Sky madda fakking Ferreira

 
Jag är besatt av spotify. Känns som att min värld skulle falla samman om det plötsligt försvann ur mitt liv, för visst, VISST känns det som att spotify har ALLT. Men nej. det har dem inte. Det har mycket, men inte allt, och visst sitter det så extremt sjukt surt på tungan när en obsession man har INTE hittas på spottan. alltså, seriöst. En liten star crush jag haft ett tag är Sky Ferreria. Hon ser nerdrogad ut, visst, men hon är ju stört snygg?? OCH hon gör musik jag gillar. Liksom awesome, tycker jag. Därför ska jag dela med mig utav några godbitar, genom youtube..............................................................
 
 
urk..............................
 
 
Varsegoda:
 
 

Uttråkad kille

 
Så vart det tisdag, och jag är stört rastlös, men samtidigt för lat för att orka hitta på något. Så jävla jobbig känsla?? Så för att få tiden att passera, tittar jag på vänner. Vilken bra serie det är, och så sentimental jag blir. Det är bara så, ahh, bra.
 
 
Idag hade vi GIS. Gick ok, men fy fan vad tråkigt och komplicerat det är, och grädden på moset är att vi har en föreläsare som bara inte kan lära ut det. Skön....T. Dock är jag tacksam att vi denna gången inte kommer behöva lämna in något, utan vi måste bara dyka upp. NICE. Jag kan faila om och om och om och om och om och om igen, och det gör inget. Sånt är nice. Så, inte jätte deppig.
 
 
Är också fett pepp på att gå ut, men ikväll, ikväll är det snerkes som är öppet. Stället där man ALLTID av någon anledning hamnar på dansgolvet på bottenvåningen. Där spelas: Per Gessle, Markoolio osv.. IBLAND kommer en Håkan Hellström. IBLAND en Abba, men det är alldeless för sällan för att jag ska känna: Nice. Så, därför går jag inte ut idag. Vi ska ut på torsdag, på stockholms nation, med alla ekonomer. haha, sweet. Får tagga tills dess istället. Hoppas lite på att RnB dansgolvet är öppet, men annars är det helt okey att hänga med att fistpumpande ekonomer på dansgolvet med house. As long as I slipper Per Gessle (I alla dess former vill jag tillägga. Inga Gyllene tider, Roxette, TACK)
 
 
Vad mer kan jag ha att dela med mig? New life rullar faktiskt lite halvt fortfarande på. Jag menar, jag äter fortfarande gröt till frukost näst intill varje morgon, vilket känns nyttigt, och jag väljer nyttigare mat, typ, osv. Mindre chips, kakor, godis, etc. DOCK dricker jag öl/sprit/vin/Det-jag-får-tag-på. Äter på max som fyllemat. Dricker cola (Med större mellanrum än förr i alla fall...) Kaffe har blivit mitt substitut till socker, och om det är bättre eller inte, vet jag inte, men orka vara den som är den som bara dricker vatten.................. Men jag känner mig ändå ganska nöjd med mig själv. Det där med att börja träna har ju kanske inte blivit prioriterat. Jag promenerar minst 45 min varje dag i rask takt, om det typ räknas? Jag vet inte. Whatevvah. Tänker släppa detta nu..... Jag inbillar mig att jag är nyttigare i alla fall.
 
 
Sedan vill jag kanske avsluta med att säga följande: HOPPAS NI FUNDERAR LITE LÄTT ÖVER WAY OUT WEST I SOMMAR. Vore kul om vi kom överens om en festival tillsammans. Blir roligare ju fler vi är, osv.
 
