The lost son is returning

 
Yo yo yo
 
 
Känner mig äntligen vid liv igen. När jag och Linn ÄNTLIGEN kom till stationen i vbg, när min moder sedan hämtade moi och jag kom hem till lägenheten så trodde jag inte att jag skulle kunna somna direkt. Vad fel jag hade. Jag la huvudet på kudden och somnade, Im not kidding, fem sekunder efter. Det kändes som en blinkning, och jag vaknade igen, i samma position, fast sex timmar senare. Då insåg jag att jag nog verkligen var helt slut ändå.
 
 
Sedan när jag vaknat ringer mamma och erbjuder mat. Jag tackar inte nej. Jag kommer dit och möts av mamma som är smått hysterisk. Jag vet att majoriteten utav er som läser här ej uppskattar input om något som sker inom idrottsvärlden. MEN MOA HJELMER VANN 400 METER. Jag kutar upp för trappan samtidigt som jag tjuter "Seriöst?! Seriöst?! SERIÖST?!". Mamma ljuger ej. Hon var seriös. Moa vann. Hon satte nytt svenskt rekord. Hon vann sig ett EM-guld. Jag får se loppet och jag ryser genom hela. Jag grina dock inte, men tro fan att det var nära. Fan vad glad jag är för henne. ÅHH.
 
 
och sedan NÄR blev Norge bättre än oss i friidrott??????!! Jag är förvirrad och totalt mindfucked. Hur har ni undangömt detta?? En norsk slog emma green och tog silver framför emmas brons, come again?? Jag fattar ingenting. Vet inte om jag är glad för dem. Vi ska ju vara bäst i norden??!?!? FML
 
 
Så, nu var det sagt.
 
 
Angående Peace and love. Det var hur bra som helst. Jag har förälskat mig i Laleh och min kärlek till mumford & sons är starkare än någonsin. Festivalen i allmänhet ger jag 3,5 av 5 i betyg. Kändes inte som att det alltid handlade om musiken, och det var nästan för mycket som hände hela tiden. Som alla dessa inspirationsgrejjer och alla booth med en massa info de ville trycka ner i våra halsar. Fick en liiiiten fallens dagar feeling, och jag vet ej om det kanske riktigt är en bra sak. Hultan var bättre. Om jag fick välja en lokalisation, så väljer jag hultsfred, men är jag nöjd med dagen? JA. Ingen stress då jag och linn spenderade vårt dygn tillsammans. We kept it casual. Trots att Linn hade något utav en otursdag, men hon är ju vår Jesus. Hon tar skiten medans vi andra har det bra. Var det värt tågpengarna och den OLIDLIGA morgonen/natten efter? Ja. Skulle göra om det anyday.
 
 
Nu ska jag kolla mer friidrott. IHH !
 
 

Jag. dör. av. all. cuteness.

 
 
 

Soon to be a dead man walking

 
Nu har blogg.se ändrat om designen på när man skriver inlägg, och jag som verkligen inte har någon känsla alls för lösa någonting som har med datorn att göra, finner det jobbigt. Jag får la dock bara acceptera det. FML.
 
 
I alla fall, nu drar jag upp till sommarstugan och ja, där ska jag sova SJÄLV. Jag är skitnervös. Jag kommer bli mördad, och kommer inte heller kunna ringa någon i denna pressade situation. Jag kommer dö, och så kommer sofia och emma hitta mig när de så snällt sagt att de ska hjälpa mig med förberedelser till midsommar... Det jag dock vill få fram med detta är att jag vill att ni skjuter på sörjandet av mig och har en vild midsommar istället. Den STORA förlust som uppenbarligen kommer infinna sig då jag ej vandrar på denna jord, det, det tar ni dagen efter och då är det OKEY att gråta. (U better cry freakin' oceans)
 
 
P.S. På min begrävning vill jag att ni spelar "Fix You", och inte någon jävla orgel crap tolkning. Chirs Martin ska vara på plats. Tack!
 
