Sista inlägget som 20åring

 
Och jag är tillbaka i kära underbara uppis. Jag har haft jättekul hemma i thn med familj och vänner, men jag känner verkligen ju mer tiden går att ordet hemma bättre passar till Uppsala. Jag har verkligen hittat rätt, och fan, det känns djävulskt bra. Ja, som ni ser känner jag mig optimistisk. Har en dödlig egoboost. Tänker inte säga varför. Tänker låta er bli ovetande. Sikken kille jag är???? I alla fall, det är nice att vara nöjd. Har dock mitt i all den här nöjdheten blivit förkyld. Liksom så förkyld att jag inte hör något. Hela hjärnan känns som att den är full av snor och när jag nyser är jag rädd att hjärnan ska glida med. hittills har den ej gjort det. FEW. 
 
 
Imorgon fyller jag 21 år. Stört? Låter asvuxet. Ska jag börja pensionspara??? nej. det ska jag inte har jag fått tipsat från gävle. Jag är inte heller så åldersnåjig, men säkerligen lite stressad. Åren försvinner ju bara. Jag har redan gått 1½ termin i uppis (???????) och jag är liksom inget kid längre????? Kommer jag hinna med life??????? Kommer jag misslyckas??????? Kommer jag dö imorn????????? 
 
 
Det är sådant jag oroar mig över. #värt. Men nu ska jag kick some cold ass, kolla på Brave, och vakna imorn med en  känsla av att faktiskt vara 21. igen, stört.
 
 

Lite bilder

Har insett att jag inte delar med mig så värst mycket utav bilder, jag mest antar att alla ser det på instagram, men idag ska även bloggen prydas. Varsegoda!


Snyggt del 2

 
Okey, det här var lite kul. Ska gräva djupare in i mina konflikta känslor till kändisvärlden och dess invånare. Buckle up.
 
 
Anne Hathaway. Alltså, behövs det egentligen förklaras. Hon har fått mig att gråta så stört många gånger nu genom Les Miserables, och jag känner så otroligt mycket känslor bara gentemot henne nowadays. Plus att hon passar i sitt korta hår. Keep it that way.
 
 
Aaron Tveit, också känd som Enjolras. Lets make a movie about that, och jag tror också att han vuxit till att bli min favoritröst in the cast of da movie. (Förutom Anne. Åh, Anne) Det är bara väldigt mycket den killen kan, och så är han inte alls ful.
 
 
Jake Gyllenhaal. Ibland kan han se rätt obehaglig ut med sina stora ögon, men det är också någonting med dem, i kombination med de mörka ringarna runt han ögon. Han känns lite lik Sky, och heroin chick e fan nice.
 
 
Lana Del Rey. Tror det mer är en kombination utav att jag älskar hennes musik, och att hon är snygg(!!!!). Skulle hon vara ett djur så skulle det vara en hjort, och det ser jag mest som pluspoäng. Hon är också awkward, men brilliant. Hon känns dark and twisted, och jag gillar ju det, typ.
 
 
Blake Lively. Vet typ ingenting om henne. Vet att hon är med i Gossip girl. Tittar inte på det, men jag tittar gärna på henne. Förmodligen tills då det bara blir obehagligt. Förmodligen bäst om vi aldrig träffas på riktigt, för stämningen skulle bara bli udda för oss båda.
 

Snyggt

 
Ja, nu är det så här. Jag är fett uttråkad. Jag liksom bara går runt och inte gör någonting. Jag går till kylen, för att jag inte har någonting att göra. Jag tog en cola, för jag har ingenting att göra. Jag är mätt, MAN JAG HAR JU INGET ANNAT ATT GÖRA. ahh. Det är verkligen frustrerande att inte ha något att göra?? Har tagit sammanlagt promenader i 120 min idag. Har fikat! men sedan blev jag för hungrig så var tvungen att kirra. Så... Vad ska jag göra? I KNOW. ska skriva ett inlägg om några av livets snyggaste pepps. Get ready 4 ya panties to get wet (vet inte varför jag skrev det.......)
 
 
Matt Bomer. Måste man ens förklara. Man kan ju liksom inte ens titta på white collar. Det är för mycket. Jag måste distansera mig. BORT. På riktigt. Ohanterbart. JAG PALLAR INTE. Därför ser jag ingenting med honom i, för jag skulle bara bli ledsen. Världen är ju bara ful i jämförelse. OHHHH @$!!!6€£$##/)!!!#?%&^¤##¤%!!
 
