Dagens ord


Har insett att jag börjat överanvända ett ord. Equal. och inte på något coolt sätt, utan mer ett swenglish aktigt ocoolt sätt. Ikuöl. så uttalar jag det. Sexigt. faan asså. Kommer få ligga på den. Det känner jag direkt. Sannerligen.


The list

En lista jag snodde from johanna

Pick 5 TV show you like before reading the questions. TV Show 

1. Modern Family

2. Happy Endings

3. Friends

4. Grey´s Anatomy

5. The Big Bang Theory

——————————————————————————————————

1. Who is your favorite character in 2?

Penny Hearts. Åh.

2. Who is your least favorite character in 1?

 VAD SVÅRT. Men jag sager nog the dad. Han har sina stunder, men han är inte frekvent, såattehh

 3. What’s your favorite episode of 4?

HUR SKA JAG BARA KUNNA SÄGA EN? Jag säger fyra stycken. De är equal. Så.. Avsnitten med:

Bomben
Bonnie
The shooting
När George dör/Izzie dör almost
Denny dör

 Till alla dessa avsnitt har jag grinat och inte kunnat sova efter. Ganska bra betyg.

 4. What is your favorite season of 5?

 Tycker de blir bara bättre och bättre

 5. What’s your favorite relationship in 3?

 Får jag säga annat än Ross och Rachel?

 6. Who is your anti relationship in 2?

 Asså det är la inte så många i den. Men stör ihjäl mig på läraren som va med ett avsnitt.

 7. How long have you watched 1?

 Sedan jul I år. Jag är fast.

 8. How did you become interested in 3?

 Går ju ständigt på femman, och så var de på extrapris i tyskland. hehe

 9. Who is your favorite actor in 4?

 Nu på senare tid har jag börjat tycka Sandra Oh. Fett otippat.

10. Which show do you prefer 1, 2, or 5?

 AMAGAD. Men jag måste nog säga modern family. Finns inga fel.

 11. Which show have you seen more episodes of 1 or 3?

 Vänner. Ten seasons doooown, bitch

 12. If you could be anyone from 4, who would you be?

 Miranda Bailey

 13. How would you kill off your favorite character in 5?

 Amy Farrah Fowler skulle dö naken i ”The playboy mansion” med en tiara på huvudet, och Sheldon mellan benen.

 14. Would a 3/4 crossover work?

 Nej.

 15. Pair two characters in 1 that would make an unlikely, but strangely okay couple

 Asså, vet inte? Men i happy endings, att typ Max blir straight och hook up med Penny! AH

 16. Overall, which show has the better cast, 3 or 5?

 Vänner!!!!

 17. Which has the better theme music, 2 or 4?

 Greys är eliten med musikDagens spya

Okey, nu börjar jag bli irriterad.
Jag har levt med ett mobilt internet nu sedan i torsdags, förra veckan. Det har inte varit jobbigt, jag har liksom kunnat hantera det. Min lägenhet är tydligen en håla där det inte finns någon signal. Av tolv pinnar har jag två. Jag kan därmed inte titta på tvserier på internet. För var jag ganska glad över det, för det var ju tentavecka samtidigt. Detta gjorde ju att jag pluggade mer än vad jag kanske hade gjort annars? Men nu, efter tentan, vill jag ha tillbaka det jag förut tog förgivet. Nu pallar jag inte mer. Min nya internet box thingy skulle kommit i måndags. Idag är det Onsdag. Kommer den inte idag ska telia minsann få snacka med en irriterad kund. Jag har varit utan mitt knark way to long now.
I need it
NOW

En känslosam dag


Idag har varit en dag fullpackad av känslor. Fråga mig inte varför, för jag skulle inte kunna svara. Jag har ingen aning om varför. Allt började med att jag glad som solen gick till skolan. Mitt liv, klockan 08.45, var totalt bekymmerslöst. Mina tankegångar gick som sådan: "Livet löser sig. Go with the flow. Var dig själv." och så var det ju varmt och soligt. Det var ju som socker på, hmm, vad som helst. (God I love ma sugga baby)


Sedan kommer jag till skolan. allt är fin fint som vanligt. Jag skrattar och har kul. Sedan så kommer sista halvtimman innan lunch och jag dör. Jag kan inte kämpa emot det. Jag. somnar. när. som. helst. Det var liksom fysiskt jobbigt. Alla skrattade åt mig, while I was in pain. Sedan säger vår hurtiga examinator, låt oss kalla henne "Käckis Mctjötsen", att vi ska ställa oss upp och skaka igång kroppen. Vi gör det. 50 pers. Kändes som fyran igen. Nice.


Skolan fortsätter som vanligt. Kommer hem. Stiger in genom dörren. Sätter på tv:n. I bakgrunden av whatever is on the tv trallar melodin till jurassic park. Jag börjar storgrina. Ni som känner mig vet att jag väldigt lätt börjar böla till saker, och detta var ju inget undantag. Jag fick sådana underbara flashbacks till barndomen, och den är så otroligt vacker. den va skön. som satan. Jag ringer pappa direkt efter. Jag ska dit på torsdag.


Sedan har jag också hunnit slå min hand i bordet. Fittdörren ville ju inte stänga sig. Johanna, du förstår.