 

The cardigans


Efter jag såg the cardigans på hultan så har min kärlek till dem förnyats och förstorats. Fy fan va de är bra. så jävla bra. Lite tips? jo men såklart ni ska få!


The Cardigans – Higher
The Cardigans – Don't Blame Your Daughter (Diamonds)
The Cardigans – Communication
The Cardigans – Live And Learn
The Cardigans – Been It
The Cardigans – And Then You Kissed Me


Hoppas på en peak i sjukan


Hejsan, här är jag, sjukare än vad jag va igår. Inte jätteroligt, men jag knarkar tabletter av alla dess slag, så till midsommar SKA jag vara pigg och kry. Köpte mig även en växt idag! Mamma hade kollat in en rea, så jag slog te. Känner mig vuxen, men undrar om jag tagit på mig för mycket ansvar... Känns som att jag typ köpt en katt?? Får lite ångest över om att jag kanske kommer glömma vattna den?? amagaad.... Har dock dämpat ångesten med broccoli, idag igen. Fan va det är gott. Punkt.


Flaskan och burken försvann i midsommarnatten


Ligger här förkyld och tycker fruktasvärt synd om mig själv, men så hittade jag att denna fetingen kommit ut på spotify (!!!!!!). Nu slipper jag sönderspela youtubeklippet. Att han inte spelade denna. HADE DÖTT AV FETHETEN

Familjen – Pantamera 
Familjen – Pantamera 
Familjen – Pantamera 
Familjen – Pantamera 
Familjen – Pantamera 
Familjen – Pantamera 
Familjen – Pantamera 
Familjen – Pantamera 
Familjen – Pantamera


Of monster and men


Har denna dag också lyssnat igenom dessa. Skivan kan vara bland de bästa som kommer göras detta år. Seriöst. Plus att jag av någon anledning älskar att de är ifrån Island. Island är ju så jävla vackert.

Camp-e Diem


Uschekta uschekta


Har haft världens bästa sömn, så känner mig nu som mig själv igen. Hultsfred var över alla mina förväntningar och jag kommer minnas det som en höjdpunkt i min ungdom. Det var inte alls så dräggigt som festivalen har som rykte, och jag var aldrig arg eller butter. Jo, riktigt jävla frustrerad vad jag över att vi missade Icona pop. att placera dem på en mini-scen. Snälla nånn(.....) Jag sitter nu och nästan längtar tillbaka. Sedan att mumford nu istället kommer ta sig till P&L där vi erbjuds ett gratis 1-dagsband är ju kalas! Så kanske blir att vi hamnar i borlänge med. AHH. Vi får se hur det löser sig.


Utvärdering av helgens spelingar, eller i alla fall en top fem:


1. M83
2. The Cardigans
3. Justice
4. Svenska björnstammen
5. Marina & the diamonds


Festivalens glada överraskingar: James Blake, The XX, Gorillaz sound system

Festivalens mysigaste: Anna Ternheim

Festivalens vildaste: Nause


Jag skulle nog kunna skriva en bok om allt kul vi haft. Vi får la ta det i person istället, bit för bit. 

FÖR VI SKA PÅ HULTSFREDFESTIVALEN

Godkväll cyperspace. Här sitter jag, endast iklädd underkläder och kan inte somna. Imorn ska jag vara redo och klar för avfärd klockan 07.15 på jättens parkering för att sedan åka iväg till HULTSFRED. Helt galet. Tar nu min flerdagarsfestivaloskuld. Dock blir denna händelse i mitt liv utan Mumford & sons. SÅKLART var det to good to be true. SÅKLART bryter någon i bandet handen. SÅKLART just nu. Jag hänger fortfarande lite läpp över det, men tror dock att det lär bli awesome ändå. Jag tänker gå in med en positiv attityd, och då brukar saker och ting bli bra i slutändan. JAG TAGGAR. Hae dock varit skönt om jag hade fått några fler timmars sömn innan vi åker till ett place där vi inte lär få någon sömn alls. Men whatevvaahh. Vi ses efter festivalen!! HEJ OCH HÅÅÅ!!

