Min stora kärlek

 
Avslutade för en liten stund sedan en lätt sms konversation med johannis, om ett väldigt viktigt ämne = Mat. Eller snarare fett. Dillchips, estrella. Jag ligger i sängen och väntar på att tiden ska passera bara några minuter till, så att det känns relativt okey att äta igen. Jag är mätt, men det stoppar en ju sällan. Åh. Vill äta kebabpizza a la THN. Chilli cheese på max. Hemmagjorda pommes. Jag vill ha MAT. MAT. MAT. Det är skönt att veta att det är någon där ute som också tänker på mat på samma sätt. Som om det vore livets stora kärlek. Man bara älskar, och man får så mycket tillbaka. Ibland några extra kilo, men det kan man ju ta, för kärleken är ju blind. 
 
 
Klockan 17.00 ska jag låta mig själv hitta på någott fett fett att laga. 
 
 

TÄNKJU

 
Sedan så måste jag visa upp ett verk av självaste Arntsen. Hon som vet hur man lyfter fram kvaliteerna hos en person i form av en header. Snart ska den upp där, när jag fattat hur man gör....
 
 

Fittnovember fortsätter

 
Det är verkligen någonting med denna månad som omringar mig med en segflytande substans kallad: ifrågasättande av min tillvaro. Det är i årets elfte månad som jag ständigit finner mig i ett hål som expanderar i en nedåtriktad rörelse och tär på mitt sinne. För ett år sedan mådde jag tämligen dåligt och jag såg livet endast som en evig cykel av ointressanta handlingar som man bara skulle acceptera och nöja sig med. Så känner jag mig inte i år, men det är fortfarande det här reflekterandet kring huruvida kugghjulen sitter på plats. Hur går livet ihop egentligen?
 
 
Den senaste tiden har jag tänkt mycket kring döden, och hur ofantligt rädd jag är för den. Har jag aldrig varit förut, men nu känns det som att den lurar runt och är fullkomligt MÖJLIG. Jag blir rädd över att jag inte kommer hinna känna mig nöjd med livet. Jag är rädd att jag ska dö alldeless för tidigt. Jag är rädd att jag har cancer. En liten tumör som sitter och tickar, och hipp hepp spottar jag blod och har två veckor kvar att leva. Det låg jag och tänkte på hela kvällen igår. Vad jag skulle göra, hur jag skulle berätta det, hur jag skulle hantera det. Jag är på riktigt rädd, och ängslig. Jag vill inte dö. 
 
 
och när vi ändå pratar om döden.
 
 
Jag är rädd för att bli gammal, eller att tiden ska gå för fort att jag inte hinner med. Jag klarar inte riktigt av tanken av att människor i min ålder snart kan börja tänka sig producera liv i form av bebisar. Eller att de ska gifta sig. Ta lån och köpa hus. Renovera hus. Börja vaba. TROTS att det är lite dit jag vill med mitt liv, så är det FÖR JÄVLA TIDIGT OSV, men det känns som att tiden inte kommer låta sig följa min takt, utan kommer springa ifrån mig. Så sitter jag där. Sorgligt gammal utan ett liv. Ensam.
 
 
och när vi ändå pratar om ensamhet.
 
 
Jag är också rädd för att bli ensam. Att alla människor som jag kännt ett tag, eller nyligen lärt känna, bara kommer försvinna. Att jag gör något fel, eller att jag helt plötsligt blir en person man inte vill ha runt omkring sig. Jag är rädd för att jag aldrig kommer bli kär. Jag är rädd för att jag ligger i min dödsbädd och inte gjort ett tillräckligt stort intryck i människors liv, för att de skulle komma och besöka mig. Jag är rädd för att jag ska bli lämnad ensam.
 
 
Annat som berör och tynger mitt sinne: 
 
- BRISTEN på pengar
- Bostad
- Skolan
- Yrkesval
- Andraämne
 
 
Nu ska jag kolla på planet earth, och låtsas som att världen är såpass vacker och stämningsfull alltid. Det är det man gör när man kollar på planet earth. Man njuter.
 
 
(p.s. fick g på min tenta och var närmare ett vg än ett underkänt d.s.)
 
 

Fittnovember

 
har precis genomsökt internet efter information kringliggande konsekvenser från utbrottet på Eyjafjallajökull 2010, för att komma fram till att Island är jävligt förberedd och det riktiga problemet var egentligen bara askmolnet. Visst ska man vara glad för att inget mycket värre hände isländarna, men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag var en aning besviken. Varför har jag detta intresse för naturkatastrofer??
 