Nu sitter jag dock och är rädd. Grannen (yes, han som haft dansbandsparty) skriker på någon som precis plingade på hans dörr. TYDLIGEN så har min granne backat in i honom två gånger. Han vill ha pengar. Min granne vill inte ge honom pengar. DILEMMA. Min granne tycker han är dum i huvudet. Parkeringarna på gatan är för dåliga, och man kan tydligen inte se den andras bil för den är så liten. Han den andra säger att min granne ska köpa glasögon. Tycker jag med. Min granne tycker det är fult. Jag tycker, det finns ganska många nya modeller som är trendish. Han borde ge det en chans osv.


Men som sagt. Nu sitter jag här och är rädd att jag någonsin kommer möta min granne i korridoren i källaren. Jag skulle kasta mig på golvet och spela död. Fo shooo. (för utan hans glasögon ser han mig ju inte, om han nu tycker en bil är för liten)


slööööeöigdawg

Är på ett extremt slöhumör. Allt känns ytterst ansträngande. OCH så tänker jag på mat hela tiden. men jag orkar inte laga mat. fast jag vill ha mat. Livet går emot sig. det är störigt. Ligger och tittar på big brother. Thats right, jag har 24/7. älskar det. nu ska jag sova. hej.

En bekväm söndag


Ahh. Nu sitter jag i långkalsongerna och tittar på veckofinalen av big brother. har tagit en långpromenad precis. Den satt fint i låren. Känns bra. Idag har jag passat min lillebror i elva timmar, vilket var väldans mysigt. men, vilken karaktär han är. Ni som inte känner er insatta kring lille samuel, så ska jag dra en snabb beskrivning. Mellow, totalt egen, disträ och kanske inte riktigt den personen som kan hålla flest bollar i rörelse. Men jisses va han är fin ändå. Sikken filur. som när jag bestämde mig för att vi skulle freaka loss i dans. det tog några låtar, men sedan så slängde han loss med armarna minst lika mycket som mig. Jag hoppas han aldrig ändrar sig.


MEN för er som nu sitter och tänker: Vad fan va det för låt de freaka till???? Jo den var melodifestivalslåten euphoria med Loreen. Fast egentligen får man ju inte säga att man gillar sånt skräp. Det är ju alldeles för många som också gillar den. Way too mainstream. PLUS att den är med i mellon. AMAGAD.


vilken loser...

..........................................................

Är ba lite bakis och har ba sovit tre timmar. Är fett sliten osv osv, men hade en sjukt kul kväll igår. så balansen känns equal. Så istället för att skriva ett långt inlägg, så ger jag er denna. Jag skrattar fortfarande.

Så ja

Nu är tentan gjord! äntligen ser världen vacker ut igen! jag älskar allt osv. Själva tentan gick la okey. Kommer inte gråta om jag får omtenta. Jag är härdad osv. Ikväll är det tentan-är-klar-fest. orkar inte uppdatera mer än det. Håll ut! Snart är jag pack on track!

Klar för fan

Nu har jag pluggat tillräckligt. Vi får se hur det går imorn. Jag har gjort mitt bästa, och om det blir omtenta, så gör det inget, för då laddar man bara om. Nu ska jag sova, hej då.

Har skitkul


assåååå


den sista veckan innan tenta är ju bland de värsta tiderna i ens liv. Så mycket måsten. Så mycket press. Så mycket stress. och ALLTID för lite tid. Känner mig frustrerad och ledsen. Varför ska man förstöra intressanta saker med tentor??? Just nu hatar jag fucking associationskortex, bara för att jag vet att jag inte hunnit läsa det grundligt än. Just nu ba jag hatar allt. Gå och dö. Palla läsa om droger och hormoner nu?? Assssååå.


ÅH
ÅH
ÅH
ÅH


Det är i sådana här stunder som man hoppas att man satt i Paris (fuuuu Linn), London (fuuuuuuuu Jossan) eller Edinburgh (FUUUUUUUUUUUUUUU S+E+J). och på söndag åker en till till Oslo. Gud är ond mot mig.


.....


Nu ska jag dock försöka se detta ur ett moget perspektiv.

1. Motgångar gör en starkare
2. Jag blir faktiskt smartare än vad jag var innan
3. Om nu 2012-skiten inte stämmer, så har jag många år kvar till att uppleva dessa städer som alla just nu bor i.
4. Detta är bara en dal, på fredag kväll ska det bli en topp (tentaklassfest chakkalakka)
5. Det är alltid skönt när man åstadkommer saker i livet
6. Andra har det värre


Nu. okey, jag är la redo för lite ljus/ljudvågor. På fredag är jag människa igen. Ska bli skönt.


Det finaste jag sett på länge

JAG STUDSAR PÅ MOLN OSV.

Inte okey

Känner mig så extremt trött idag. Så extremt opeppad till att nöta igenom alla sidor jag måste. Så extremt ba JAG VILL SLÄNGA MIG I SÄNGEN OCH SOVA. Men jag är så extremt nervös inför tentan. Jag vill bara få klara den. Nu ska jag ringa comhem, och sedan telia. hatar att ringa försäljare. De har alltid onda avsikter. Få mig att vilja ha saker jag inte behöver. Det är la bara att bita i det sura äpplet, eller något.