 
Nu ska jag kolla på fler vänner-avsnitt, HA DET BRA ALLA BITTRA DÄR UTE
 
 
 
 
 

Hejzzan

 
Ni vet hur jag känner till mål. De suger balle. Igår satte jag ett tills idag. Att jag skulle komma på vad jag ska skriva min b-uppsats om. Jag började, men ju mer jag läste om olika saker, desto svårare blev det att komma på något. Så jag uppnådde inte mitt mål. Så nu är jag besviken på mig själv. Så jävla ovärt??? VARFÖR ska man sätta mål? Onödigt. idiotiskt. Betyder ju inte att man aldrig kommer uppnå saker, för det har jag ju faktiskt gjort, men varför ska man envisas med att i förväg bestämma hur ens liv ska flyta på? Okey, mål kanske kan ge riktning, men att gå på känslan känns absolut mer komfortabelt. Plus att man vet ju inte vad som kommer hända i framtiden, så varför hänga upp sig på att bestämma den??? Visst har jag väl som "mål" att gå ur universitetet med en lärarexamen, men tro fan inte om jag får en hjärntumör. Ne, jag tycker inte om mål. Mål är, som Johanna sa, bajs. och bajs, e inte nice.
 
 
Från något, till något annat: MUSIKTIPZZZ
 
 
Alexander Juneblad – Parken Besatt av denna. LYSSNA
The Knife – Full of Fire
Miguel – Do You...
Jónsi – We Bought A Zoo
John De Sohn – Dance Our Tears Away - Radio Edit
 
 

God kväll

 
Idag har varit en sådan dag då man inser att den mängden alkohol jag valde att förtära igår kväll, ej var rätt mängd. Yes folk, idag har jag varit bakis, och vid nio-tidenishh så undrade jag om jag kommer komma levande ur detta. Det gjorde jag, VILKEN TUR HUH?! Feww, osv. Igår var det inflyttningsfest, och jag tror att man då naturligt släpper på tyglarna lite mer, bara för att man inte är på en public area lix. Jag var packad, och skitglad i alla fall. Jag har dock i efterhand fått höra att jag blev emotionell(???kommer inte ihåg..), men bara 4 a moment, så jag tror det var fine. Världen snurrade, och det var nice.
 
 
Från det, till något annat.
 
 
Linn har lämnat oss, för åre? Sälen? jag har frågat så många gånger, men kan bara inte lägga det på minnet. Hon är och åker skidor i alla fall. Filip, som är livets mest övertalsbara(är detta ett ord?) person, är ute ikväll igen. Så här sitter jag, själv, och skiter i New life. Dricker cola och äter ostbågar. Like the king I am. Tittar på Happy Endings. Så stört bra serie. Helt stört. Faktiskt. Se den.
 
 
Hmm, en ny termin har börjat! Geografi B. Innehåller 0 tentor. Nice. Ska dock börja med min B-uppsats. Vad ska jag skriva om???? Klarade förresten också min förra tenta. Supernice??
 
 
Geografi A = Check.
30hp = Check
En termin av tio = Check
 
 
Nu ska jag göra något annat, tjaadåå
 
 
 
 
 
 

Eftersom att facebook ville vara jobbiga...

 
... så får jag lägga upp den lilla film jag klippt ihop från vår egenskapade friluftsdag förra veckan här på bloggah. En riktig hipster-film, med coldplay som tune. Blev fett stolt, och ville skryta med den på just fb, men nej, bara för att jag inte äger every teardrop is a waterfall, så fick jag inte. Tror INTE Chris Martin would mind. Han är inte den killen, I can tell.
 
 
Här kommer den i alla fall. Varsegoda:
 
 
 

Les Miserables

 
Vill bara snabbt inflika med att Les miserables var fördjävulskt bra. Liksom, jag-är-fortfarande-tagen-BRA. Vad jag grät. Vad jag grät. och vad skönt det kändes efteråt, att bara släppa på allt och gråta tillsammans med främlingar i en mörk, stor sal. Jag ska genomsöka internet, så att jag kan se den igen.
 
 
Kan.
Inte.
Släppa.
Den.
 
 
Mer kommer jag inte gå in på det för att Emma kommer göra det bättre, men snälla ni, SE DEN.
 