 
Annars så är det mycket som är som vanligt här i Uppsala, vilket kanske börjar tära på mitt sinne. Jag har insett att jag är som lyckligast när jag förlorar mitt långtids perspektiv och likso, på riktigt har en mentalitet vecka för vecka. Nu går jag istället runt och tänker på December och när jag ska åka hem. Jag längtar jättemycket??? Förstår mig inte på min melankoli, för allt är ju bra? Läser en jättekul kurs just nu. Måste vara fittnovember. Fan vilken jävla HEMSK månad. Mörkt och omysigt. ÅHHHHHH. Plus det där att man känner sig så osnygg, ocool och ofuckable. Det gör inte saken mycket bättre.
 
 
Nu kom Linn hem och jag ska ta och sluta whinaaaa
 
 
Men det gör jag ju bäst, osv
 
 

Fem låtar


Kate Bush - weathering hights
Mumford & sons - Holland road
Basement jaxx - Raindrops
Lana del Rey - America
Joe Goddard - Gabriel


"Ledig" med "fritid"

 
Imorse snöade det i Uppsala. Väldigt lite, men det snöade. Jag längtar till julen.
 
 
Ville bara få det sagt så att ni vet, osv. Jag sitter positionerad i köket, i en tom lägenhet. Filip har skola, för att sedan träna. Linn har jag ingen aning om, säkert läser hon. Jag skulle vilja kunna plugga nu, men boken vi ska ha finns inte för försäljning längre. SKÖNT. Jag kommer komma efter innan vi ens hunnit börja med nya kursen, men för en gångs skull är det inte mitt fel, vilket i sig är skönt. Så jag har just nu "fritid", vilket ska resultera sig i en utgång till tisdagsnattens erhållare, Snerkes. Inte mitt favoritställe. Där finns svennedansgolvet of DOOM, blodtrappan (där det alltid ramlar någon och slår sig blodig, helt enkelt), dåligt med sitt/lugna platser och stundtals tar det år i baren. Trots allt detta, så är det ju endå vad man gör det till. Som alkolist blir man optimist, och de sakerna blir småpotatis. De har ju ett hipphoppdansgolv - Nice. och ett dansgolv till lite mer basartad musik - Nice. och alkohol - Nice. 
 
 
Sedan i natt är ju amerikanska valet, vilket man inte heller vill missa. Kanske kommer man sitta uppe i natt på efterfest med valvaka? Sedan imorn klockan 08.00 är det våffelfrukost på norrlandsgatan. Föreläsning 10.15. Hur detta egentligen ska gå till i praktiken har jag ingen aning om, men så är det ju ibland, osv
 
 
Nu ska jag ge er lite bilder från iphånen, då jag lagt in dem här på datorn! Wiiiieee
 
 
Efter boxpass. Jag var handikappad hela helgen efter det.
 
 
Full inne på ett toabås. Tog en bild för att skicka till Linn. Stocken var kul, osv
 
 
Dålig bild, men hela mystery inc på halloween. Notera mitt GULA hår
 
 
Linn efter Icona pop
 
 
Blodtrappan på Snerkes. Mys.
 
 
Linn, Philip i mysrummet
 
 
Detta är GIS. Det är inte kul.
 
 
Nu får det räcka! hejjochhå vänner

I brist på att komma på något att skriva om. Lättare om man faktiskt får frågor

 

Vad har du på dig?

 

Som instagram avslöjat. Raggisar+långkalsonger, sedan även en tjockar tröja. Fashion.

 

Hur mår du?

 

Är in PAIN. Träningsvärk of DOOM. Trött, rastlös och förvirrad. Idag var första gången jag på riktigt ifrågasätt mitt yrkesval. Varför blir jag inte mellanstadielärare typ? Varför vill jag inte forska inom typ vulkanism?? HAR JAG GJORT RÄTT VAL??? Sedan är jag också sockersugen. Skräll. Lite ensam också?

 

Vad önskar du just nu?

 

Att alla barn får mat i magen. Att Obama vinner amerikanska valet. Att allt som är gott blir nyttigt. Att jag klarar tentan jag precis haft. Att jag får lite mer pengar i plånboken. Att jag och Linn fixar biljetter till Lana del Rey i April. Att Julen blir magisk OSV

 

Vad har du ätit idag?

 

Tre mackor med skinka. Ett stort glas mjölk.

 

Vad ska du göra imorrn?

 

Ingen som helst aning.

 

Och på torsdag?

 

Ha en föreläsning om vulkaner och jordbävningar (!!!)!1!!!!!!) Sedan vet jag inte. Jag har ju typ ingenting planerat i mitt liv. Varför har jag börjat bli stressad över det? På onsdag kanske vi ska ha våffelfrukost innan föreläsning i alla fall. Mysigt.