Framtidsproblem:

Medans jag sitter här och läser om transmittosubstanser så funderar jag kring huruvida jag kanske vill plugga medicinbiologi/biomedicin. Alternativen finns i uppsala samt linköping. Detta innebär att jag måste läsa upp fysik B. Jag känner mig kluven, och jag vet inte vad jag skall ta mig till. Jag är la kanske inte den som bäst hanterar den förbestämda framtid som ett program medföljer, och jag känner att jag vill hitta rätt nu va.
Nu ska jag fortsätta medans Im on a role. Tentan är på fredag, JIKES

Vilket mirakel

Medans resten utav Sverige gormar sig över att ranelid gick vidare i mellon, så gråter jag av skratt för att det var så innerligt jävla dåligt. Det var så pinsamt att jag gick in på toa. och jag skrattade, och skrattade.
Dagens ros går till ranelid, som fick mig att skratta loss ALL tentastress för kvällen. På något plan är det värt en finalplats (för det leder Loreen ett steg närmare vinsten)

Hultsfredfestivalen

Sitter du och undrar vilken festival man skall ta sig till i sommar? WOW låter ju extremt tufft med florence + the machine och bon iver, men nu ska jag mindfucka er lite. Till hultan kommer nämligen mumford and sons och M83. Precis, ni ser att plötsligt blev valet ganska så enkelt. Fast du sitter kanske ändå där och funderar, varför ska jag gå på hultsfred? ja men jag ger dig svaret nedanför

Varför vi ska gå på hultsfred
Frågan är ju bara hur snabbt du hinner köpa biljetten??

Det svenska beteendet


tycker denna bild sumerar oss ganska så bra
 Greys Anatomy-modet


Befinner mig i ett greys anatomy-mode (läs engelskt uttal). Det riktiga greys-modet. Alltså innan Addison kom in i bilden, innan christina blev lämnat vid altaret, innan 007 dör, innan Izzie får cancer, innan bomben, innan färjekrashen, innan skottdramat, innan Zola. Greys-modet som innefann sig i den första säsongen. Vill nästan påstå att det även är den bästa. Jag känner att jag kan nästan relatera. De är unga och dumma. De har inte problem med giftemål och bebisar. Jag kan relatera. Lyssnade på Mat Kearney hela vägen till skolan. Det förstärkte ju modet, såklart, och jag älskar det.


Nu ska jag intensivplugga. Imorn är det inlämning, och jag har hälften kvar


Jag lär mig ALDRIG

Fick för mig att träna


Tänkte, jag kanske kan köra en snabbträning här hemma? Ät ju bra för mig osv. Femton minuter senare, och jag ligger handikappad på golvet. Funderar på att sova här i natt. Det är helt enkelt inte värt the effort att ta sig till sängen.


Bölar


Som rubriken avslöjar, jag sitter och grinar. Jag bölar. Jag lipar. Jag klarar inte av att se klippen med susan boyle och paul potts. Det liksom går inte. Det är så ohyggligt fint. Motbevisandet av fördomar. Ödmjuka människor som sätter världen på plats. asså ohh, nu börjar jag igen! Läser samtidigt i kurslitteraturen om sexuallitet, och blir irriterad på dess formuleringar. Måste finnas andra sätt att uttrycka sig på. Okey, keep going!


Lite mer ord kanske


Det är inte många ord jag delat med mig utav de senaste dagarna. Främst för att mitt schema once again struktureras upp för tentapluggande, och jag veeeeeeet hur mycket man hatar uppdateringar om personer som tjötar om sitt jävla pluggande. Kan vara top tre de störigaste man kan se på fb och bloggar. Det, och brudar som lägger upp bilder på sig själva där de posar JÄRNET (läpparna ut, tuttarna fram osv osv), och sedan skriver "nu kommer en cp bild på mig xD! Skratta inte hihi" eller "så här ser jag ut idag, ahh men shit, vad ska man göra åt det :P". Säg istället att: Jag blev sjukt bra på den här bilden och vill ha komplimerande kommentarer som boostar mitt ego. Läste också precis om "objectification theory". Så älska dig själv osv. Alla människor är vackra osv, och känner du dig snygg idag tycker som fan att du ska lägga ut bilden. Jämför dig inte med andra OSV. (ya'll know the drill)


Förövrigt så kan jag dela med mig av att jag de senaste dagarna verkligen kännt för att få mitt liv lite back on track. Börja träna lite lätt, äta lite bättre. Livet känns ljusare, vilket jag tror mest beror på solen. Har hört att den lyser ganska starkt.


Nu ska jag svara på fem frågor om motivation och emotion. Party like a rockstar


Inspo


Kingarna


Tycker ni ska läsa denna:


http://www.navidmodiri.com/2011/08/jimmie-akesson-du-inspirerar-mig/


Review: New girl


Som sagt, jag såg ju denna serie igår va. Jag är inte amazed, men serien har oändligt med potential. Jag älskar Zooey, så liksom en bra start. Såg imorse på avsnitt nummer fyra och detta fick mig att gråta lite lätt. Varsegod.

Kvällskvisten


Sitter här, äter paprika med tzatziki/tsatsiki (hur nu världen vill att man ska stava det), och kollar på en massa youtubeklipp. Jag kom in på The x-factor. Jag har sedan innan dragit slutsatsen att jag blir väldigt lätt berörd utav saker och ting i denna värld, men det är något fint med att en okänd människa som aldrig vågat erkänna sin talang ställer sig på scenen och bara blow everyones freakin mind. Jag får liksom ALLTID en klump i halsen, för det är så jäkla fint. Det känns som ett sådant magiskt jävla moment.