 

Det här får vi aldrig, får vi aldrig tillbaka

 
Livet mellan kurser är nice. Hjärnan är liksom TOM på nödvändigheter. Varför ska man tänka? Waste of time, om du frågar mig. Fast sluta tänka kan man ju inte, så därför tänker man. På allt onödigt. Löve it.
 
 
Igår konstruerade jag och mina geografer (Ja, jag ser dem som mina ägodelar) en egen friluftsdag som inkluderade skridskor, grillning och pulka. När jag sedan kom hem. Trött i kroppen och varm om kinderna, kände jag mig på riktigt värd en liten stund i sängen, med scream 4. Jag tyckte den var bra. Den var som scream-filmerna ska vara, vilket jag uppskattade.
 
 
Idag kommer Emma! Vi ska se på Les Miserables! Jag ska försöka hinna städa(...) och boka tvättid (....) 
 
'
Sedan har jag funnit denna låt och nu har den krypt in under huden, in till hjärtat och till det där lilla hörnet endast svensk musik kan etsa sig fast. Varsegodaa:
 
 
 
 

Klar med tentan, sen och öl

 
Hejsan VÄRLDEN
 
 
Min tenta är gjord, och det känns bra. Har ingen aning om hur det gått. Om jag antingen kommer få stanna på the hill of success, eller bli nedputtad för att kravla mig upp vi ett senare tillfälle, är fortfarande okänt, men ikväll ska vi till snerkes för lite mat och alkohol. Jag var aspepp igår, nu är jag lite trött och seg, men vet ni vad? Det löser nog en, två, tre osv öl. Jag har även bestämt mig för att ta mig ner till stan till fots, det snöar för mycket, och jag är för lite yolo för att ta cykeln. Det tar mig 40 minuter att gå in till stan. Jag ska vara där halv. Oups! Story of ma lajf.
 
 
Bäst jag rör på ma bacon.
 
 
Kärlek och fred, er Tobias. (Citat snott ifrån Linn. Best ending of all time)
 
 

Tenta-ångest, tristess och synder

 
De sista tre dagarna innan en tenta, är bland de värsta som finns. Man läser, och läser och läser, och ÄVEN fast man känner att man förstår, så är det ju inte säkert att man kan det sen. Det är det typiska scenariot, "Jahaa, ja men då är det ju logiskt". Man kommer till nästa sida. "Jahaaaaaa, ja men då förstår jag". I och med ett ett nytt jaha-moment steg på, så steg den andra ut. Så när man ska kolla sig själv. Repetera osv, så kan man ingenting, för den informationen gick ju när den andra kom.
 
 
Jag är ju dock en person som tror på "The power u get when seeted in a tentasal". Man fokuserar, PÅ RIKTIGT, man läser frågorna, PÅ RIKTIGT, man tänker, PÅ RIKTIGT. Så, med detta i bakhuvudet, så är det ju bäst att jag bara läser och läser och läser, för att jag på tentatillfället ska ha en möjlighet att bläddra i hjärnkontoret. Försöka stänga dörren efter varje jaha.moment helt enkelt. Låsa in dem i källaren, i olika celler, tills de inte orkar mer och bara delar med sig utav sin kunskap. Det är så det får bli.
 
 
För övrigt är jag ensam här hemma. Fett, jävla tråkigt har jag. Linn sa att hon kommer snart. Då får jag berätta om mina synder. en burk cola och lite chips. SHHHHHHHHH, SÄG INGET TILL HENNE
 
 
and im out
 
 

12e Januari

 
hejsan världen
 
 
Orkar inte tjata om new life mer, inte mer än att det ibland gör mig GALEN. Dock ger new life perspektiv på hur man ska äta för att må bra. Det är nog värt att minska sina onödiga begär OSV. Annars så var meningen med detta inlägg att jag ville dela med mig av en massa tipzzz.
 
