Uppsala - Stockholm - Lund - Stockholm - Uppsala - Stockholm - Karlstad - Trollhättan

 
Yes, vad jag har färdats fram och tillbaka de senaste dagarna. Ner och upp, öst till väst, men nu är jag stationär för ett litet tag framåt. Skön...T. Helgen i Lund var helgrym. Liksom utgången i lördags kan vara en utav de bästa jag haft, någonsin, och det ÄR ju för att VI är VI. Oh, saknar er alla redan och bara vår gemenskap, för den är ju ovanlig och speciell vill jag tro. We are special.
 
 
Sedan vart jag tillbaka till Uppis för en föreläsning, och därmed har jag inlett kursen för b-uppsatsen. Är fett stressad, speciellt efter att jag idag haft en dålig skrivardag. Gjorde allt annat istället: tvättade, TRÄNADE(!!!! mamma har köpt ett springband, hehe, spännande osv). Men hittade några spännande artiklar som kan hjälpa mitt skrivande, MÅSTE BARA KOMMA PÅ EN FRÅGESTÄLLNING. 
 
 
Så ja, är i Trollis nu, och Trollis är som det alltid är. Skönt med förmiddagar helt ensam i radhuset, när alla är i skolan/jobbet. Därav har jag ännu ej blivit galen. Har träffat min systerson, aka, min syster hund. Ja, jag kallas för morbror, vilket får mig att känna mig för vuxen än vad jag vill vara = jag stressar lite övert (för jag är dum i huvudet) Har dock insett att jag och denne hunds personlighet är väldigt lika, så tror det kan fungera mellan oss. Jag är dock INTE hans morbror osv, jag är en casual friend/mattes bror. Imorgon ska jag passa honom lite (:DDDDD:D:D:D:D:::D:D:D:D:D) är rädd, men excited. Imorn ska jag även till vbg, för att badelibada på vattenpalatset. LOOKING FORWARD.
 
 
Nu ska jag. hmm. Antingen kolla på Lincon, eller kolla Lincon + äta ostbollar. New life gör mitt liv fullt av svåra beslut. fu.
 
 

Så veckan har varit, och så den kommer bli

 
hmmmmm..... Vad har jag gjort de senaste dagarna?
 
Den här veckan avslutades livets slappaste kurs, med faktiskt lite uppgifter att lämna in och redovisa. La ner sammanlagt 3½ timma på detta. SkönT. Visst ska jag ej klaga över den position jag befunnit mig i de senaste veckorna. Jag har ju fått vila upp mig like a boss. Fått göra det jag gör bäst: ingenting. Men det är på riktigt lite oskönt att inte göra någonting, när man faktiskt tar en massa lån för det. Lärarutbildningen skulle definitivt kunna kortas ner ett år, om inte madda fakking mer, men jag är la glad över den fritid jag får, för jag hinner ju med så himla mycket annat kul osv osv osv.
 
 
Hade lite movie night med Josefin. Såg på Super 8. Ohhhhh, katastrofer. Things messing med våra liv. Lite aliens som ska ta över världen. Lite "mänskligheten har inget att slå tillbaka med". Maktlösheten. Sorgen. Rädslan. Paniken. Jordens undergång, FAN vad det är SPÄNNANDE. METEORITEN I RYSSLAND??? Dör av spänning. ohhhhhhhhhhhhh. Jag kommelikommeRRR.
 
 
Jag har sett på django, olagligt, hemma i vardagsrummet. Den var NICE. Ska checka out the soundtrack. It was teriffff. Betyg: 4,5 utav 5 möjliga. Mysmartin somnade. Han sa att det bara var för att han var trött. Jag sa att det var ok. Det var ju andra gången han såg den, plus att den är lång. Det är inte lätt. absolut inte.
 
 
Idag fikade jag i nästan fyra timmar med Josefina, Mysmartin och Fillepille på Östgöta nation som Linn pratat så mycket om, och jag förstår det nu. Its a nice place to hang. Hur som haver, det var VÄLDIGT trevligt.
 
 
Men HEEEEEEY. VI ÅKER TILL LUND IMORGON?!?!???!?!! Är jättepepp. Ska bli så fint att se era små ansikten, och att samla gruppen nästan helt och hållet. AHH. STÖN. Vi kommer ha det teriff/amazz/fab, as always. That's just who we are.
 
 
 GODNATT, SES IMORGON
 
 

Matlagning och lealösheten

 
Igår kväll kunde jag inte somna. Då gjorde jag en Linn, och lagade storkok på en väldigt udda tid. Runt elva på kvällisen. Det var lite skönt. Det var mörkt, tyst i övriga huset och lite Vänner i bakgrunden. Lite samma som nu. Bara det att mörkret har bytts ut mot ett mulet Uppsala, huset är fullt av liv, och istället har jag haft dokumentärer om Anja Pärson och Klüft i bakgrunden. Sedan det att jag idag inte lagar dillkött, utan bara gjort lite morötter i ugn, och massa sallad. Njuter lite just nu. När man känner sig lealös på ett bra sätt? Det är nice. Då mår man nice.
 