BBUK


FÖRRESTEN


Big brother UK är ju fullt igång och jag är så nöjd över det. Hittills har det varit relativt lugnt, om man bortser korv-fajten. Yes, de var en stor dispyt, ÖVER EN KORV. Fan-tastiskt. Jag har i alla fall hittat mig två favoriter, och som vanligt så faller jag för de som är helt kokko i bollen. Jag ger er Caroline och Becky:Så jävla underbara. Nu ska jag försöka knarka bort min huvudvärk. hej!


Fick sova, är nöjd


Hej och hå världen


Livet är igång igen efter gårdagen då jag endast lyckades hålla mig vaken på grund utav min inre styrka och vilja till att inte mess up mitt sov flow. Säähh. Jag var nog bara för trött. Somnade inte ens direkt när jag kom hem, men plötsligt kom tröttheten som ett slag i ansiktet och jag sussade skönt. En uppskattad sömn vill jag lova. Vaknade dock svettig och rädd, och minns inte riktigt vad jag drömde? Det är la mitt undermedvetna som skyddar mig ifrån någon inre demon, som käre freud skulle sagt. Istället kommer det explodera i framtiden. Det är ju gött att skjuta på sina problem.


Nu ska jag välja vilka kläder jag skall ha till hultsfred. SPÄNNANDE


Trötter


Gårkvällen. Ja, gårkvällen. Hysteriskt. Är väldigt glad över att jag var trevligt berusad och slapp se allt som egentligen hände runt omkring mig. Det var liksom inte riktigt förren jag kom hem som jag insåg hur hysteriskt det faktiskt var. Jag hade dock skitkul. Verkligen skitkul. Mina öron är messed up, och har kanske pajjat dem 4 the rest of ma lajf. Vi får se. Det va aningen för högt ljud, men att få dansa okontrollerat till lite bas var truly uppskattat. Har inte heller sovit någonting. Alltså noll timmar. Var så jävla hyper att det liksom inte riktigt gick. Jag känner att jag vänjer mig lite med hur hultsfred kommer vara, alltså ingen-sömn delen. ÄR PEPPAD. Fast är mer utav en inre pepp just nu. Jag är för trött för någonting. faller isär typ..


Nu


(Hatar rubriker, och jag VET hur irri det är med människor som skriver sånt som rubriker, MEN VA FAN SKA MAN GÖRA ÅT DET??)


Efter att ha haft en finfin liten fika inne i stan med några hv:are sitter jag nu i hemmet och inväntar folk till förfest. Ikväll skall vi bege oss till grannstaden för något ståhej och ej vet vad det är. Jag vet inte vad jag ska förvänta mig, men gör som jag brukar försöka, inte förvänta mig någonting. Då blir det oftast bäst. Lägenheten är i alla fall iordningplockad (Vill skriva det som ett ord, någon utav er språkpoliser kan la rätta mig om ni känner för det... Jag tycker det är ett ord, eller att det i alla fall borde var det. tack.) och nu sitter jag mest med musik i högtalarna och tittar lite lätt på fotboll. Danmark leder???!?!?? Hejar nog på dem. Underdogs älskar ju alltid folket.


Man skulle ju kunna tro att det är jag som tar studenten


Men skall nu till gbg för att fira bonusbroshan, hejhej!
Nu kör vi


Till livet i sig är det ett oftast ett bra tecken när bloggen inte fylls utav inlägg. Det brukar innebära att man har ett annat liv så busy, att man inte hinner uppdatera cyber space. De senaste dagarna har spenderats med mig och sims 3, med mig och familj samt med mig och vänner. Jag har verkligen bra människor runt omkring mig. De är BRA.