 
Först, bönbiffar(som blev bönfärs....). Så jävla nice. Man gör liksom köttbullar, bara det att man mosar kidneybönor och kikärtor. Till det hade jag potatis och turkisk yougurt. MMMMMMmmmmMmMmMMMmmm.
 
 
Second, music:
 
Purity Ring – Fineshrine
Anna Von Hausswolff – Mountains Crave
Tegan And Sara – Closer
Kelis – Millionaire
Tourist – Jupiter
Futurecop! – N.A.S.A.
Lilla Sällskapet – Din gård
Other Lives – Tamer Animals
Sibille Attar – Come Night
Kindness – Swingin Party
 
 
Third: Hade ett, men det glömde jag bort! skrällbomb
 
 
 
 
 

New Life, dag 3

 
Ja, vi är inne på dag tre, och nu, nu börjar jag känner sötsuget. Liksom det där suget efter att bara MÖLA i mig kakor, alternativt BADA i ett glas cola. Det som dock skiljer sig från andra gånger man försökt vara nyttig, så vill jag den här gången inte mata mina begär. På riktigt. Det enda jag får dåligt samvete för är frukosten. Idag åt jag havregrynsgröt till frukost. det är inte speciellt gott, men folk säger att det gör en mätt, plus att det är billigt. Jag kan dock inte äta det utan sylt. Jag behöver den matskeden med sylt i. Sedan äter jag vindruvor. Idag la jag dem i gröten. Det var madda fakking nice. Känns som att jag syndat, men i jämförelse med vad jag kan ha gjort, så är det  ändå ok. 
 
 
Sedan appen som jag och linn använder, varför är det så kul????? Pröva den. Shape up för oss Iphånare. Filip har dock en som är mycket bättre och INTE finns till iphånarna??? Noom tror jag den hette. Pröva den. Sommaren 2013 kommer vara sommaren då alla var så jävla freshha. (Nu fick jag redan lite ångest. Jag satte precis inget mål, OKEY?)
 
 
Nu ska jag kolla på ett nytt modern family avsnitt, plugga intensivt, och sedan till norrlandsgatan för lite umgänge.
 
 
Hej så länge kära, kära vänner
 
 

New Life, dag 1

 
Hejsan el bloggoo
 
 
New life är igång. Dag ett. Känns, okey, men det är nog för att det just är dag ett. Lär urarta strax. Will keep ya´ll posted. Vi har fixat en app som räknar kalorier. Mjölk, världens bov???? en chipspåse, 300g = 1500 kalorier. Sug på den. SUG PÅ DEN. En kopp kaffe = 1 kalori. Lite glad över den, men vad har man i det? MJÖLK. Alltså, inte konstigt att man blir fet/inte konstigt att man får ätstörningar. Kalorierna har ju totalt dissat allt gott. En Big Mac meny, 2000 kalorier typ???? Två öl, 600 kalorier???????? Jag pallar inte, men det är la the price to pay. Vill man ligga, så får man anstränga sig, I guess. 
 
 
Sedan har jag ju tenta nästa vecka. Har jag pluggat? Nej. Känns, sådär
 
 
Något mer att berätta? nej
 
 
hejhej

I Uppis

 
Ja, jag såg inte att min förra rubrik vart lite tokig, förren någon kommenterade det. För nej, det är ju faktiskt INTE december, det är ju Januari nu. Jag hänger inte med i svängarna. Det går för fort nu.
 
 
Men i alla fall, ÄR I UPPSALA NU. Insåg inte på riktigt förren jag kom hit hur mycket jag saknat den här staden. Det här är ju mitt hem nu, och det känns tämligen trevligt att sätta den etiketten. Vad har jag gjort hittills? Jag har handlat, new life-style. Yes, jag, Linn och Fille ska bli nyttigare (Obs. nyttiGARE. Inte nödvändigtvis nyttiga. Mål är ju inte min grej osv.) Jag skämde bort mig själv med att köpa vindruvor. Det får bli mitt substitut till... ja... allt mitt socker. Kommer bli spännande hur detta utvecklar sig. Speciellt träningen.(.......................................) Men, 2013 ska ju bli ett bra år, så ska försöka gödsla optimismen och bli en nöjdare individ i dagens samhälle. Vi går ju faktiskt nu mot ljusare tider.
 