 

Livets seghet och musik

 
hejsan livet. Det är söndag, och jag chillar med just dig, livet. Har frullat med gröt, knäckisar och ägg. Det var gott. Trodde aldrig jag skulle bli en frukostmänniska, men se, det har ju hänt! frukost har passerar kvällsmaten, en big deal 4 real. Idag ska jag förmodligen till sysslomansgatan och kolla film, men känner  inte riktigt för att mixa mig  med allt där ute just idag. Känner för att stänga in mig på rummet, titta på serier, teckna, skriva, vara äcklig och lyssna på följande låt: Rihanna feat. Mikky Ekko -  Stay. (SKITBRA)
 
 
Annars, mitt liv? Ja, jag vet inte. Känner hur livet segar sig i sin seghet. Jag känner mig mer emotionellt instabil än vanligt, och det blir och är bara väldigt mycket, I feel. Uppskattas lite halvt. Känner mig lite dum, speciellt hur det går ut över andra. Det ÄR helt enkelt jobbigt att känna, och utan att försöka låta som att jag whinar eller gnäller eller söker uppmärksamhet eller bara är en sådan där jobbig jävel på fb som gnäller, så vill jag bara få det sagt. Frågan är hur man kan känna sig butter i ett sådant fantastiskt sällskap jag har, på så stört många nivåer. Jag mår ju egentligen jättebra, och jag känner hur livet faktiskt bara blir bättre. Det låter så töntigt i hur man formulerar det, och så oundvikligt sagt, men det är ju sanningen, objektivt. Livets subjektivitet är ju dock faktorn som kör en home run med sin motorsåg/häcksax/machete/pansarvagn och ba terrar. Ba terrar allt det där som livet löser åt mig. Vad är det som fattas?
 
 
Förutom rihanna, så ska jag ge er lite musiktipz till spottan:
 
Haim – Don't Save Me
Charli XCX – You - Ha Ha Ha
CHVRCHES – The Mother We Share
Jonathan Johansson – En Hand I Himlen (The Sound Of Arrows Remix)
Young Galaxy – Pretty Boy
Rebecca & Fiona – Taken Over - Radio Edit
Mariam The Believer – Blood Donation
AlunaGeorge – Your Drums, Your Love
 
 

Alla hjärtans dag

 
Började dagen med att ställa klockan. Har inga föreläsningar i skolan idag, men arbeta behövde bli genomfört. Klockan var ställd på åtta, gick upp nio, men det är lungt, arbetet ska ju inte in förren ett idag. Tar datorn (och även datasladden, för tror ni inte att mitt batteri är helt paj och pallar bara ca tre minuter utan livlinan in i ett eluttag.... SUCK.) och sätter mig i köket. Gör lite gröt MED SYLT. Pallade inte gröt utan sylt. Börjar skriva och läsa de texter som behövs. Jobbar helt stört effektivt. Tycker det är kul att plugga. NÄR HÄNDER DET?? Aldrig in my world. Är nu klar, 1½ timma innan. Satt så jävla fint i lillhjärtat. Ny firar jag med findus köttbullar på burk. Kommer bli nice.
 
 
Sedan att det idag är alla hjärtans dag idag har jag inte reflekterat så mycket kring. Det är en tid för par att vara töntiga, och singlar att vara bittra. Jag ska se det som vilken jävla dag som helst osv.
 
 

Icke-flyttning, school och new life

 
Idag har jag panikat lite, metalt. Mest för att jag idag fick ett erbjudande om korridorsrum i flogsta. Inflyttningsdag: 1:a April. Grattis! Men, jag vill ju inte flytta härifrån? Jag vill ju bo på levertinsgatan så långt det bara går? Jag vill ju inte flytta försen jag verkligen MÅSTE, och, vart det så lätt att få korridorsrum nu, så är det la det sedan med? Plus att det ser ut som att vi får bo här till iallafall slutet av maj. Så jag chillar ett tag med flytteriet. Som linn sa: Det löser sig. Och det gör det ju! Det är ju mitt motto. Life: Löser sig. Så kommer tacka nej/inte skicka ett ja. Känns bekvämt med det beslutet, faktiskt.
 
 
Nu har skolan förövrigt växlat upp en aning med GIS-projekt och B-uppsats. Känns lite skönt, men jag har glömt hur man pluggar. Oups!.................. Får la krysta fram något som ger mig g. Livin' on the edge. Gott exempel för mina framtida elever.
 