 
Sky Ferreira. Hon är invecklad. Awkward. Sjunger pop. Ser nerdrogad ut. Skulle aldrig fungera irl, men jag tänker inte vara den som är den som ba inte låter henne sova över om hon ba behövde det riktigt mycket, typ. Hon får mig att vilja....... Låt oss lämna det vid det.
 
 
James Franco. Vad hände där? Tror Milk hände. Tror det är något med leendet och det faktum att han är genuin och snygg. ganska enkelt, om man tänker på det.
 
 
Agnes. En crush jag haft sedan idol 2005. NÄR SKA HON HITTA MIG?
 
 
John & Edward Grimes. Denna känns bara fel, och kinky på fel sätt. De är syskon, och tvillingar, varför stoppar inte det mig?????
 
 
Charlieze theron. Har ni sett videon till crossfire med brandon flowers??? Det är nog kombinationen av låten och hon, men, åh. Rädda mig med.
 
 
 
Jag skulle kunna fortsätta, men tillslut blir också detta jobbigt att genomföra. Därför kallar jag detta del 1, utan att egentligen lova att en del två kommer. Låt oss hoppas det i alla fall.
 
 

Vampire weekend

 
För er som inte redan vet, Vampire weekend har släppt två nya låtar och man ba OMG OMG OMG. Två bra låtar också. Den ena lite bättre än den andra, och det är inte den singeln man kan köpa på itunes...... Alltså. Anywho, lyssna, för de är ju så rara och bra
 
  
 
 

Rubrik

 
MIN B-UPPSATS ÄR KLAR OCH INSKICKAD. Stört. För en vecka sedan stressade mitt lilla, kalla hjärta av allt det som inte ville fungera, sedan tänkte jag ba "fuck it", skrev bara och det blir bra, om man baserar på opponeringen i tisdags. Fett skönt att slippa stirra sönder den samt ligga och tänka på den på kvällarna. Även fast jag tyckte det jag skrev om var stört intressant, så blir allt jobbigt när det är tidspress, men jag antar att det är så man uppnår saker. Människan blir ju lyckligare utav att ta beslut som man inte kan ångra, tydligen. Den här skiten med att jag vill ha alla dörrar öppna samtidigt, förmodligen varför livet känns struligt. I alla fall. Jag är väldigt glad inombords nu. Väldigt pepp på fest, men för trött för att anstränga mig till någonting. Firar med två öl, chips, en cola och hittills två avsnitt av greys, fyra av girls. Låter rimligt.
 
 
Imorn ska jag, Fille och Mysmartin kolla på fotboll, för det är det tydligen på tv. Sedan skräckfilm. I alla fall 50 % kul
 
 
Igår spelade vi volleyboll med sektion LÄRA. Fett stelt, förutom då såklart för mitt crew och jag. Vad jag tycker om dem. Har träningsvärk i rumpan. Sedan blev det även quiz på smålands. Gick ok. Kom på Micheal J Fox. Kändes bra.
 
 
Nu ska jag titta mer på girls. Filip sa att något major hände? Vill jag se? Vet ej än.
 
 
p.s Alltså, kan man ens bli påverkad av en öl? Har aldrig tagit så här lång tid att skriva ett inlägg. Orkar inte läsa igenom igen.
 
 

Vilken bloggare jag är???

 
Ibland ska man göra det så jävla mysigt för sig själv. Sitter nu, as I write, med ett tänt ljus, ett glas svartvinbärsaperitif, lagar kyckling i ugn och en lite spännande och ihopslängd sås. Tittar samtidigt på lite greys anatomy.
 
 
nu mår man.
 
 

En ny vecka med oändliga möjligheter

 
När vaknade du imorse?
Nio typish. Kommit in i världens vana. JAg ba ALLTID vaknar då nu för tiden, oberoende av när jag somnade kvällen innan. Fett störande igår när jag var bakis LIKE FUCK. #livet
 
Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Haha, startade en smsgrupp med mina uppis polers, drömde att filip ratade det totalt, och jag mådde dåligt över det. Detta ledde till att jag vaknade och kolla om det var sant eller inte. Vilket TUR att det inte var det.
 
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Nej. Osocial är jag.
 
Vilket humör är du på?
Lite lättad över att uppsatsen typ är klar. Lite ångest över att alla jag pluggar med ska läsa den.
 
Har du ont någonstans?
Har ett sår under näsan. Är torr på axeln. Fett störande. sedan spasmar en muskel i högerhanden, det gör ganska ont.
 
