Dragrace

 
Så var alla juldagar över, och trots att det varit väldigt mysigt och kul, så är jag också för första gången i mitt liv lite lättad att julen är slut. Ni vet ju att för mycket planering gör mig aningen stressad, och denna julen har varit lite för mycket utav det, helt enkelt. Vad fick jag? långkalsonger, strumpor, halsduk, ja ni vet, det racet, och sedan money. Money som jag hade i mitt förfogande i ish, två dagar, för att sedan köpa en padda air. Är så stört nervös, främst för att det är så jävla mycket pengar, men det fick bli så. Det fick fan ba bli så. Så nu väntar jag på att den ska komma på posten. Vill ha den nu osv. Så för att pass some time by ligger jag i sängen och kollar på Rupauls drag race. Dragqueens som tävlar i en slags mashup av top model, och project runway. Det är så kul?!?! Har snart sett hela säsong fem. Blown away. Ligger för övrigt fortfarande i sängen. Klockan är halv tre. Jättenöjd i just den här stunden
 
 

Dag två i thn

 
Så, nu vart jag hemma. Efter att jag tog beslutet om att dygna, skulle ju ändå upp så tidigt för att hinna med tåget, så ledde det till att jag första dagen var hemskt trött. Var också lite otrevlig, men efter en nap, så var jag ok mänsklig igen. Nu, dag två, vaknade jag 11.30 efter 14 timmars sömn. Nice as fuck. Gick ej upp ur soffah, utan tittade på phantom of the opera. Har ju inte sett den än? (Såg också chocago på tåget till gbg, tåget hade gratis wifi???? Filmen was so good, förutom Richard Gere. HATAR Richard Gere) Jag var måttligt road. Vissa bra låtar, men så plain historia. Vad har jag gjort mer idag? Spelat lite mario kart, ätit mat, ätit choklad. Kommer dö av fetma/diabetes innan jag hinner tillbaka till Uppsala. Alltså, så tråkigt inlägg för er att läsa?? Ja, men mitt liv är ju händelselöst just nu, vilket jag tycker är nice, konstigt nog. Nu ska jag kolla film! Tjaaaråh

Ångestkille inför jul

 
Två dagar kvar tills jag åker hem, och är faktiskt jättestressad. Hela omställningen till att vara på hemmaplan, och jag får ångest över hur mycket man ska hinna vila, men samtidigt ha kul med familjen. Jag längtar ju såklart hem, men det känns som att kontrasterna mellan vardag och skolledigt är för stora för att omdirigeringen ska bli smooth. Är också lite stressad över skolan, generalgrejer och life i allmänhet, men ska försöka att bara lugna kroppen och se the big picture, som alltid är så suddig. Har idag fixat alla julklappar och de ligger nu ihopslagna i väskan, och det känns ju ändå bra. Det ska bli skönt att få lagad mat också när man kommer hem. Hem till en full kyl och frys. Det ska bli kul med jul, för det tycker jag ju om. Det ska bli kul med nyår. Det ska bli otroligt kul att komma hem också. Ahh, nog längtar jag hem till att fira jul i Trollhättan. Det kommer bli bra! Bara jag tagit mig dit så! På onsdag smälleR deT
 
 
 

Party like a rockstar

 
Jag har ju kommit in i någon "Jag-åker-ju-snart-hem-så-måste-yoloa-de-sista-dagarna-så-att-när-jag-kommer-hem-ba-vill-dö-av-utmattning-och-ta-in-all-julmys fas. Har hållt igång tre kvällar i rad, kanske blir det en fjärde ikväll. Det är ju ändå 04-släpp på norrlands. Makthaverskan ska ju spela. Det känns ju givet liksom. Måste dock skriva klart en komplitering, SOM JAG INTE VILL :(((((((((((, men måste ju. Så ska la öppna dokumentet och kolla vad jag kan hitta på. För det är vad jag gör. Hittar på. Jag är en stjärna(......) 
 
 
Förresten. Spontanköpte beyonces nya skiva på itunes, med 14 (!!!) videos. Har kollat på dem allihop, och är helt blown away. AMAZING. AH. GAAD.
 