 
Jag har även hunnit med en tupplur. Fyra timmars sömn i natt, plus 30 min på tåget gjorde att jag kände mig urpumpad på energi. Jag var helt enkelt värd en lite tuppis luris i MIN EGNA SÄNG. Ahh, my bed is the best. Always fills ma needs
 
 
Nu klunkar jag kaffe, läser texter som jag ska ha läst tills imorn=Seminarie 3 denna kursen. Texten är lättare än jag trodde=skönt. Ikväll ska vi ta några öl och en reunion=Sköntx2
 
 
Nu ska jag fortsätta läsa om miljöproblem, och allt jobbigt som kommer hända om vi inte gör någonting åt det. Säg något jag inte redan visste. HEEEEEJ

4:e December

 
Befinner sig nu i Uddevalla. Kommer bli skönt med eget rum. SÅ JÄVLA SKÖNT. Borde plugga mer. Mycket mycket mycket mycket mer. Ska nog ta lite ikväll, och imorgon är ju en ny dag. Jag har söndagen, tåget på måndagen. Jag kommer ikapp. Det löser sig. 
 
 
Idag har jag tittat på lite avsnitt från historieätarna som jag missat. alltså, fan vad bra det är?? Jag skrattar liksom HÖGT och OFTA. Det är ju bara så löjligt ibland OCH man lär sig saker. Hur nice? Super nice! Måste bli en säsong till. 
 
 
Snart är det På spåret. Jag ska äta dillchips och mysa med cola. Fredag hela veckan, he he he he (sen kom jag på att det är ju fredag idag?? Min koll på livet..)
 
 
Känn er uppdaterade
 
 

För den som bryr sig

 
....Vilket är ingen av er. Idag börjar celebrity big brother 2013. IHHHHHHHH. Hur ska jag kunna plugga till tenta?
 
 

Förresteeeen

 
Igår tänkte jag, "Kanske ska börja kolla på white collar?". Den har jag hört är bra, och Matt Bomer är ju med. Började titta, insåg efter att jag inte kom ihåg någonting, för vem kan lyssna när blicken är såpass fast fokuserad på en sak? Så, ska sluta kolla på det. Han är för snygg för att man ska kunna kolla. Synd tycker jag, fast ändå väldigt osynd.
 
 

3:e Januari

 
Ja, nu sitter jag här IGEN. Vad har hänt? Vet inte, men det lär la försvinna snart. Idag har jag ätit thaimat med Lovisa. Det var nice. Stört hur ouppdaterade man är om varandra. Hon bor ju liksom utan internet, vilket gör att man inte får något intryck ALLS av hur hon har det. Är hon deprimerad? Är hon lycklig? Är hon gravid? Nu känner jag mig i alla fall uppdaterad, och det är skönt.
 
 
Här även beställt biljett hem, och hem far jag på måndag. Blir körd till gbg, nice att slippa ett tågbyte. Det är så djävulskt med min big ass väska. Så jävla oroligt och hetsigt. Not ma cup of tea, så att sägahh. 
 
 
Mer hade jag nog inte att förtälja till er, men det är ju ett framsteg i mitt bloggande? hejjsvejjjs
 
 

Musiktipzz

 
Även jag har två låtar från självaste mysmartin, numero 4, 5, 6 (NICE LÅTAR, osv)
 
Solange – Losing You
Blackbird Blackbird – Tear
Agnes – Watching It Burn Förklaring: SÅ JÄVLA NICE MED POWERBALADER IBLAND??! Haters gonna hate
Sbtrkt – Wildfire (feat. Little Dragon)
Gil Scott-Heron & Jamie xx – I’ll Take Care Of U
Kings Of Leon – Closer - Presets Remix
Crystal Castles – Kerosene
Nathalie Nordnes – Cetacea
 
