Sista kvällen

 
Insparken tar officiellt slut idag. Ikväll ska vi ha gasque på Norrlands, i det största rummet, med ett 04-släpp. Jag är så jävla nöjd över det. Kostymen är sammanpusslad med nya kostymbyxor från weekday (vad annars) kavaj från weekday (är ni förvånade?) skjorta från COS (VÄNTAT SÅ LÄNGA PÅ ATT FÅ ANVÄNDA DEN) och en spexig fluga som köptes till studenten. Vi är 257 ätande people. Bordplaceringarna tog fem timmar att göra. Jag är så jävla drivande och ba ansvarstagande. Igår och idag har jag också suttit och skrivit ihop motiveringar till de som ikväll kommer vinna priser. Årets fadder, recentior, lag, eldsjäl osv. Har en liten klump i halsen. Folk har ansträngt sig så otroligt mycket, och när man läser igenom alla underbara nomineringar så blir man bara så jävla glad. Kommer bli ett känslomässigt vrak ikväll. (as fucking always(like a baws))
 
 
Das school är fortfarande fett jobbig. Hade dugga i onsdags. Den var svår, men jag klarade mig hyfsat, vilket är MYCKET bättre än jag trodde. Så gick därifrån mycket nöjdare än jag trodde jag skulle vara. Ja asså matten. Jag vet inte vad jag egentligen tycker. Jag bryr mig egentligen inte om den. Jag vill egentligen inte veta allt. Vilket gör att det känns fel. Däremot är inte mitt mål att bli bäst. Jag vill bara undervisa matte och inspirera andra till att tycka att matte kan vara roligt. Måste man vara bäst då? Konflikten inom mig. Men jag tänker, fake it til u make it. Ska inte ta skolan på allt för stort allvar. Kan jag det jag måste, och inte allt jag skulle kunna kunna, så är man ju duktig ändå?
 
 
Nu ska jag försöka få till en powernap, casue this bitch ska hålla ut till 04. Allt annat är inte ok. Detta är sista kvällen och jag ska KÄNNA, LEVA, OCH VARA DEN
 
 

Matematikstudent och general. Det här håller inte??

 
Ungefär sjutusen år sedan sist. 
 
 
Men låt oss strunta i den bagatellen. Jag är ju tillbaka just nu i alla fall! Så. Studentlivet har satt igång igen, och på en störd takt. Insparken har nu pågått i snart två veckor. Det har liksom hänt för mycket under dessa dagar att man inte riktigt kan förklara det (Eller så är det för jag var ute igår. De hade slut på öl 00.00. De hade bara tequila. Då tar man ju en, eller två tequila istället. rimligt) Det jag kan och typ vill berätta är att det är (Seriöst, det är helt sjukt) ca 250 reccar. Detta plus runt 100 faddrar och runt 100 veteraner. Just den sammanslagna summan av det försöker man verkligen inte tänka på. Man fattar inte att man ens kan "bestämma" över så många. Det blev dock oerhört tydligt när vi igår hade musikquiz och vi blev så många att vi fullkomligt fyllde upp värmlands nedre dansgolv. Det är så djävulskt kul att folk uppskattar det vi jobbar och sliter med, och dyker upp. För det är det jag gör, jobbar och sliter fan hela tiden MEN att vara general är typ det roligaste jag varit med om. Alltså. Man får så jävla mycket kärlek. Och att prata inför folk, I fucking LOVE IT??! Jag vill typ alltid ha en mikrofon (Man ba hur vet jag inte hur det stavas??). Insparken får inte ta slut???
 
 
Jag är ett känslomässigt vrak
 
 
Annars är ju också matten igång, och jag vill bara gråta. Det är så mycket nytt, och allt tas upp i en sjuk takt. Vet ej om jag klarar av det här. DAT STRESS. och det här med 08-17 + insparken. Fan vad det ändå TÄR på min kropp
 
 
Nu ska jag till blåsenhus och plugga. Plus att kolla på bordsplaceringar till vår sexa. 250 personer ska få varsin plats och lapp. Sedan sälja släppbiljetter, som även dem ska göras. Sedan rätta quizet. ahhhhh, det är så mycket (Men jag älskar ju det. Kan ej dra slutsatser om min tillvaro)
 
 

RSS 2.0