Så ja, nu sitter jag här och lipar, och är i desperat behov av att hitta något annat att göra. Jag tar åt mig ett tv-serie tips jag fått från min kära BF-kompis. JAg ska ta mig an The new girl. Får se om det är något. (Såg förresten äkta människor förut, fan va det är bra va!)


Hejsan världen!


rubriken strålar, precis som mitt otvättade och feta hår! Men i casa del Tobias är det ingen som bryr sig. Här får man komma som man är. Här blir man inte dömd. Här är det nästan lite coolt att vara äcklig


Vad har jag haft för mig? Igår kväll bjöds det på middag i B-landa, där jag öven sa adjö till mina kära bittra bitterfittor. kommer sakna dem a great deal, men vem vet, kanske jag bokar en biljett och tar mig over seas och besöker dem borta i väst??? Vore awesome.


Denna morgon och dag har jag gjort en fröträfligt god köttfärssås, samt suttit mig ner med den svarta pennan i högsta hugg. Resultat visas nedan. Det som är lustigt med denna penna är ju att det inte går och sudda bort när ett sträck väl är ritat. Därför har den ena bilden två käkben, och den andra en dubbelhaka. Känns inovativt. Känns modernt. Im the next big thing.Debatterandet


Jag drar mig sällan in i debatter. Inte för att jag är rädd för att bli dömd, eller rädd för att ryta till när någon är totalt irrationell med sitt argumenterande. Jag avhåller mig ifrån debatter främst för att jag känner att det alltid finns en djupare förståelse kring saker och ting. Det finns alltid olika faktorer som väger in ett tyckande. Det finns alltid två sidor. Visserligen finns det vissa debatter där det enligt mitt egna tyckande bara finns ett rätt, och i vissa situationer kan jag slå mig blodig för att få den andra parten att förstå varför de har fel. Alla situtioner är olika, osv.


Men ofta tycker jag att det är bättre att hålla en lågmäld karaktär. Det kan ligga i min osäkerhet kring politisk kunskap, då jag inte känner mig fruktansvärt insatt, men det är också för att ens tyckande är som vinden, den byter riktining (SÅ SNYGG LIKNELSE, eller inte....). Förstå inte fel, för i stora grad så ändras inte ens värderingar, utan sitt sätt att uttrycka sig. När man läst båda sidorna inom ett ämne, och förstår båda parterna i deras resonerande, (alltså, inte hålla med, men att även förstå deras argumenterade) det är oftast då som jag tycker att en person kan debatera felfritt.


Sedan är sättet du förhåller dig till debatten också innerligt viktigt, för beroende på hur ditt tonläge/val av ord/kroppspråk ter sig, så kan du ge ut signaler som kommer stärka sig annorlunda inom gruppen.


Att tycka till i dagens samhälle är en jävligt svår grej att bemästra, så ibland kan jag känna att jag inte är den rätta att tycka alls. Man måste ha en riktig kunskapsgrund ur båda perspektiven, och det är ju så svårt när man ibland känner att man verkligen tycker något.


Jag tror inte texten fullföljer den röda tråd jag har i huvudet. Vet inte om jag får fram det som jag faktiskt vill säga. Kanske formulerar om den någon dag, mest kanske för mig själv. Nu bär det av till B-landa! eller, snart i alla fall

Into the beat


Caotico har släppt ny låt! GAHH


http://www.discobelle.net/2012/02/11/caotico-into-the-beat/
Embraces my inner geek


Har precis läst igenom en lång rad bloggar, och varit insnärjad i cyperspace ett bra tag nu. Man får ju passa på innan acta-lagen förstör internet osv. Har i alla fall kommit till insikten om hur mycket serier jag nördar, och att jag kan endel utav dem too well. I perioder är jag liksom besatt, och känner ibland hur jag genuint saknar dem mellan varje vecka. Yeah, u got it right. Känner mig left behind när det är reklamavbrott. Stört, jag vet. Nu är det bara åtta dagar kvar tills bb börjar. håll ut.


ANYWHO


Kom fram till att jag ska rada upp de brudar som är hysteriskt roliga. Here it goes:


1. Penny Hearts - Happy endings

Det är innerligt svårt att förklara någonting som är komplett. Hon är liksom allt man vill ha i en karaktär. Jag skrattar så fort hon är i bild. Det är verkligen svårt att förklara, det är typ hennes aura. hennes sätt att bara vara. Underligt nog så vet inte alla vad serien happy endings är, trots att den rosas över hela världen. Jag vill liksom jaga svenska folket till tv-apparaterna med maskingevär/mashete/något hårt så att de sätter sig och kollar, ni kommer inte ångra !!!!! (and if u say something bad about it, I migth just shoot u in the ass) Det va också svårt att hitta ett klipp som tog med alla best penny moments. Här finns i alla fall några. OH MY GOD2. Amy farrah fowler - The big bang theory

Denna serie är älskad av en värld som länge suktat efter en serie som är så absolut nörig den kan bli. Känn bra med det hela embrace your inner nerd. Seriens absolut bästa karaktär är dock ingen utav huvudgestalerna. Det är bruden med stor B som kom in lite halvt mitt i serien. Hon kan inte göra några fel, så vitt jag vet. Hon är smart, socialt handikappad och helt underbar. Jag ger er, Amy Farrah Fowler (man måste för övrigt säga hela namnet, det blir liksom mycket roligare då)3. Gloria Pritchett - Modern family