 

Vem saknar du?

 

Får jag säga familjen?? Vill komma hem på ett släktkalas så jag bara hinner se dem snabbt i alla fall. Sedan alla andra som inte befinner sig där jag är. ÅHH.

 

Senaste köp?

 

En grå mössa på hm. Sedan också: Fläsk, köttfärs, purjolök, champinjoner, tomatpure, cola, grädde, dillchips, skinka osv..

 

Vad skrattade du senast åt?

 

NEW GIRL. ”Did you just slap my boob??” Fulflina länge åt den scenen. Se det.

 

Vad grät du senast åt?

 

Åhh, kommer inte ihåg. Va nog lite innan tentan, i tisdags. Var lite för speedad på kaffe och stressad. (Måste tillägga att jag precis grinade till Inception. Den är felfri. Helt jävla OTROLIG. Världens bästa film, etc)

 

 

Vem sov du senast med?

 

LINN, när alla bittra fittor var här. Mysig stund tillsammans.

 

 

Vad läser du just nu?

 

Ingenting. Tentan är gjort, och nästa kurs har inte börjat, och boken vi ska ha går inte att få tag på. Så INGET.

 

Senast sedda film?

 

Igår såg jag på två filmer: Weathering heights och dark shadows. Båda väldigt dåliga.

 

Vilken svordom använder du mest?

 

Beror på situationen. Skulle nog säga att det står mellan FAN och FITTA. Gillar styrkan i F:et.Den är go att dryga ut på. Tex: Ffffffffffffffffffffffffffffffaaaaaaaan, Ffffffffffffffffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiiitta

 

Vem var den senaste som ringde dig?

 

Johanna Geografff

 

Senast 3 inkomna sms?

 

Haha, alla tre är ifrån samma person, Christine som försöker få mig till Spermlands. Av respektskäl väljer jag att ej publicera dem här, men de var roliga.

 

 

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?

 

Till Christine: ”God dag god dag, hur va kvällen igår? Blev den något att ha?” Väldigt okul sms, men med tanke på smsbomben från kvällen innan så vart jag nyfiken, och då kan man ju inte vara annat att skriva sterilt, när det är en allt för vardaglig fråga man vill ha svar på.

 

Vilken är din favoritfrukt?

 

HMMM, vet inte? Saftiga frukter. Typ persika, vindruvor? VET INTE

 

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?

 

Ehh…… Inga. Är för ful för att kunna jämföras med någon. Jo, farmor sa ”Han i ute i naturen”, ja ba, tack farmor. Snällt.

 

Vad är du rädd för?

 

Jag har den senaste tiden varit rädd för att att hinna dö innan jag känner mig nöjd med livet. Att jag ska bli jättesjuk, eller var med i en olycka och inte återhämta mig. Bli en potatis, alternativt dö, alternativt få en diagnos som säger att jag ska dö snart. Okul tanke. Eller att jag kommer bli sorgligt gammal utan en partner. Att jag skiljer mig och mina framtida barn hamnar i kläm.

 

Blir du lätt svartsjuk?

 

Alltså, nej? Ja? Vet inte, kan la bli sur på människor som ska gå runt och hålla hand ibland (jävla fittor) eller människor som bara ska stå och kolla varandra in i ögonen för att de älskar varandra SÅ HIMLA MYCKET. Det värsta med det är att jag inte vet om jag kommer bli likadan. Alltså. ÅH. Då är väl detta en känsla beskriven som svartsjuka….

 

Din favoritkaraktär ur en serie?

 

Är ju kär i Nick, New Girl. Börjat älska Christina Yang i Greys. Gloria i Modern family

 

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?

 

Skriver aldrig där längre? Tror nästan det var Lovisafisa. Fan, nu började jag sakna henne jättemycket. ÅH KOM TILL UPPSALA OCH LÄMNA OSLO

 

Vilket språk hade du velat lära dig?

 

ALLA. Top fem: Spanka, Arabiska, Kinesiska, Japanska, Ryska

 

Vad för sorts killar/tjejer faller du för?

 

De ska väl vara GODA och SNÄLLA. Sedan ROLIGA, och inte för hetsiga. Påhittiga, gott självförtroende.

 

Vart vill du åka just nu?

 

Jag vill åka dit det är billigast, på en weekend, och bara uppleva litegranna. BUDAPEST, Berlin, Barcelona. Ta mig till B:ena känner jag spontant just nu.

 


RSS 2.0