


RSS 2.0