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
MMMHMMM, filip åt bacon till frukost. Sjukt länge sedan jag åt det?? det ska jg köpa sen hehehehhehhehe. Sedan är jag sugen på mina sista bitar burgare. Ska ha massa cheddarost på. The fat kind.
 
Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
En fanta till bion igår, livets pinsammaste film. Sjukt rolig, men det var ju inte meningen alls. "Mördare ljuger aldrig ensam", se den inte. Dock jättekul att hela mitt uppiscrew var samlade
 
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
de senaste dagarna har det varit cucirca.com, kolla vänner och greys anatomy. Glömmer bort hur bra de är???? GÖR INTE DET.
 
Vad ska du göra ikväll?
Inget planerat. Ska nog göra matlådar. Läsa de andras uppsatser mer ingående. Opponera lite. Kanske springa(???)
 
Vilken är den första låten du sätter på idag?
hahahahahahaha. Justin timberlake - mirrors, jättelame förmodligen, men jag gillar smörighet. Sedan gillar jag JT. Kan ligga något i det. Eller för att jag vill ligga med det. #förvirrad
 
Vad tycker du om din blogg?
Jättedålig. Man borde engagera sig mer, make it special.
 
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Försöker verkligen komma ihåg, men tror min dag endast bestod utav att skriva b-uppsats. Har för mig att det gick dåligt. Fick en bok jag använde frekvent i hela arbetet, det var nice I guess.
 
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
"Skönt med någon som liksom VÅGAR vara ful"
 
När fotade du något senast, och vad?
Domkyrkan, man blir fortfarande tagen av hur märktig och vacker den är??
 
Har du gjort av med pengar idag, på vad?
Inget......................än
 
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
En äcklig strumpa.
 
Vad har du på dig idag?
Långkalsonger i färgen svart. En gåva från min mor i julas. Sedan också en rostfärgad, stickad tröja. Man kan säga att jag är klädd för maximal komfort.
 

Börjar se ljuset i tunneln

 
Jag tjatar, JAG VET, men det är typ bara detta som mitt liv består utav just nu: Uppsatsen, MEN, *andas ut*, Jag börjar känna mig klar. Jag är uppe i det antal ord man förväntas skriva, jag har fått med det mesta utav det som jag vill få sagt. Är den bra? vettefan, men jag är typ klar i alla fall. Känner mig lite nöjd i lillsjälen, och stolt. Jävligt stolt.
 
 
Nu ska jag duscha, bli fresh, och ikväll ska vi på Skvaderdam jag, Fille, Mysmartin och Josefina. Norrlandsnation ska ha hela stället öppet, till 04, vem säger nej till något sådant? liksom ba ingen. Kommer bli fett. Ska förtära alkohol. Få leva loppan nu efter en vecka av disciplin. JAG ÄR JU, PÅ RIKTIGT DEN HÄR GÅNGEN, VÄRD EN UTGÅNG. 
 
 
Skön....T
 
 
hejjelihejjjjjs!
 
 
(Förresten, tack johannis 4 ur faith in me! Och Jenny, ska pröva kycklingen du skrivit om precis. lät ASGOTT.)
 
 

Yes, skriver fortfarande på uppsatsen

 
Hejsan
 
 
Genomför AS WE SPEAK en vetenskaplig undersökning, dvs utöver den jag redan skrivit på i några veckor nu(........................). I all min tristess här i köket så kom jag på följande tanke: Skulle alkohol ge den sista uns av inspiration jag behöver för att få klart den här uppsatsen??? Ett glas vin senare: Nej, kom på en massa annat att göra, men tappade arbetslusten. Hur löser man den situationen? 7.0:a? Låt oss pröva, what harm can that really do??? Fortsättning följer. 
 
 
BTW, vill ni ha lite vårkänslor? Har gjort en liten musiklista. Ny musik för att lyfta vårsjälen ifrån allt fittigt, aka b-uppsatser som man engagerar sig för mycket i samt överanalyserar
 
 
Våren 2013 växer sig fram
 
 

Ärkekuken

 
hejsan bloggisen. Ligger just nu i sängen med en nästan tom dillchipspåse på min vänstra sida. Brevid den, dilldipp. På min högra sida står datorn. Tittar på bridesmaids som Linn så hårt ratade. Jag tycker den är kul. Dricker lite cola, och nu även rött vin från tyskland jag fick ifrån mamma. Vinet är i en påse på 250 ml. Classy. Passar ändå ganska bra till tillfället just nu. Ligger i långkalsonger och munktröja. Lägisen är tom på folk. Linn är i vbg. Filip ute och lever loppan. Jag? Jag är hemma. Jag ska skriva uppsats imorgon. Ska ut på lördag, så får hålla mig tills dess. Livet. Livets gång. Så spännande, eller bara så jävla förutsägbart. Ni är nog allihop förvånade över min stundande situation. Inte aaaaalllls något som jag gjort en, två, tre, fyra..... (har slutat räkna) gånger. Hur någon inte fallit handlöst för mig än, ÄR ETT MYSTERIUM.
 