 

Klar tenta, en tiger och alkohol

 
Så. Tentan är SKRIVEN. Kändes helt ok. Freebasea inte allt för mycket, vilket oftas är ett bra tecken. Jag kunde ju liksom. Kanske inte tillräckligt, men ish. Så ligger nu i sängen och är så trött att jag ens undrar om jag är vid liv? Orimligt. Jag somnade en kort stund förut. Drömde att det var en tiger i ett rum. Fett stressande dröm, vaknade när hen fångade mig. Kunde inte somna om. Ska nog pröva igen dock. Fast borde städa. Ikväll ska vi ha generalmöte with wine hemma hos mig. Planera med alkohol gör life liksom lite roligare. Kommer va så spexiga slides imorgon på faddermötet. 
 
 
Ne, nu ska jag la försöka ta tag i mitt liv! Hej!
 
 

En vecka senare.

 
En vecka sedan det förra inlägget. Så mycket har ju hänt sedan sist, så känner att jag liksom inte orkar gå igenom allt det? Och johanna tog ju oss igenom helgen så bra. Det jag kan säga är ju att det var oerhört trevligt att få klämma och känna på johanna, linn och emma, och ma back pain var hemsk. SÅ HEMSK, men jag överlevde ju, uppenbarligen. Det resulterade ju med massa massage. Human contact overload. SÅ SKÖNT. Ska pajja ryggen snart igen. Alltså, my life is so sad. Köpte också en biljett till Maggio här i Uppsala den 29e Januari. WHAHAAT? Yes, it will be nice. 
 
 
Så när vi gett dåtiden lite tid, så kan vi ju också kolla in framtiden litt. Har tenta på onsdag. Är medelnervös. Går nog ok, ändå? hoppas det i alla fall. Imorgon ska jag på utbildning och få gratis mat. Jättebra tycker jag. Ska också mysa med generalerna följande dag. På torsdag har jag faddermöte, och sedan utgång på stocken. Efter det är jag typ lite fri i alla fall, och ska mentalt ställa in mig på att jag ska till trollhättan den 18e, vilket är jättesnart?? Kommer sakna alla mina friends i uppsala så stört mycket. Har redan seperationsångest. 4 real. Men vad jag saknar alla där hemma med?? alla dessa känslor gör en galen, och jag vill ha alla med mig konstant hela tiden. Vilket jag vet är omöjligt osv osv.
 
 
Nu ska jag ta mig lite kvällsmat kanske, lägga mig i sängen och fortsätta kolla musikhjälpen(FÖR DET HAR JUH BÖRJAT IDAG)
 
 
Godnattt
 
 
 

Måndagslugn.

 
Hade igår den mysigaste kvällen på väldigt länge. Vi bakade, vi såg fyrverkerier, vi lagade mat, vi spelade spel. Allt detta i otroligt trevligt sällskap. Låter så löjligt när man skriver att man umgicks med några utav de bästa människorna som finns, men det gjorde jag ju? Jag hade en lyckoklump i magen hela tiden och kände mig så oerhört glad att jag fick vara med dem och att de är så bra mot mig. Att känna sig uppskattad, omtyckt och viktig i andras ögon är något som gör att man påminns om varför man ska hålla sig optimistisk och glad även fast livet gnuggar skit i ansiktet. För man har det bra. Man är inte ensam. Man är bra. Man räcker till. Och trots att det ibland känns som att man vill byta ut allt det som gör dig till dig, för att man inte får det där som kroppen skriker efter att den vill ha, så måste man inse att det finns tid för att få det senare. Det finns mer tid än det jag vågar tänka på att jag kanske har.
 
 
Idag har jag dock haft något som jag vill kalla post-bra-dag humör, och skippat något föreläsning. Mina argument är: Hittade två nya låtar som liksom omfamnade min själ( FKA twigs – Water MeBanks – Warm Water ), hittade en serie om hur jorden kan gå under på olika sätt (OMG), Längtar hem till jul, och var liksom trött
 
 
Nu ska jag kolla avsnitt fem i serien, kanske kolla himym, eller typ börja om på heroes. Ska nog också äta något.
 
 

RSS 2.0