En regnig måndag

 
God eftermiddag
 
 
Ligger i sängen och kollar på Harry P, vilket jag gjort de senaste dagarna. Är nu inne på åttonde filmen. Tycker nog om de senare bäst, och typ tredje. Idag började jag kvart över åtta (PAIN) med ett seminarium jag inte läst ett ord till, men som alltid till seminarium på blåsenhus, kan man ta sig igenom dem ändå. Är så stört oambitiös i skolan. Borde skärpa mig. Helgen har vart nice, väldigt mycket umgäng med olika människor så att man fått som sig en mänsklig kick. Tittade idol i fredags, vart på 04-släpp på norrlands, och ätit thaimat och tjötat. Fick också igår veta att jag blvit vald till general till de nästkommande två lärarinsparkarna. SÅ GLAD JAG BLEV. Kände mig så stört utvald, och bekräftad. Ni vet hur skönt det är med bekräftelse, och denna var bara så stört massiv. Jag känner mig duktig och omtyckt. 
 
 
Nu borde jag skriva i ordning lite till min redovisning som min grupp ska öva på imorgon. Jag borde verkligen det, eller i alla fall börja med den individuella uppgiften. Eller kolla över lite vfu grejer. Ba skaffa lite koll. Men jag orkar inte. Kollar nog lite mer på Harry P istället, och skjuter på det en dag till.
 
 

Väl godkänd

 
Satt och skrev ett djupt inlägg om Maggios skiva, får ett sms om att tentaresultatet kommit. Tror att jag ska få ett underkänt som ska strypa min kommande november. Jag får istället ett vg kastat i ansiktet. Vad är det här?? Jag pluggande ju inte tillräckligt?? Slänger dessa tankar ut ifrån sjätte våningen och gör istället iordning mig för att nationshänga. DET ÄR JAG JU VÄRD. JAG ÄR EGENTLIGEN NÅGON SOM ÄR BÄST, fångad i någon som borde höja sin självkänsla
 
 

Fula bilder

Detta inlägg har jag valt att kalla för "fula"/icke-instagrambara bilder, för lets be honest, det finns alltid övervägande fula bilder i telefonen, och varför ska de alltid hamna i glömska? För att skapa rättvisa så lägger jag därmed upp några här. Och fula bilder är ju inte alltod fula, utan också bara roliga. Det är ju så vi ser ut, i utvalda stunder. ÄnjojInte morgonpigg

 
Sitter nu i Trollis, var för 45 min sedan i Uddevalla. Stoppade nästan ner handen i kokande vatten för att plocka upp (??) ett utav äggen jag kokade. Jag är med andra ord trött, men ska nu börja med min läslogg som ska vara klar idag. Har läst en tredjedel av boken. Skönt. Kommer in på studentportalen, den har nu driftavbrott. Kan inte fråga andra kursare om att få se uppgiften än. Its way 2 early. Så skriver i bloggen. Vet ju typ hur uppgiften ska vara. Får brainstorma lite. Oh. Orkar inte med uppgiften. Kunde det inte bara ha varit att vi skulle läsa boken, och sedan diskutera på seminariet vi har på fredag. Ingen uppgift emellan. åh. 
 
 
Idag ska jag träffa farmor och mina kusiner. Skulle ha med mig presenter, men har varken pengar eller haft tiden. Att komma hem må vara kul, men också ett jobb som innebär att man ska hinna se allt och alla. När man åker hem borde man vara hemma fler än bara några dagar. Minst en vecka liksom. Tågbiljetter är också så jävla (!!!!!!!!!!!!!) dyrt. Är en dålig kusin. Hoppas ma hugs ba betalar dem nog. Kanske borde ta med mig något bakat? Vi får se.
 
 
Känner att jag förmodligen borde dricka en kopp kaffe. Är ej människa innan den koppen. Vi höres folk. Det är ju fan inte långt kvar tills jag kommer till Lund?? Typ en vecka?? sjuukt
 
 
 

En arg, ok dag

 
Igår möttes jag av en lapp som satt på min dörr. Det stod att de ska tapeltsera om i mitt rum. Alltså. Orka. Detta innebär att jag måste ta ner allt jag tagit upp, så att de kommer åt alla fyra väggar. Jag måste liksom packa ner allt i lådor och alla ting ska få plats i mitten av rummet?? För de kan ju inte tvinga mig att liksom flytta?? ÅNGEST. Så mycket JOBB. Mina väggar är inte ens så farliga. Kunde de inte gjort det efter jag flytta?.......
 
 
MEN
 
 
detta är ju inte det värsta. Tänk om tapeten är HEMSK??????!!?!?!? Var ju så nöjd med mina tråkiga äggskaltapeter. Tänk om det blir gult?? Kommer bli galen och döda allt. Så synd. Sedan hade jag ju tänkt åka hem till trollis på söndag (SKA NI DET MED?) och är borta till tionde. Då måste jag göra allt innan söndag, vilket innebär att allt måste göras imorgon, för på lördag hinner jag inte.. ALLTSÅ. Så vad har jag gjort idag? SUPERSTÄDAT. Är ju tvungen?? 
 
 
JAG ÄR SÅ ARG.
 
 
*andas ut*
 
 
Nej, men det ska man la inte vara. Kul att heimstaden ser mig och mitt rum, och liksom inte ba skiter i. Kul med lite nytt? Plus att jag fått rummet städat, och det är ju bra. och det är ju så fint väder. Ikväll ska jag äta på djäknen (och även fast jag också är arg över att jag idag skulle hämta mitt nationskort, efterom det gått ut(jaaaa, jag vet att jag förmodligen kunde gjort det tidigare med jag har inget go jag VET) och då ba de stänger och säger att de inte kommer vara där. Man ba TACK. Men ska ju finnas i mobilen, vilket jag hittade, men ändå. Tänk om det inte fungerar?? kommer DÖDA min dag) och lär ju bli trevligt. och sedan, VERONICA MAGGIO. Blir varm i kroppen och försvinner tillbaka till 2011 då satan i gatan var hela min värld. Kommer bli en fantastisk höst med handen i fickan fast jag bryr mig.
 
 
Nu ska jag dricka lite kaffe, fixa frillan, och sedan placera rumpan på cykeln för att ta in kvällsolen och hinna läsa lite meteorologi kanske. Det är ju så kul??
 
 

Tjollahopp

 
wooops! Mycket har hänt sedan sist. Haft finmiddag, vart på lärargasque-släpp, haft tenta, och därmed också den obligatoriska tentafesten. Så nu ligger jag här, halvt bakis och LÄNGTAR efter pizza. Skönt att skiten är skriven, och fast risken är medelstor att jag får omtenta, så har jag nu en massa lediga dagar i mitt befogande. Ska spendera dem väl (säh). Ska kolla serier. Hur fantastiskt är det inte att alla serier börjat igen?? Jag känner mig hel igen. Fuck real life?? Kan ha roligt utan att ens gå upp ur sängen. Thats true friendship.
 
 
Nu ska jag duscha (urk...) och sedan cykla till stan, sedan ikväll har jag min kvällskurs(!!!!CANT WAIT!!!)
 
 

RSS 2.0