 
Älska mig för den jag är. Slö, disträ, knullare, ocasual, gnällig, utan driv, utan mål och livrädd.
 
 
VAD MER VILL MÄNSKLIGHETEN HA??
 
 

Stressad, normativ man försöker vända på smeten

 
Idag vaknade jag utav mig själv klockan halv åtta, efter en orolig sömn där jag mest kännt mig stressad över ALLT här i livet. Onice, men har då istället försökt morarbeta detta med att äta en trevlig frukost innehållandes den vanliga gröten, men idag spexa till det med falukorv på knäckisar: Succé. Sedan kollade jag på lite top model sverige. Yes, så pass cool och normativt man är jag. Its overwhelming. Detta följdes av en promenad i solen för, studier visar att 10 minuters promenad ökar ens lycka för två timmar framåt (Argyle, 2001) . Så vet ni det. Promenadens mål var lidl, och ett paket mjölk för sina fina sju kronor. Och nu, nu sitter jag på min arbetsplats: matbordet i köket, för att inleda dagens skrivande. Nu hoppas jag på skrivarflyt i form av tre sidor text. Annars dör jag nog av stress. 
 
 
Mycket ro och kärlek till alla er som jag tycker extra mycket om
 
 

Daily Grace

 
Mitt i all uppsatsstressande som förövrigt får mig att vilja kräla runt på golvet och lipa över hur mycket jag har kvar att göra, så hamnade jag lite på tuben, Youtuben. Har nog snackat om det föru,t men Daily grace. Ahhh. Spectacular. JAG VILL VARA HENNES KOMPIS. Varför:
 
 
 
 
Därför.
 
 

Musiktipz

 
Nylo – Rent Free Varför är den här låten så kort????
Lissi Dancefloor Disaster – Try
Adolf Fredriks Musikklasser och Loreen – Euphoria 2013 Från mello-finalen. Trycker på alla känslomässiga knappar som finns
Disclosure – White Noise
NONONO – Like The Wind
 
 

Duktig kille

 
Alltså, idag har jag hunnit vara så jävla duktig med mitt skrivande till uppsatsen. Har hittills jobbat hårt i fyra timmar, och känner ännu inte hur jag vill skjuta mig själv av trötthet och bara sluta. Främst är det nog för att jag är stressad, och inte låter mig själv sluta. Det är så jävla mycket kvar att göra, och trots dessa timmar, har jag bara producerat 600 ord i text. Jag är nu uppe i 1900, fattas typ 3000 innan jag kan vara nöjd med vad jag skapat. Plus att jag FORTFARANDE väntar på en bok. Jag dör. Den är typ grunden till hela psykologin i uppsatsen. I NEED IT NOW. ÅngesteN, och så mycket frågor som dyker upp?? Kan det här stå här? Fattar folk vad jag menar? Är det här en lämplig inledning? Vad ska jag börja skriva om? Vad ska jag vänta med? Varför finns det inga svenska ord för detta? 
 
 
Andas ut.
 
 
Men jag är trots allt ganska nöjd med vad jag åstadkommer. Jag är duktig, och hoppet är fortfarande kvar. I can do this.
 
 
Plus, är jag inte jätteduktig på att blogga? U R welcome
 
 
Plus igen, i min dröm i natt fick Oskar mig att gråta. Är överkänslig även in ma dreams.
 
 

Mello

 
Vill mest bara uttrycka mig om hur lättad jag är att yohio inte vann mellon. Det var en dålig låt Sverige. Robin var rätt. GET OVER IT.
 
 
tack
 
 
(ps VARFÖR ÄR DET SÅ LÅNGT KVAR TILL EUROVISION????)
 