 
Idag började new life - the sequal. Ingen sylt i gröten(.............). Kommer vara så jävla WOW-SNYGG när vi möts (Men hemsk,hemskt olycklig......Älskar fett. Gärna fett och socker. Eller bara socker. Också nice.)
 
 

Hemmaboyen, slogans och Smålands

 
Det är fruktansvärt svårt att producera inlägg när man bara går hemma. Hemma händer det liksom inget kul, typ. Man får inga berättelser att berätta. Ville bara få det sagt.
 
 
Idag har jag pluggat, för en gångs skull. Kändes bra att strukturera upp mitt huvud lite. Jag har städat köket, MADDA FAKKING CHECK. Fick panik av att jag trodde det var någon i lägenheten. Det var det inte. Det är bara helt stört lyhört. SJUKT liv jag lever. What a rush. 
 
 
Förresten! Igår kollade vi upp städer/kommuners olika slogans. Hittade några juicy. Trollhättans var dock lite pinsam. Som en wannabe hipster som försöker sig på att vara djup."Staden som lever med fallens dån". haha.....
ok. OK. Trodde vi i alla fall lite kreativa apropå film i väst. Uppenbarligen inte. Vi ligger i lä jämfört med andra städer som kör ordvitsar. Ordvitsar är ett säkert kort. Varsegoda:
 
 
Borås - "Of course"
Hjo - "I love Hjo"
Borlänge - "Bo länge i Borlänge"
Göteborg - "Staden på G"
Vätö  - "Vätö vettu"
 
 
Nu ska jag titta lite happy endings, duscha och sedan blir det Smålands. Brukar leverera: excited. Har en baccardi och öl: behave. Puss på er.
 
 
(P.S. En världsomsegling är awesome, men som Linn sa, får en att sakna er ännu mer. Så fu för det, men annars NICE. Bara två veckor kvar nu??!?!?!??!)
 
 

Frukost, schoool och äckligt

 
Halv tio är livets mest optimala tid att vakna. För att: 1. Man har fått sova tillräckligt länge för att man ska palla dagen, 2. Man går upp tillräckligt tidigt för att det inte ska kännas som att man sovit bort dagen. TERIFF. Jag slöade dock en aning idag. Är lite förkyld så kände, det är OK. Har nu ätit min gröt, samt två knäckisar med falukorv. Knäckisar med 100% fullkorn OCH 16% fiber. Yes, jag äter 116% knäckisar, fits ma personality! Sähh. Moving on.
 
 
Ska idag börja jobba med min b-uppsats. Lite ser jag fram emot det, för det ska bli kul att få skriva, faktiskt. Jag ska också fundera över vad jag ska göra i GIS-projekt. DÖDA MIG. JAG HATAR GIS. Så. Skönt att få ut det. 
 
 
OCH, det som Sofias kompisar skrivit på fb. "Somliga lever livet, andra jobbar för drömmen". Då tänkte jag följande: 1. ..........................................................................................
2. VILKEN TUR ATT JAG HAR ER
 
 
Jag är klar. Over and out osv typhee.
 
 

Bildbomb

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3248371/images/2013/pic_51125f829606ee14e014cde3.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3248371/images/2013/pic_51125f879606ee1476ef8c2b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3248371/images/2013/pic_51125f88e087c362fa446416.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3248371/images/2013/pic_51125f8d9606ee149842496b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3248371/images/2013/pic_51125f97ddf2b30e1d8e73b6.jpg" class="image">


Ägg

 
så jävla nice med ägg????????????!!!! Ville bara inflika med det. Så stört gott. AHH
 
 

Lat och film

 
Mitt liv är just nu i ett vakum, och jag VET hur mycket mitt framtida jag kommer gnälla över dåtida jag, som just nu är nutida jag, men va fan. Skolan @ the moment är så jävla slapp. De begär ingenting av oss, bara vår närvaro typ 2-3 gånger i veckan. Så långt under hanterbart, att jag känner mig som en postpubertal snorunge som vill revolta, BARA för att de ska ge mig liiiiite mer ansvar och känna att jag faktiskt pluggar och blir smartare. Borde jag stimulera mig i någon after-school activity? Ska kanske kolla upp det? Uppdrag imorgon.
 
 
Detta har ju dock gjort att jag kan ta igen alla de filmer jag "missat". Igår såg jag "Järnladyn", grinade NÄSTAN, men den var väldigt bra. Gillar dock inte ensamma, gamla människor. Jag får ångest över att bli gammal osv, men se den! Bra film osv. Började se "Moneyball" också. En film om baseboll. VAD TÄNKTE JAG? Jag såg bara 40 min. Brad Pitt börjar bli gammal? Började även kolla på "Arctic blast". AWESOME TITEL??? Men så himla B, att jag blev så jävla besviken, att jag bara gav det 30 min. Så jävla synd...... Har sett "Bad teacher". Ehh. Timberlake var med, men stört unlikable och störande i denna. Crush svalnar av. Typ kul ibland. typ. Nu ska jag se Battle: Los Angeles" ;OOOOOOOOO(!!!) Hoppas detta är en bra Jorden-går-under film. Jag behöver det. Så länge sedan sist??
 