En tv-serie min syster presenterade för mig genom att jag på julafton fick första säsongen. Jag var hooked, direkt. Det är den bästa tv-serien at the moment. Jorden borde cirkulera runt den, osv. ALLA karaktärer är FANTASTISKA, men Gloria. Hennes brytning, ton, ja allt. Jag förlorar förmågan att använda mig utav adjektiv. Hon är så. jävla. rolig. Ni som inte sett detta program, FOR GODS SAKE, SE DET NU
4. Sue Heck - The middle

En serie som kanske inte är den absolut bästa, dock är den väldigt rolig. En familj som inte får till det åt något håll i samhället. De är liksom missplacerade vad de än gör, och sådana familjer är väll ju tv-gold, alltid. I ALLA FALL, Sue Heck. Dottern i familjen. Hon är bara så...... underlig, och dansen. ASSÅ DANSEN.
5. Barbara "Barb" Baran - Christine

Denna karaktärern gillar jag nog främst för att jag älskar Wanda Sykes. Henns röstton är ju liksom inte ifrån denna planet. Hon skulle kunna säga vad som helst, och det skulle bli roligt. Hittade inga bra klipp ifrån serien, men ett klipp ifrån de många gånger hon varit med i Ellen Degeneres show. Hon är ghetto, men liksom inte. Hon är gay, men liksom inte. OCH hon har överlevt cancer. Hon är the shit, såhatthsägahh
Vuxenpoäng


Ställde idag klockan på 08.00 för att då gå upp och tvätta. Ni läste rätt. Tredje maskinen är snart klar. Jag beter mig som en vuxen. Jag vek liksom tvätten jag tog upp förut???!! och jag stryker skjortor just NU. Fy fan vad jag är duktig. DAMN.


Jag är klar för barn och äktenskap
Måste tvätta...

Pannkakslegenden


Jag vaknade vid cirka halv elva tiden. Inte helt okey, borde vänja av mig med sena mornar. Jag ligger kvar en stund, kollar det senaste avsnittet av modern family (vad jag skrattade!!!) och bestämmer mig för att göra pankakor till frukost.


Sist jag gjorde pankakor gick det miserabelt dåligt. Jag snackar liksom allt bränns, allt blir geggit, de smakar inte gott, spillt överallt, osv. Efter den gången skulle jag endast äta pannkakor om någon anna gjorde dem. Jag tänkte, för en gångs skull ska man la lära sig ifrån sina misstag. Idag kändes dock som en sådan där dag då allt känns möjligt, och tro det eller ej, jag kan idag utnämna mig själv till även pannkaksmaaaster. De blev PERFEKTA. Det var länge sedan jag varit så jävla stolt över mig själv. Tre pannkakor i master chef klass. Gordon Ramsey skulle bli stum. Fuckin' mat-tina skulle säga upp sig. There's a new boss in town. Matvärlden cirkulerar från och med runt MOI


Nu ska jag plugga.......


SEX (försöker provocera)


Har sett en trend bland mina kära kompisbloggare. Jag tar den bok som ligger närmast mig, bläddrar till sidan 45, läser den första hela meningen, och denna kommer då beskriva mitt sexliv för år 2012. Spännande, I will do so! Fjodor ligger närmast, "Brott och straff". Yes, en sådan goding tar jag mig just nu igenom. Har dock svårt att kunna fokusera på den, då jag läser kurslitteratur samtidigt. Det är då sannerligen inte alltid lätt att vara man heller...


"Du kunde ju tänka dig vad jag kunde ha skrivit som svar på ditt brev för ett par månader sedan"


Hmm... Betyder det alltså att jag ska jämföra vad mitt sexliv med vad det var för två månader sedan, och att det i år inte alls kommer vara som det?


Det svaret gör mig nöjd.


Pallrar sig upp ur sängen


Har vaknat. hade dock ställt klockan på 08.00 så att jag sedan skulle upp och läsrepetera lite. Så blev det inte. MÅSTE öva upp min beslutsamhet. Allt är inte bekvämt. JUST DO IT, som Nike skulle sagt. Ligger något i det.


Nu ska jag freeashhha till mig. Måste ju vara fin till högskolan, så att alla tycker jag är snygg och cool, eller vem vet vem som kanske hänger där idag liksom? Typ Kungen? Att han ska välja ut en tronarvinge, för vickan inte pallar. Då väljer han ju ingen slabbedabbe. Man ska ju tänka sjuhundra steg i förväg. Våga chansa? NEJ 


Vem följer med?


http://www.livestage.se/artister/caotico/

Äntligen!


Amanda Jensen släpper nytt, och singel kommer redan ut 14e Februari!

Det är ju sånna hääääär saker som man vill snubbla över varje dag. Små glädjebesked. Eller som nästa klipp. HYSTERISKT KUL. Det tycker nog kanske inte Kristen Bell, men denna gången så måste det bli tillåtet att skratta åt någon. (och jag blev seriöst mindfucked när hon sa att hon är 31???? VA???)