 

Tvådeligheten med livet

 
Okey. Nu kom uppsatsstressen. Det är så jävla mycket skrivande skrivande skrivande, och visst känner jag att jag kan klara av det. Visst känner jag att jag är ganska duktig på att formulera mig. Visst känner jag att jag faktiskt tror på min egna kapacitet att formulera mig, men satan. Det är bara väldigt mycket som jag just nu måste tänka på samtidigt. Så många detaljer upp och ner i uppsatsen. Små anteckningar här, några där, kom ihåg det här, glöm inte det........ och det, är jävligt onice. Plus att hemmisfesten är ikväll. Är pepp egentligen, men nu vill jag ju bara vara själv och skriva klart allt det här som tar år och dar.
 
 
Fast, skönt att få umgås med alla man tycker om. Det är ju en massa plus, men ohhhhhh. UPPSATSEN. Kommer jag ens komma fram till något??? Vem vet............................ Fast nog bra att komma från det lite. Ta några steg tillbaka. Utvärdera. MEN TÄNK OM JAG GLÖMMER MASSA??
 
 
Dagens känsla är därmed: Tvådelad.
 
 
#Livet
 
 

Framtida Flogstabo

 
Känns som att det är klart. Har fått ett korridorsrum i flogsta här i Uppis. Känns faktiskt bra, även fast responsen tillbaka oftast blir ett tveksamt "vad kul". Man har ju hört så himla mycket om det, och många har en direkt negativ inställning till detta område. Jag känner: Jag är inte kräsen. Man vänjer sig. Allt löser sig. Skulle det vara livets skithåla så får jag leta upp nytt, alternativt bo hos andra, men lika mycket som det kan bli skit, så kan det bli ok eller varför inte jättekul?? Jag är inte negativ till det, det enda är att jag trivs här med mina rumisar Linn och Filip. Jag kommer sakna att bo med dem, 4 sure. Det är ju dock inte forever, och det har vi vetat från början. Åh, varför måste saker och ting förändras????? Linn infromarade mig om att nu när jag var i trollis, så var det det längsta som vi varit ifrån varandra sedan flytten till Uppis. SJUKT?? Inflyttningsdatumet är störande också. Första maj. Valborg. HUUUUUR stökigt och sketet kommer det inte att vara då???? Mammis och pappis kommer dö om de får för sig att vilja komma med grejer då. Kan bli kul. Jag kommer ju dock förmodligen inte vilja flytta in då, har ju förhoppningsvis MASSA annat. 
 
 
Men kul, allt det här. och utan någon smärre ansträgning. Det är ju sånt jag gillar. Sådan är ju jag.
 
 

Ska aldrig mer färdas i ett fordon

 
.....eller i alla fall inte på ett bra tag. Fan vad jag spenderat mycket tid på endast transport det senaste, och att komma in på levertinsgatan, stööööööööööööört trött i armarna efter att ha kånkat runt på en väska fylld av böcker, och känna att nu, nu ska jag stanna här ett bra tag. Den längsta transportsträckan kommer bli möjligen by bike, och ingen jävla bil/buss/tåg. Madda fakking SKÖNT. Ska bara feta mig på samma lokalisation, och bara bli FEEEET. Nej, kanske inte fet. New life ska ju försöka återinföras efter 1½ vecka av synder. Dock känns det ok, då jag sprungit TVÅ gånger den senaste veckan. Kommer leva på det resten av terminen tror jag. När jag då kommit hem och möts utav denna frid av att vara bosatt på samma ställe i mer än ett dygn, så får jag plötsligt rushen till att gå och handla på dirren. Tänkt, och gjort. Så jävla stolt över mig. Jag är bäst. Handlade massa grönisar, och så att jag kan göra köttbullar. Inga chips. JAG ÄR BÄST.
 
 
Har nu också tackat ja till ett korridorsrum i flogsta. hoppas på att jag kanske får det, känns fortfarande inte hundra procent säkert, så håller mig avvaktande med min lättnad över att mitt möbelproblem kan vara fixat. Håller tummarna fortfarande osv. 
 
 
Förresten, på tåget kände jag mig så jävla intellektuell. Satt och läste artiklar med en massa tabeller, formler och siffror, som jag värvade med lite Dostojevskij. Måste sett så jävla smart ut. Alla var säkert ba imponerade, och ba "kolla han. Han är smart". Och ja ba tänkte "Ja. Avguda mig."
 
 
Nu ska jag klunka en kopp kaffe innan jag dör. Sedan kanske kolla the matrix. ÄR SÅ JÄVLA SUGEN PÅ ATT SE THE MATRIX???
 