Man märker dock att man har sommarlov. Man spenderar liiiite mer pengar än normalt (vilket jag måste få kontroll över, för några otroliga mängder guld erhåller jag ej) Idag köpte jag, till exempel, sju filmer. Häromdagen köpte jag två. Totalt nio nyinförskaffade filmer. Känns dock värt det. alla var på rea, och alla är bra filmer (har jag hört..). Köpte även 6 liter läsk, så jag är la förberedd för sockersugets besök i ett dygn. Feww. 


En annan sak jag vill påpeka är att jag mår bra, TROTS att mitt kära big brither Sverige har slutat. Vet ni varför?? Big brother UK har precis börjat. Asså. Asså. Jag var precis tvungen att pausa programmet för att jag inte kunde hantera min glädje. Det är ju så fantastiskt. Jag har redan en favorit. Det har redan skapats drama. Plus att britter är såååååå mycket roligare och inte lika slampiga (slampig i den mening att de inte ligger med allt och alla. Alltså, INTE klädmässigt. The more skin you show, the better. typ. Underbart. WT for the fucking win). Längtar redan tills ikväll. JAG VILL SE NÄSTA AVSNITT NU.


Har även köpt ett nytt sims 3 spel. (PÅ REA ÄVEN DEN!!) "Ambitions" aka "Drömjobb". Är så jävla peppad. Ska ta mig ett glas cola, och njuta.


Plus att det regnar. Jag älskar den här dagen??!


HANNA J!!!!!


Fan vilket flyt jag har haft med mina två obsessions denna vår. Loreen vinner eurovision, och nu vann Hanna J bb-sverige. Jag hejjade ju inte driekt på Hanna J ifrån början, utan det var ju Hanna R som jag föll för, va. Men sedan blev hon en bitch, och åkte ut... (Så jävla onödigt....... fortfarande irri övert) Sedan tänkte jag, Annica, men hela Marcello grejen är ju fan bara löjligt, så efter det stök jag även henne.


Efter det har jag varit kluven. Gillade Lars, och ville att att det i slutändan skulle stå mellan han och Hanna J. Men ju närmare man kom till finalen så insåg man att det var Hanna J som var den rätta vinnaren. Hon förtjänade pengarna. Det skulle vara RÄTT om hon vann, och jag hoppas så innerligt att hon får det bättre nu. Känner mig så sentimental, men åhh, va fint det känns. I år är jag nöjd med vinnaren. 


(Förresten, såg paranormal activity 2 förut, SÅ BRA FILMER DETTA ÄR. Måste se trean nu. åh herre. Fast, när det är ljust ute. annars pallar jag nog inte.. IHHI)


Det går bra nu


Jag mår faktiskt jävligt bra nu. Har noll ångest eller stress. Det är tomt på allt jobbigt. Jag känner att jag kan njuta av saker. Jag känner att jag får tänka. Jag känner att jag har kontroll över mitt liv. Eller, jag funderar kanske lite ibland på högskolan, men det är en ganska neutral fundering, utan några speciella känslor direkt anknytna till det.


Vill inte jinxa något, men känner att detta kommer bli en utav de bästa somrarna i mitt liv. Den SKA klå förra året. För mår jag så här bra hela sommaren så kommer det ju bli svårt om det inte blir det.


OPTIMISM, FAN VAD DU ÄR SAKNAD


Varför bor jag inte i Halland????

Jag är uppriktigt avundsjuk. Jag vill se detta med egna ögon med. FAN

'Cause im freeeeeeeeeeeeee. (freee faalliinnggg)


Jag är en fri man, och det känns redan. En sjukt lättande känsla? Allt löste sig med tentan, jag fick göra den, och jag måste ha klarat mig. Eller ju mer tiden går blir jag tveksam. Jag HOPPAS att det gick vägen.


Igår vart johänää här. Vi såg 50/50. En väldigt bra film. Vi såg också x antal klipp på hennes mac. Det var KUL


Idag ska jag till klassbollen och titta på när småttingarna till syskon ska sparka boll. Spännande.


Nu ska jag göra frukost. Vill ha ägg, men jag har inte ägg. FAN


RSS 2.0