Har för mycket att berätta

 
men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Ska ge er karameller att suga på, men just nu är ej tillfället att förtälja. Nu ska jag kolla på tredje avsnittet av Game of thrones. Varför väntade jag med att se denna serie?
 
xoxo
 
 

fml

 
Betalade precis räkningar för 3540 kr. Kommer ej att överleva denna månad.
 
 

Hänger och flänger

 
ärade församling
 
 
sitter just nu i min ensamhet på rundelsgränd, aka vårt lilla studentbo på andra våningen med utsikt över centrala uppsalas smågator. Linn har begett sig till dagis (Dag Hammarskölds bibliotek) för att plugga in allt tills hennes tenta imorn. Jag är så glad att jag inte är henne (hon?? det här med grammatik, not my thing)
 
 
Kommer inte ihåg när jag skrev sist, men skriver ifrån den dagen då jag faktiskt minns vad som hände. Sedan sist har det hänt mycket,men samtidigt har det varit väldigt lugnt. I onsdags besökte jag + mitt kräftcrew norrlands pub Orvars, för att sedan bege oss till Västgötas pub Djäken, för att sedan gå tillbaka till Orvars, spela lite dart, och sedan gå in och skaka rumpa på norrlands klubb "Vi kör pop". Det var 90-talstema och det bjöds bland annat på godingar från backstreet boys, five och systrarna graf. Spännande låtlista, men väldigt underhållande, sannerligen. 
 
 
Torsdagen var också en spännande dag, till viss del.
 
 
Fredagen bjöd på Upplandsexkursion. Hade väldigt roligt, men det var ju inte pga den planerade resan, utan att jag hamnade på en bra plats i bussen.
 
 
Lördagen var också en spännade dag, till viss del.
 
 
Och nu sitter jag här! Söndag, har precis druckit mig min första hela kopp med kaffe. Jag, som väldigt lätt påverkas av koffein, är pigg som en mört! Skall inleda läsning om befolkningsgeo, något inom geografin som jag tycker bäst om, så det ska faktiskt bli kul!
 
 
Dagens tips: Pluggmusik
 
The album leaf
 
 
 
 

Trist dag

 
Okey heeej
 
 
Ligger nu sjuk i sängen och hatar hatar hatar att jag känner mig fast här? Jag missade en föreläsning som tydligen var skitbra. Det är blå himmel ute (tror jag??) och allt känns så tomt utan insparken. Det är ju NU som jag inser att det är en utbildning på FEM ÅR som jag gett mig in på. Herregud. hur ska jag palla? 
 
 
Jag vill inte få det att låta som att jag inte trivs dock, för det gör jag. Det är väl bara nu som jag insett verkligheten en aning. Ska ta mig ut en trudilutt, försöka äta någonting och ikväll ska jag vara pigg för lite onsdagsöl med kräftorna. Tänka lite på allt kul som är planerat till nästa vecka (Lite nause. Lite adrian lux. Lite lärargasque) och försöka motivera mig till att jag pluggar faktiskt till någonting jag vill bli. Jag är ju jävligt nöjd med skolan.
 
 
Nu ska jag kolla in alla de avsnitt av BB innan jag drar mig. Keep it real. 
 
 
 
 
 

Tror jag glömt bort hur man bloggar


Ett liv tillbaka

Alltså. Nu ligger jag här, har precis tagit av mig mina röda strumpbyxor och ska däcka i sängen. Imorn ska jag producera ett långt inlägg om mitt liv. Lite tråkigt att insparken är slut och jag plötsligt får ett eget liv??? Vad ska jag göra nu??? Får fråga Linn I guess.... Kvinnan med alla svar

Tjabalaba


Trött kille

Åh, finns så mycket att säga, men har ingen energi till att få ihop det på ett sätt som kanske ger det rättvisa. Men sedan sist har jag haft det väldigt bra. I fredags var det var det högtidsdag med en sedan utgång på Värmlands. Hade skitkul. Igår var det utgång på Smålands. Hade skitkul. Idag har jag pluggat hela dagen. Så jävla glad att det är slut. Igår "lånade" jag och Linn sängen i trappuppgången. Så jävla gangstahh.