The sound of arrows


Tidigare i mitt bloggande så har jag översvämmat dessa två svenskar med lovord. De är ju rent ut sagt FÖRJÄVLIGT BRA. Men det är ju inte bara musiken, det är ju också deras videos, och singel/skiv-omslag. Nedan finns det en bild tagen ifrån deras fb-grupp, och därefter fyra helt underbara videos. Det är nästan lite jobbigt att kolla på dem. De är precis så som jag skulle vilja ha det (När jag blir artist osv osv)


Titta, lyssna och bli lyckliga

Dishing maaaaster


Har diskat som en true master. Känner mig fri, plötsligt har jag en massa plats att ha allt! Jag skulle kunna rulla på köksbordet (om jag nu skulle vilja det) eller typ öva simtag (om jag nu skulle vilja det). Känns bra att liksom ha möjligheterna.


Igår var en halv dag med föreläsningar. Ännu mer biologisk psykologi. Hur blev biologi plötsligt jättekul? Att plugga på högskolan är inte alls som man trodde att det skulle vara. Allt är omvänt. Jag befinner mig liksom just nu i ett stadie där jag faktiskt överväger att ta en kandidatexamen i fysik (NI HÖRDE FUCKING RÄTT) så att jag kan bli meteorolog. Eller typ studera neurobiologi. VART ÄR TOBIAS? Känns i alla fall väldigt bra. Plötsligt känner jag för att välja något att plugga, och inte tvingad.


Gårkvällen spenderades på bishop arms med klasskamrater. Vi gjorde ett allmänsbildningquiz. En fråga var: Vem skrev "Therese Raquin"? Jag säger direkt: Emile Zola. Fy fan vad jag var stolt. Det skulle Andreas Strindberg också varit.


OCH.. jag drack öl!


OCH det var gott!


Som ni hör, livet löser sig som fan

Klockan tickar på


Skulle ha börjar läsa om nervsystemet för typ.... två timmar och 17 minuter sedan. Värst vad saker bara kan ändras va! Jag fastnade vid webkameran.


Ett försök till att se ut som att jag är snygg, sexig och singel. Det blir svårt med sveriges största/rundaste ansikte och ögon så små att jag förundras över att jag faktiskt ser något. Nu låter jag som en fjortisbloggare. För första gången kan jag sympatisera med dem. Min värld blev lite större. 
Sedan gjorde jag posen "Jag-ska-komma-mitt-i-natten-and-haunt-you-for-the-rest-of-your-life" . Känns ändå relativt lyckad.
Melodifestivalen


Som alltid, så är det ju väldigt svårt att missa när melodifestivalen drar igång varje år, och lite som tradition så sitter man där och kollar. Man tänker, det här var inte bra, det här var värre än det som inte var bra och nu känns botten nådd. Sedan så kommer guldkornen. Loreen. En låt som man säkert skulle kunna jämföra med 70.000 andra. Men jag tyckte den va grym, och så jävla snyggt framträdande.


Stör mig på när människor ska säga att "det är alldeles för mainstream". Som att musiken blir bättre för att ingen känner till den. Att man blir lite coolare om man namedroppar band, artister och låtar som ingen känner till. Visst, de kan anses ha lite mer "koll" och kanske att de har en större "musikbredd", men att tycka om en låt som också en stor andel människor på jorden gör, det gör väl i sig inte låten sämre? Och att mainstreammusik är känslokallt och mekaniskt ljud som bara slängts ihop för att tjäna pengar, det är ju en helt annan sak. Winnerbäck, kent och Springsteen känns ju nästan lika mainstream som rihanna eller brittney, bara att de är lite djupare, typ. De vet vad folket vill ha, och de ger det till dem. Sedan uppfattar ju alla musik olika. Något som jag tycker har en optimistisk, underbar beat, tycker någon annan är det fjolligaste de hört (utan att nämna några namn). Endel påpekar att det som en gång var så storslaget med Coldplay försvann lite med deras senaste skiva. De blev för mainstream. De gav vad stor del av folket ville ha.


Funderar på att starta en ny kategori på bloggen. "Dålig" mainstream. Vi får se. Vi får se. Nu ska jag äta chips. BUSIGT

Gänget femtioplussare


Tjenaree lirare


Vilken dag.. För en person som är relativt lat, så har jag rört jävligt mycket på mig idag. Både genom fysiskt arbete, men också geografiskt sett. Känns då, per automatik, som en dag med full fart, men sam sagt. Jag är ju av den lata arten. Allt är relativt osv.


Detta är dock inte meningen med denna uppdatering...


Dagens stora frågetecken antydde man liksom skulle uppstå medans jag skrev tenta. Nej, så var inte fallet. Det var redan klockan ca 06.30 på bussen mor Göteborg. Efter att ha gått till tågstationen (I -18 grader!!!!!) så kommer jag in och gör mig som hemmastadd. Lägger mig i fosterställning över två säten. Lycklig grabb. I Lilla Edet stiger det på fem par i 50-årsåldern. De är berusade. De sjunger visor och pratar högt. Tror ingen än dem själva uppskattade det, men det var för tidigt för ett osvenskt beteende. Jag funderar istället på vad deras historia är. 


De är berusade. De har druckigt. Är de påväg ifrån en fest i Lilla edet och ska hem till Götet? Kanske, men varför skulle man åka till Lilla Edet på fest? Känns förvrängt? och om de nu ska hem ifrån en fest, varför tar de då en pilsner till???


Jag strycker detta alternativ. De är inte påväg ifrån någonstans.


