Yaheey

 
Alltså. Pubrunda är ju så jävla kul ändå. Även fast jag igår bara ville skjuta mig själv (obs så bakis obs obs). Det blev nio pubar och sedan "alla stjärtans dag" Wilde klubb på kalmars. Och med det också mycket öl osv osv. Allt som allt otroligt lyckad kväll, men...... NU DÅ? Känner det här ständiga behovet av att få igång mitt liv. Ska skriva in mig i vikariepoolen, men nu med att skolan är intensiv, PLUS min jäkla omtenta (..................) så bör jag kanske inte ta på meh för mycket, MEN ÄNDÅ. Det måste hända saker i mitt liv. AHHHH. (Vad är det här?)
 
 
Tittade igår också på en dokumentär om Mitt Romney. Fick en insikt om hur man kan tycka så ytterst olika om saker och ting, men att han ändå inte är en dålig människa. Han kommer bara ifrån ett perspektiv och har liksom fått en syn inpregmerad. Han har funnits i ett sammanhang där man är på ett sätt, och "måste" vara på ett sätt. Han tycker FEL, men är inte en elak människa. En liten insikt. 
 
 
Tittade precis på när stafetttjejerna tog guld. Jag grät.
 
 
Nu ska jag återgå till mitt eviga skrivande av arbeten
 
 
yaheey
 
 

En rubriksfitta

 
Dagarna går utan någon struktur. Jag vaknar när jag gör det. Jag pluggar när jag gör det. Jag äter när jag gör det. Det är skönt, men oerhört tomt. Vad finns det att hitta på liksom? Jo, en pubrunda. Imorgon är det lonley hearts pubrunda med en jävla massa kompisar. Är oerhört peppad. Så sorgligt att det verkligen är the highlight av min vecka, men man ska inte dölja sig bakom sanningen, utan försöka att ta tag i den. Det är det jag gör nu. Skolan blir inte gjord utav sig själv, och jag fick en omtenta, och den ska ju liksom bara bli gjord. Ska försöka ta fram sådan där.... GLÖD. Jag ska få sommarjobbet bekräftat från IKEAs håll, och blir det så, så får jag ännu en sommar i trollis. Så hoppas på att i alla fall någon utav er gör mig sällskap.
 
 

Försten i vattnet vinner

 
 
Ibland ser man över den text man skrivit med sitt inövade "akademiska språk" och ba känner, Faaaan vad jag är lame?!?! Vem skriver så?? Sista meningen jag skrev igår innan jag sa att "nej, nu får det fan va nog. Jag ballar ur" är följande: Genom att minska okunskapen till en platsatmosfär så kan det lett till en större grad rotation utav människor. Alltså VEM ÄR JAG? Ologisk mening. FUL mening. skulle ju liksom egentligen sagt: känner man till stan, så är den ba inte lika läbbig, och man ba åker dit. Oh, skildringen av everyday life och akademins. 
 
 
Ja men det är det jag gör just nu. Skriver arbeten. Fokkar på annat. Det är så jag jobbar. Tills det spricker, och vad ont det kommer göra då. Lyssnar också på Linnea Henriksson, hittade en låt, Halmstad, som typ gav mig direkta feelings. FÖRSTEN I VATTNET VINNER, OCH JAG LOVAR KOMMA HEM IGEN. Så bra textrad. My gaad. 
 
 
Sedan är jag förvirrad över festivalsommaren. Kanye och Lana är på Bråvalla, Robyn, röyksopp och the national på wow. Jag vill nu till båda, men har ju inte alls pengar till det. THE UNFAIRNESS.
 
 

Två olika diskussioner

 
Vill verkligen bara få det här sagt snabbt. Diskussionen om kroppsbehåring. Jag orkar inte. Kvinnor som inte rakar sig får en så jävla massa skit, och stundvis i kommentatorsfältet på fejjan kommer det en stackars kommentar ifrån en kille som säger något liknande: "Killar med hår på ryggen är ju lika äckligt? Varför diskuteras inte det?". Ja, det finns sociala strukturer även för män. I vissa anseenden så måste vi också korrigera oss för att visa oss bättre för en partner. Det är dock en annan fråga. Varför måste man blanda dem emellan? Varför kan inte kvinnorna få ett eget spelrum för detta? Varför måste det alltid vara en man som vill föra in en jämförelse med de manliga strukturerna? Kan det inte bara vara två olika diskussioner? Kvinnors rättvisekamp behöver inte förminskas, låt den stå på egna ben. Jag tycker att båda SKA diskuteras, men inte i en kamp mot varandra. tack.
 