Imorn ska jag upp till klockan åtta för mitt första seminarie i Uppsala. Wish me good luck! Gweeod nawwwtt, missss yaaalllll xoxoxoxo


densjätteinionde

 
gokväll
 
 
Nu sitter jag och linn efter att jag förklarat hur ologiskt ekonomi egentligen är, och linn då försökt förklara att det ej är det. we agree to diagree. Vad har vi åstadkommit idag? Jag överlevde en relativt tam pubbrunda, och var även relativt pigg denna morgonen efter. Jag traskar iväg och har en trög föreläsning om industilandskapet. Därefter möts jag och linn upp på vg (=Västgöta nation där jag för övrigt är medlem) för en sopplunch. Gulaschsoppa stod på meny och var NICE. Trettiofem kronor och fett, jävla värt. Efter detta möter jag upp insparkskamreter för en komfortabel stund på norrlands nation. Därefter fixar vi oss lite extra rekvisita till morgondagens stohejj, då det är högtidsdag, sedan utgång på värmlands (spermlands) nation. Kommer nog även det bli kul.
 
 
Anywho, dagen fortsätter, jag kommer hem och tar en fin stund i form av en powernap. Idag har också varit en sådan dag då jag inte kännt mig speciellt motiverad till allt som skolan ny i början tryckt på oss. Sedan att min pinkod till studentportalen fuckar med mig lugnar mig inte heller. Andas lite in, andas lite ut. Får la lösa det imorn. Kvällen har i sin storhet inte velat gå min väg, i mitt tycke. Låt mig beskriva min tur till ica. Jag och linn ligger i sängen, as always, och diskuterar vad vi ska köpa för mat. Vi skriver en handlingslista. Medans jag går och handlar, ska Linn tvätta. Jag går iväg, såklart, utan listan och utan cykeln som var tänkt att hjälpa mig få hem allt. När jag inser inne på ica att jag ej har lappen med mig, börjar jag lättcirkulera i affären efter de saker jag kommer ihåg, jag finger linn och kollar vad jag glömt, vilket var typ hälften. Jag tar ett, två, tre, fyra varv till runt affären för jag hittar ju INGENTING. Tillslut har jag bara soyan kvar, och efter jag dragit runt på min 2.000.000 kilo tunga korg bestämmer jag mig för att fråga en som jobbar där om vägledning. Hon hjälpe inte. Hon var ny. K, tänkte jag. Jag tar ett, två, tre, fyra varv till i affären för att hitta en annan som jobbade där. Jag hittar en, och han informerar mig att det ej fanns och att det var slut. Vid detta läge håller jag på att koka över och skulle nog ha kunnat glidtacklat vem som helst som drog ut på processen: att bara fucking ta mig hem. Jag betalar, packar ner varorna, och det är ju NU jag inser att jag inte tog cykeln. Vid detta läge går jag för mig själv och svär. En uppsättning könsord ni alla vet hur den går.
 
 
I all övrighet så funderar jag och linn på att ta en säng som stått utanför lägenheten och skräpat ett bra tag nu. Om nu ingen vill ha den, så kan jag fan ta den. Vi tänkte suga på den karamellen tills imorn.
 
 
Jag önskar er alla lycka och framgång tills nästa gång vi hörs! Om man bortser mina stressmoment så trivs jag väldigt bra i Uppsala hejjså länge
 
 

Dag två i skolan

Så var den första riktiga föreläsningen över. Det gick bra, men nu börjar jag känna stressen över hur man egentligen ska hinna läsa 14 kapitel, samt två artiklar tills på torsdag? Sedan börja om igen och läsa x antal sidor till fredag och sedan ha ett seminarie till helt andra saker? Jag hänger inte med riktigt i hur de faktiskt planerat upp detta. Känns tämligen orimligt. Men jag är ledig imorn från föreläsningar, får hitta något casual ställe att placera min bakdel på, och sedan göra mitt bästa. Jag försöker med all min kraft bibehålla min positiva anda, jag har ju en tendens att kunna bli relativt bitter HEhhEeehh


Önska mig lycka till


Första dagen i school


Hejsan ärade läsare


Dag nummer ett utav fem års studier är avverkad. Säger man det på det sättet så låter det hemskt/brutalt/orimligt/dumt/elakt osv, you name it. Det är helt sjukt lång tid och jag fattar inte hur jag ska stå ut, typ.