 

Halvsvimningen, svenska hollywoodfruar och ingen skola

 
Okey, instagram vet, men inte el bloggo. 15 min efter mitt förra inlägg så halvsvimmar jag, vilket innebär att jag ligger, med en känsla av att vara grovt alkoliserad, mitt bland alla skor i hallen. Jag satt framåtlutat och knöt skon, bestämmer mig för att snabbt ställa mig upp för att ta min halsduk, för att sedan falla mot marken. Ligger i kanske tio sek och sed nada, och sedan kryper jag in till mitt rum för att utvärdera varför det hände. Detta innebär att jag missade föreläsningen, men jag överlever.
 
 
Så vad har jag gjort idag istället? Typ inget. Kollat femte säsongen av Svenska Hollywoodfruar, lagat tacos...... ätit tacos..... Alltså mitt liv just nu? Skolan är helt stört lugn?? Jag är INTE ledsen över det.
 
 
Nu ska jag kolla på "så blev vi svenska hollywoodfruar". Jag vet, orkar inte med mig själv :D
 
 

Viaplayad

 
Här sitter jag nu och är alldeless för tidsoptimistisk. Min föreläsning börjar 13.15, och jag bestämmer mig för att skriva ett blogginlägg, men man bör ju passa på när man kommer på det! Jag hinner, I think.......
 
 
Jag och Linn har precis fixat viaplay gratis i två månader = Nice. Hittills har jag sett The avengers (Inte min grej, trots att jag gillar hela superkrafter-grejen. Ba seg. Gillade Scarlett och Mr America. Annars, ehh, not so much), Friends with benefits (Rom. Kom. Som faktiskt var riktigt bra. Cheesy slut, men i övrigt en bra film. Är Lite kär i Kunis och Timberlake nu) och nu tittar jag på Svenska Hollywoodfruar säsong fem. Vilken jävla fantastisk produktion. Seriöst, det är bland det bästa som svensk tv har producerat??? Sofia, du förstår mig. Älskar att älska Montazami och älskar att hata Gunilla.
 
 
Okey, nu borde jag göra mig i ordning. Vill ju inte missa kvantitativa metoder del 2!!..........
 
 

Störande ting

 
Nu är det så här. Det finns finns vissa saker jag stör mig på, eller rättare sagt, det finns MASSA saker jag stör mig på. Det är bara så att ibland glömmer man vissa , för att de sedan ska blomma upp i ens ansikte och bara enoj da krap aot åf juo. 
 
 
En sak. När man tittar på en tv-serie, vill se ett till avsnitt, och ett till, och ett till, osv, och sedan PLÖTSLIGT så finns inte ett utav ansnitten. Typ som nu, tittar på Girls som jag hört så mycket om, och så ba FINNS INTE AVSNITT FYRA. Jag kan ju inte fortsätta kolla på avsnitt fem????? Då blir allt fel???!?!?!??? Va faan vill saker och ting????!?!?!?
 
 
En annan sak. Fast det är mer en ilska mot en själv. När man tycker något, förespråkar det och sedan får det smacked in your face av någon som inte tycker det. Typ: Jag uttryckte mig om Gud, och refererade hen som en han. Fick det poängterat. Att jag skulle sagt hen, du som tycker det är bra. Kände mig dum i huvudet, och som om jag bara är en sådan där snackare som bara vill tycka saker för det är coolt. 
 
 
En tredje sak. Att tävla. Kan inte uttrycka mig tillräckligt fullbordad kring hur ofantligt onödigt jag tycker det är, eller, det är ju kul att spela spel, men det finns ju en skillnad mellan att spela ett spel, och att SPELA ETT SPEL. Det är kul att vinna, ja, och tråkigt att förlora, uppenbarligen. Och visst ska man följa reglerna, för annars spelar man ju inte spelet osv osv. Men spelhetsen. Det är fullkomligt orelevant i så många tillfällen in life om man förlorar eller inte. Irritationen som uppstår kring spelet, och min då orelavanta irritation emot alla som blir irriterade över spelet. The onda cirkel of doom. Plus att jag då kan anses som en dålig förlorare, NÄR DET INTE ALLS ÄR SÅ. Psykiskt tärande.
 
 
Tror jag ska stanna här med min bitterhet, ska fortsätta kolla på Girls. Hittade tillslut avsnitt fyra, tack vare J. Arntsen. HEJ GÄNGET.
 
 

RSS 2.0