 
Puss och kram
 
 

Plugg, BBC och Pixar

 
Godmorgon.
 
 
Sitter iklädd långkallingar med en casual, långärmad morfar-tröja i kulören mossa(??) och ska nu inleda dagen arbete med b-uppsatsen. Det är faktiskt ganska kul att jobba med den, det är bara FÖRDJÄVULSKT svårt att börja. Igår tittade jag på fyra avsnitt av "Frozen planet" innan jag började läsa en och annan artikel. Fan vad BBC gör det bra. Jag vill till nord- och sydpolen. Liksom NU. 
 
 
I söndags såg jag Röjarralf. En pixar-produktion som var så himlans bra. Behöver jag ens säga att jag grät? Det är ju självklart. Grinade dock mest innan filmen började, till en liten kortfilm som var innan. Den var väldigt fin osv. Såg att den kortfilmen även vann oscar för bästa animerade kortfilm. SO TRUE. Blev varm i hjärtat nu.
 
 
Imorgon åker jag även ifrån västsidan av Sverige, för att åka hem till öst. Ska bli skönt att få komma tillbka till Uppis, och jag lever i hopp om att jag då kommer plugga bättre. Låt oss i alla fall hålla tummarna.
 
 
 
 
 

BarnBarnBarnBarnBarnBarnOsv


Det finns saker som bara är så jävla ovärt att tänka för mycket på. typ framtiden. typ barn. Jag har sagt det flera gånger och låt mig säga det igen: jag tror inte jag skulle bli lycklig utan barn i mitt liv. och inte bara barn, utan EGNA barn. Mitt liv skulle totalt tappa all sin mening om jag visste att jag stod inför en barnlös framtid. På riktigt. Jag får ångest över det, för det känns som att det är det livet handlar om?? Det fundamentala, att växa upp, och uppfostra en lika awesome person som du själv? Jag måste få bli pappa, annars vet jag inte vad jag håller på med. Varför ska jag skaffa ett stabilt liv, om det inte är för någon annan? Samtidigt försöker jag förstå att man inte vill ha. Att man vill lägga livet på annat, för jag vet. Barn är jobbiga som rööööööv, men på riktigt. Den obegränsade kärleken?? Hur kan man inte vilja ha den??


I och med dessa starka känslor så medföljer också en massa annat. Hur FAN uppfostrar man barn?? När FAN ska man skaffa barn?? Med vem FAN ska man skaffa barn?? Hur FAN ska man skaffa barn?? Tänk om jag gör fel med allt? Tänk om allt blir helvete? Eller värst, TÄNK OM JAG INTE FÅR BARN?? Jag orkar inte att jag ligger och tänker så här. Det är ju längre fram detta ska ske, inte nu???!?!!!? De löser sig (???????)


Så mycket tankar, som är onödiga just nu. Så sov istället bara. Tack för mig ikväll.


Still in Trollis

 
Livet i Trollis fortsätter. Umgås väldigt mycket med familj. Spelat spel, badat på vattenpalatset i vbg, men framför allt så har jag grejat med b-uppsatsen. Den tar upp sjukt mycket tankeverksamhet, och även fast jag inte fysiskt får  resultat i form utav ord, så når jag stora framsteg inne i huvudet. Strukturerar upp detta bra, vilket är det absolut fundamentala för mitt arbetande, always. Jag måste som sagt SE DET, innan jag kan göra det. A disease I have.
 
 
Sedan är det ju friidrots-em innomhus, KUL. Trivs med det i bakgrunden när jag sitter och gör annat. Höjdhoppskval för damer. EXCITING. Vi har så många duktiga nu?? Får vi tre brudar i final?? HÅLL TUMMARNA.
 
 
Sedan har jag tränat, wait for it, två gånger på tre dagar. sjukt???????? Visserligen äter jag som en häst, men ändå? Framgång, definitivt. Har dock så störd träningsvärk i mina vrister. Not cool.
 
 
Köpte en bok till uppsatsen idag. 280kr. köpte en väska och lite kläder. 900kr. Tror jag att jag har pengar? För det har jag ju inte. 
 
 
Ansökte om 50 olika rum i flogsta. Kansche hamnar jag där första maj? Från ghettot till the paradise of trash. Hoppas på att kanske får något. Hoppas på pentry, HÅLL TUMMARNA. Skulle nog underlätta mitt liv (även fast it breaks my heart to leave kollektivet. Vi har det ju så bra)
 
 
 
 

RSS 2.0