Är de istället påväg till någon fest? Något nytt, modernt om att man ska supa mitt på dagen? (LÅTER EPISKT) Jag tvivlar dock på att de är medlemar av "Sveriges hippaste coolingar" klubben och tagit någon ny fest-trend till praktiken.. Jag är fördomsfull, men det är liksom too obvious.. De skulle INTE kvalificera in osv.. ANYWAY. Om de nu är vanliga svenskar. Är det inte lite tidigt att börja förfesta nu?


Jag får inte ihop det. Vart har de varit innan? Vart ska de härnäst? Utomlands? Men de hade ju inga väskor!! Jag dör av nyfikenhet, och jag kommer aldrig att få veta!! VA FAN.


Modebloggaren


Herrmode kan ibland vara så oändligt tråkigt. De som verkligen kör all in med "skepp-ohoj" eller "Way-too-preppy-all-the-time" looken. Det är bara amerikanska flaggan (som jag för övrigt tycker är cp-snygg, men jag vill ha lagom utav den. Lagom) och dyra märken (som jag i smyg ofta hoppades kunna köpa). Kan man inte köra en liten mix? Lite innovation? Lite nytt? Lite coolt? Kan HM-logg kanske läggas på hyllan???? Kan vi inte skita i vad man SKA ha på sig, och ba role. Det känner jag för just nu. Att bara roleaa


Hittade lite objekt som jag tycker ändå skulle kvalificera till min garderob. VILL HA KAPPAN. och den gula skjortan. tack!Trollhättan - Göteborg, Göteborg - Uddevalla


Sitter och försöker strukturera upp morgondagen. Jag ska ta mig till omtenta i Göteborg. Allt blir ju så himla mycket mer komplicerat bara för att det är en lördag..


FÖRMIDDAGEN


Omtentan börjar klockan 09.00, låter inte så farligt. Jag kollar upp tågen. Nej men visst. Går inga bra tåg alls så att jag kommer dit i tid. Enda alternativet är att ta bussen. Yes. Klockan 06.13, SWEET. Cykellåset är fortfarande inte fixat. Jag måste alltså gå till stationen (för det går ju inga bussar till tågstationen... ASSÅ VARFÖR GUD?). Detta innebär att jag måste börja gå kanske vid 05.45, SWEET. Jag måste gå upp ur sängen 05.15, SWEEEEEEET.


Ni har nog sett allt negativt med min morgon imorn. MEN, för att inte dö av depression:


Detta händelseförlopp ur positivistens perspektiv:


- Jag hinner repetera mer på morgonen
- Kommer fram till göteborg i god tid = Jag behöver inte känna mig alls stressad
- Eftermiddagen kanske är smooth?:D (Jordens balanssystem osv osv)


EFTERMIDDAGEN


Tentan är gjord, och jag ska ta mig hem. Har bestämt att jag ska åka till Uddevalla för att sova över hos pappa. Dilemma: Ska jag åka direkt till Uddevalla ifrån Göteborg, vilket då innebär att jag måste dra med mig allt jag ska ha med mig för övernattning (inkluderar fett tung dator + skolböcker.......) Vi kollar tåg tiderna mellan Göteborg och Trollhättan, och sedan Trollhättan till Uddevalla. Kanske jag kan hinna hem och hämta emellan?


11.07 Göteborg C - Trollhättan C
13.07 Göteborg C - Trollhättan C
15.07 Göteborg C - Trollhättan C

13.53 Trollhättan C - Öxnered C, 14.12 Öxnered C - Uddevalla C

Tiderna suger balle. Kommer inte fungera, och jag vägrar ta bussen. Jag får alltså dra med mig allt till Göteborg, SWEET.


Vi kollar tågtiderna från Göteborg till Uddevalla:


11.42 Göteborg C - Uddevalla C
12.42 Göteborg C - Uddevalla C
13.07 Göteborg C - Öxnered C, 14.12 Öxnered C - Uddevalla C
13.42 Göteborg C - Uddevalla C


Väldigt bra tider. Kan bara välja och vraka.


Detta händelseförlopp ur positivistens perspektiv:


- Kommer få lite vardagsträning med väskan på ryggen!
- Bra tågtider till Uddevalla. Kul, bra och skönt för alla uddevallabor!


Nu ska jag ut i snökaoset och ta in lite ny energi, sedan: PLUGGA PLUGGA PLUGGA


Cooling är jag


Yes, blev ba retweeted!

Och det var ju liksom inte ba tillräckligt!

Känner mig nästan som en i gänget nu! Undra vilket instrument jag får spela i bandet?SLUTSPURTEN


The face of a warrior. NU KÖR VI

Sunrise confessions


SÅ!!!


Nu sitter jag här med sammanfattningar på pretty much allt som kommer på omtentan. Jag är fucking stolt över mig själv. Jag sket dock i vittring. Seriöst, jag blir arg utav vittring. KAN DET FINNAS NÅGOT TRÅKIGARE?? Jag tänker såhär: Det kommer komma max en fråga om vittring. En fråga är ingenting. Kan jag allt annat är det ju lungt för faan. Sedan så sparar jag ju tid! Jag har mer tid till att repetera det jag faktiskt förstår, istället för att gråta/skrika över att jag inte fattar vittringen. GÖTT


Nu kommer ett musiktips! Caotico. Sikket band. Jag är liksom in ahhh of them. Deras senaste singel:


Blir tyvärr inte bättre än så här


Åt precis mos. Fy faan vad det är gott. det är liksom inte bara lite gott, det är JÄTTEGOTT. Jag skulle kunna föräta mig på det, vilket känns både gott och läskigt.