 

Vad jag ska göra med 2013

 
När jag ändå de senaste inläggen bara diskuterat en massa musik, så kan jag ju ba fortsätta. Denna senaste terminen har jag varit kass på att hålla mig uppdaterad kring vad som sker i just the world of music. Jag har liksom missat MASSA. Detta märker jag när jag kollar tidningars mm årslistor. Jag kan typ en, kanske två. VA FAN. ÅngesteN. Så listan över årets bästa låtar är ju liksom bara de jag liksom fått tryckt i ansiktet. No exploring.
 
 
Detta ÄR la ett tecken på att jag varit upptagen, och haft annat roligt för mig, men ändå. Jag tycker ju det är kul att försvinna in i spotifys enorma bibbla av massa konstiga beats och toner. 2013 skall jag vara bättre (tror jag)
 
 
Förresten, jag är inte den som är den som sätter upp mål på nyår. Främst förmodligen för att jag vet att jag bara blir besviken, för jag är löjligt övertalningsbar ibland, men i år ska jag försöka sätta vissa lätt difusa mål, som man liksom kanske inte kan misslyckas med
 
 
1. Lära mig att laga lite mer mat. Kanske lite spexigare, eller bara MER. Räcker ju faktiskt med en, så har jag ju lyckats. åhh, ingen pressss.
 
2. Kanske typ börja röra på mig mer. Typ promenixar. Billigt like madda fakka, och jag kan då ta två flugor i en smäll och ba -->
 
3. Lyssna på mer musik. As bra? Remeber osv.
 
Sedan så skulle jag väl även vilja:
 
4. Se på mer film. Igen, jag har ingen koll, och det vill jag ju. (Kanske inte emma/josefin koll, men typ halvdant koll)
 
 
Det är la de jag kan kläcka nu. Se, varför stressa med att uppnå saker. Det gör man ju när man har feeling fört. No stress. No hets. Ba casual. Sätta mål är skit.
 

Hejsan 2013

 

Nej men goddag 2013. Ja, världen överlevde judgement day, vi passerade 2012, och jag har inte, förren nyårsafton, insett att det faktiskt blir ett nytt år. Mind fuckett med att vänja sig med det, seriöst. Så jävla konstigt att jag inte ens gjort det? Men i alla fall, nu är det ett nytt år, och det är la bara dags att acceptera osv.

 

Har också, som ni säkerligen förstått, tappat bloggandet totalt. Jag vet aldrig vad jag ska skriva, men jag vet ju att den fundamentala anledningen till att den finns är att jag ska uppdatera er andra om vad som händer i Uppsala, så att vi inte tappar vänskapen osv. Därav ska jag göra mitt bästa, för er skull, för jag gillar ju er osv.

 

Sedan det här med listan om årets bästa låtar. Jag kommer bara ge er resten utan motivering för, som med allt jag gör, så börjar jag för ambitiöst för att jag sedan ska tappa intresset. så varsegooood:

 

20. Marina & the diamonds – Primadonna

19. Jedward – Luminous

18. Lana Del Rey – Bel air

17. Monsters & men – King and lionheart

16. Lana Del Rey – Radio

15. Mumford & sons – Ghost that we knew

14. Svenska björnstammen – trumma trumma

13. The killers – Runaways

12. Kent- 999

11. Swedish house mafia – Greyhound

10. Laleh – Vårens första dag

9. Zebra Katz feat Njena Reddd foxxx – Ima read

8. Lana del Rey – American

7. Mumford & sons – Holland road

6. First aid kit – Emmylou

5. M83 – Steve McQueen

4. Bon Iver – Beth/Rest

3. Loreen – Euphoria

2. Icona Pop – I love it

1. Of monsters and men – Little talks

 

Nu zka jag zpela zzimzz. Cool kid.

 


RSS 2.0