 

Jag är ju bättre på annat

 
Ibland så vaknar jag med en känsla utav obehag. Inte för att man tvingas vakna, eller tvingas gå till skolan. Nej, istället över machokulturen. Hur vi alla sätter honom som norm, och hans kvaliteter som det man ska sträva mot. Mitt köns strävan efter att hålla måttet, och att vara så mycket jävla MAN. Jag känner obehag över Belinda som oroar sig över att jämställdheten kuvat mannen. Att bli den "riktiga" mannen. Att vara bög är ju ett skämt, en lustig facerape, kul skälsord. Spelet mellan mannen och kvinnan. Man ska ju vara EN RIKTIG MAN. När jag ibland tittar ut över massan känner jag mig liten, haltande, blind, svag och fast i en ocean utav vithajar. Man tittar på, en konstant iaktagare. För jag är inte med på samma villkor. Jag har många fantastiska vänner, som jag så ofta påpekar, men jag vill poängtera det. Jag uppnår saker. Jag klarar av vissa saker briljant. På detta spelplan tar jag den plats jag vill, men det är ju inte allt. Jag orkar inte låtsas, och jag kommer förmodligen aldrig göra det igen. Jag är inte det idealet som man letar efter. Så jag står istället där, i ett fält av hångel. I ett hav av lustfyllda, stirrande blickar som far runt omkring mig. Jag dansar med mig själv och intalar mig att, jag är ju bättre på annat.
 
 

i februari

 
En bra stund sedan sist, och det är ju så lame att ta upp det varje gång man bloggar. Så ska ba sluta med det. Kommer aldrig be om ursäkt 4 it again. Tänker dock att ni nu undrar vad jag har haft för mig? 
 
 
Ja, vad har jag haft för mig? Mycket. Insparken började, och tog slut. Förmodligen något av det roligaste jag gjort i mitt liv. Ni vet när man lever i en stund och känner: Det här är något jag kommer blicka tillbaka på. Det här är en av de stora grejerna från mitt studentliv i Uppsala. Det är ändå en fin känsla i det. Som att jag faktiskt tar vara på min tid. Plus att jag känner att jag gör det bra. Jag är faktiskt en himla jävla duktig general. Men allt kul tar ju slut, och tur var väl det. Hade nog dött av stress annars. Pauser är bra, har jag hört. På dirren började ju sedan geografi C, som bekräftat är tuff. Väldigt mycket att göra, under kort tid. Ännu inga flipp dock, men det kommer ska ni se. Igår var jag på 90talsfest. Alltså, fester i phyllebo är fan alltid nice. Lokalfester ba brings out ALLT, och allt är fan nice. Har idag dock mått pyton. Vad gör jag med mitt liv?........... Har jag gjort något mer? Tittat mycket film och trillat omkring, typ. Så stört ospecifikt, men det får man väl också vara. Livet är ju otydligt, och ytterst ologiskt. Exempel: Hur en av de bästa stunderna man varit med om, egentligen betyder och leder till något fel. Hur man kan se, och VETA det, men bara inte kan ta logiska beslut? Orimligt, tycker jag. Behöver inte en huggande känsla, kallsupar och känslan av att ba inte vara rätt. Gjorde också en jättegod matlåda, som liksom förgyllt hela veckan. Lax och spenat är fan HYPERGOTT. Sånt är ändå trevligt, när man ba får till det bra.
 
 
Nu är det för sent för att hålla på att fortsätta blogga. Ska kolla klart på film, sedan borde jag faktiskt sova. Imorogn ska jag läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa, ni hänger med. hejjjj
 
 

RSS 2.0