Jag har verkligen brist på saker att skriva, men jag sitter här med datorn framför mig hela dagen och vill skriva någonting. Hoppas att mitt liv blir lite mer intressant efter 13.00 på lördag. Då är jag förhoppningsvis fri!


NU: Plugga massrörelse + jordmåner/jordarter


Känner sig stolt


jag är ingen gamer. Jag är grym på super mario 64 (You dont want to meet me in a dark alley with a nintendo, bitches) och pokemon på game boy (VAD JAG ÄLSKADE POKEMON) Men resten.....


jag fattar ingenting, och är ganska så urkass. Jag fungerar inte jättebra i för stressiga situationer, plus att jag inte är en tävlingsmänniska. Typ alla dessa jävla monsterspel, varför ska allt hoppa fram och skrämma skiten ur en?!?!?!?! Hur ska jag i denna situation komma fram till att jag måste dra fram kniven och hugga honom i typ.... vaden??!!


Anyway, jag förstår därmed inte en massa ord och uttryck som används i dessa medier. Jag tror att jag förstår innebörden med ordet n00b? (asså, är det så man ens ska stava det?) Men när jag var inne på fejjan och gjorde den vanliga rutinen, så snubblar jag över denna. På första försöket kunde jag läsa alltihop. Jag blev så glad att jag hoppade till och slog i knät i borden. Nu har jag ett blåmärke. MEN JAG KUNDE LÄSA DET. Nu är det säkert så att alla på jorden kan. Till och med en familj ifrån Mikronesien som aldrig ägt en dator. Whatevaah. Im a proud MF


 

Små irritationer


Sitter inrullad i täcket. Skön känsla. Kokade tre ägg, vilket lyxliv! och de blev perfekta. Precis som de ska vara. Vitan är inte geggig, men gulan är. MMMUMS.


Så, för att inte verka allt för negativ till saker och ting, så måste jag få hata lite nu. Det blir inte riktigt dagens spya, utan mer den senaste veckans spya. För, allt verkar vilja gå sönder runt omkring mig just nu. I måndags cyklar jag hem ifrån högskolan. Det är kallt, det var lite motvind, jag är med andra ord lite irriterad redan. Jag kommer fram till mitt hus, ska låsa cykeln. I denna stund tänker jag, för första gången någonsin, att: "Oj, nyckeln kan kanske gå sönder?"... KLICK! Nyckeln är i två bitar. Ställer mig och stirrar in i tegelväggen framför mig. andas in, och andas ut.


Igår kväll skulle jag dra ner persiennerna, men såklart går snöret sönder. Nu kan jag inte dra upp den. Hur lagar man det liksom? Måste jag ringa fastighetsskötaren för en sådan här löjlig grej? Måste en sådan här liten grej bli komplicerad?? Kändes i stunden som ett verk av satan.


Sedan så är ju min dator paj. Den liksom lever ett eget liv där fläckten går igång som fan, och man tror att den ska explodera. Den stänger av sig när den känner för det. Jag pallar inte!!!


aaaaahwwoooooooo (För er som inte hängde med så var det en utandning)


Solen gör dock mig mer optimistisk, och nu ska jag inleda dagens pluggande. Hey, ho, lets go!


Pluggisen


Känslan just nu:

Som ni ser på bilden, en kille som är trött. Har idag gått igenom glaciala samt fluviala processer. Känns helt okey effektivt. Borde gjort mer. Kanske gör det. Vi får se. Ganska tråkigt inlägg? Jo visst är det. Händer ju INGET intressant när man är instängd i lägenheten. En fågel krockade typ, nästan i fönstret när jag åt frukost. Det va ju visserligen lite latjo. Det är ju inte något som händer varje dag.


Men för att inlägget inte ska avslutas utan att ha gett någon som helst betydelse till någonting, så ska jag dela med mig av min nyfunna (eller rättare sagt, duktigt repeterade) kunskap. Så jag ska svara på en fråga man liksom ALLTID ställer sig själv ÖVERALLT i livet.


Vad är en drumlin????


Svar: En drumlin är en spolformad, glacial avsättning. Består av moränmaterial (bottenmorän ifrån glaciären). Förekommer ofta i svärmar. Bildas parallellt med isrörelsen.

A dollar makes me holla honey boo boo


Ibland stöter man ju på klipp på youtube som man förälskar sig i. Denna ungen. ASSÅ DENNA UNGEN. Jag älskar henne. Hon är sassy. Hon är hyper. Hon bryr sig inte ett piss. Jag är glad att hon inte är mitt barn, men jag är så lycklig över att hon finns!

hejsaan


Gårdagen: En heldag med föreläsningar. Biologisk psykologi. Jätteintressanrt! På kvällen drog vi till Osaka (Läs: Åsaka, THN) för en kväll med TP. Jag blev i lag med den fumlande bödeln. Vi vann. Coolt. (Min första vinst ever på TP!!!)


I natt: Drömde en hysteriskt verklig dröm, eller? Nästan obehagligt. Kanske det var verklighet? Jag vill ju det, ja men samtidigt som jag inte vill det. JAG ÄR SÅ FÖRVIRRAD


NU: Äter äggmacka, like a boss


RSS 2.0