Sista kvällen

 
Insparken tar officiellt slut idag. Ikväll ska vi ha gasque på Norrlands, i det största rummet, med ett 04-släpp. Jag är så jävla nöjd över det. Kostymen är sammanpusslad med nya kostymbyxor från weekday (vad annars) kavaj från weekday (är ni förvånade?) skjorta från COS (VÄNTAT SÅ LÄNGA PÅ ATT FÅ ANVÄNDA DEN) och en spexig fluga som köptes till studenten. Vi är 257 ätande people. Bordplaceringarna tog fem timmar att göra. Jag är så jävla drivande och ba ansvarstagande. Igår och idag har jag också suttit och skrivit ihop motiveringar till de som ikväll kommer vinna priser. Årets fadder, recentior, lag, eldsjäl osv. Har en liten klump i halsen. Folk har ansträngt sig så otroligt mycket, och när man läser igenom alla underbara nomineringar så blir man bara så jävla glad. Kommer bli ett känslomässigt vrak ikväll. (as fucking always(like a baws))
 
 
Das school är fortfarande fett jobbig. Hade dugga i onsdags. Den var svår, men jag klarade mig hyfsat, vilket är MYCKET bättre än jag trodde. Så gick därifrån mycket nöjdare än jag trodde jag skulle vara. Ja asså matten. Jag vet inte vad jag egentligen tycker. Jag bryr mig egentligen inte om den. Jag vill egentligen inte veta allt. Vilket gör att det känns fel. Däremot är inte mitt mål att bli bäst. Jag vill bara undervisa matte och inspirera andra till att tycka att matte kan vara roligt. Måste man vara bäst då? Konflikten inom mig. Men jag tänker, fake it til u make it. Ska inte ta skolan på allt för stort allvar. Kan jag det jag måste, och inte allt jag skulle kunna kunna, så är man ju duktig ändå?
 
 
Nu ska jag försöka få till en powernap, casue this bitch ska hålla ut till 04. Allt annat är inte ok. Detta är sista kvällen och jag ska KÄNNA, LEVA, OCH VARA DEN
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0