Dock känner jag mig fortfarande positiv. Lite för att mitt schema är nice. Lite för att Linns schema är jobbigare än mitt. Lite för att allt som gicks igenom idag hade jag redan bra koll på. Lite för att det är sol ute. Summa summarum, jag känner mig mer positiv än negativ. Vill dock bara snabbt klaga över den sal vi idag satt i. Inga fönster ut, kubiskt formad och med ett ljus som endast den gör en deprimerad, men där ska vi ju inte alltid vara. Så kan hantera det.


Den klassen jag pluggar med vet jag inte så mycket om. Tänker försöka hålla mig öppensinnad och försöka vara SÅ JÄVLA trevlig att de känner ett tvång av att hänga med mig.


Nu sitter jag och väntar på the return of Linn. Det sista jag hörde henne säga när jag kastade ut cykelnyckeln till henne genom fönstret var: fml. Jag tror hon känner sig stressad? Vi får se hur det artar sig, så att säggg


Förresten, så här såg Linn ut innan jag vinkade av henne vid ytterdörren. Lätt vilsen.


Så där jaa

 
Okey, NU kommer ett riktigt inlägg om livet i staden Uppsala. En liten utvärdering samt en beskrivning utav de här ungefär fem dygn jag spenderat här. Vill be om ursäkt ännu en gång för att jag varit så dålig här, det är ju nuuuu vi ska blogga som mest för att vi den lilla sötma ifrån varandra som vi behöver för att känna oss tillfreds med livet
 
 
Anywhoo, dagarna har hittills varit relativt fillsmäckade med små ärendet och upptåg. De första dagarna innehöll mest bara en massa letande till en massa platser, typ en brevlåda?? Sånna saker vet man ju inte för faan. Känns som att jag just nu har en ohållbar tight relation med min telefon, men den kan ju lösa ALLA min små löjliga problem!! Jag hittade ju till exempel en brevlåda. Skönt liv. Nu känner jag dock att jag har en liiiiten inblick i hur centrum ser ut här. Jag kan typ en gata, något torg, men mitt kunnande om nationernas utplaseringar gör att jag får saker och ting att fungera
 
 
Insparken är ju som ni säkert förstått i full rulle. Hittills har det varit väldigt kul. Lärarinsparkens tema är högtider och jag hamnade då i den grupp som i två veckor nu ska fira kräftskiva. Detta innebär oändligt många sånger om kräftor+snapps+dill, egna gjorda klor, och olika slags hattar. Vill man vara extra spexig målar man sig röd. Känner att jag inte är riktigt där än. Torsdagskvällen bjöd på då inledande namnlekar osv, fika och sedan besöktes gästrike-hälsinge nation för att umgås. Fredagen bjöd på stadsvandring för att sedan sluta på värmlands nation. Det regnade hela dagen: Skönt. Igår var det förfesttävling uppe på fogstahusens tak och sedan utgång på V-dala. Det regnade typ hela dagen: Skönt. Hittills känns dock allt väldigt bra, och jag trivs bland mina nyfunna kamrater, liksom SEEEE. Det löste sig IGEN. Dock finns en viss nervositet då jag ännu inte snackat med någon som ska läsa geografi, jag har liksom inte hittat NÅGON. Så är ganska nervös inför skolstarten imorn. Tänk om alla är underliga?? Vi får hoppas på det bästa helt enkelt.
 
 
Ja, vad mer kan man säga? Uppsala är fint som bare fan, det är massa studenter överallt och det känns som att det alltid finns något som händer. Detta trodde jag skulle stressa mig, men hittills känner jag mig lugn i blodpumpen.
 
 
Sedan angående mitt hår. Det är ej avrakat. Jag drog ett litet skämt där. Det var kul...
 
 
Nu ska jag pallra mig iväg mot en lägenhetsvisning, och jag hoppas NI ALLA HAR DET BRA. 
 
 
Tack för mig !
 
 
 
 

Uppsala


Heeeeeejjjj


Ett jävla tag sedan typ, MEN detta ÄR tredje gången jag försöker producera ett inlägg 4 u att götta ner er i. Tyvärr kommer ni få vänta lite till, imorn är jag ledig!RSS 2.0