städat och fient


Tog förut fram den sidan av mig själv som sällan får skina. Jag pratar om den sida av mig själv som, när man identifirat smuts, reagerar på det sätt att man faktiskt städar bort det. Lägenheten är liksom typ ren. En pedant skulle la inte tycka det, men skönt att jag inte är det då!


aja, har inget mer intressant att berätta


Imorgon är det fredag

Hejsan


Har diskat bort ALL disk. Trodde jag i alla fall. Hittade precis en liten gaffelfitta. Smutsig som as. ÅH. Aja, det är ju bara EN gaffel. Jag tar den snart. Annars minns jag inte när det faktiskt inte fanns någon disk innan? Det är nog ingen bra grej. Ska försöka bättra mig.


OCH NU ÄR DET BARA TVÅ DAGAR KVAR AV TONÅREN. Det känns sjukt???? Men jag känner mig inte så uppriven som jag trodde jag skulle. Jag trodde jag skulle känna mig lite som att jag förlorade något. Istället är jag fett nyfiken på vuxenlivet.


Förresten så läste jag något som gjorde mig sjukt chockad.


http://www.qx.se/Xtra/liv/20532/de-forsta-samkonade-att-fa-adoptera


Löjligt? Ja.


Lite mindfucking

Kändis


Kommer från och med nu titulera nig själv som kändisbloggare. Varför? Därför:Sitter casually och ba läser tidningen. Bredvid mig står max-maten, såklart. Det är bara en tidsfråga innan jag inte kan gå runt på stan längre. Life as a superstar..


Jag ger er tårar


Är helt slutkörd idag, men såklart skall jag leverera ett inlägg. Jag ger er två låtar som sätter igång mitt greys anatomy hjärta. Liksom nästan så att jag inte pallar. Jag vet ju EXAKT när de spelas. Bland de bästa scenerna jag sett EVER. Varsegod


Kendall Payne – Scratch

Anna Nalick – Breathe (2 AM)


DUKTIG KILLE

asså


FY FAAN VAD JAG VARIT DUKTIG IDAG


jag har tvättat tre maskiner, och ALLT vad det innebär, diskat i två jävla dödarpass, bytt sängkläder, dammsugit, fixat och klätt björkris (MYSIGT DET BLEV NU I LILLA ETTAN). Jag är så stolt över mig själv. Jag firar med kaviar på mackorna. Fy fan va gott. Nu ska jag glida ner under täcket. Nytvättat. Luktar gudomligt, osv


Im sexy and I know it


Hejjeliheeeej


Sitter med shorts såpass korta att en playboy bunny skulle reagera. Jajjamen. Känner mig sexy som fan. As always. Säh. Vad ska jag göra nu? Vet inte. Tar mig nog en promenix. Jag har verkligen blivit en riktig promenerare. Det är nog bra. För övrigt så ska jag ge fan att plugga i tid och ofta till nästa delkurs. Jag SKA vara duktig. Oh my GOD.


Ett möte med nålen


Tatueringar. Jag har ingen aning om jag någonsin skulle våga. Det är snyggt, men HUR ska man kunna bestämma sig för en resten av sitt liv? Nu har jag dock hittat en som jag tycker är så jävla snygg. Det är en kandidat, om jag nu någonsin skulle våga. Jag menar såklart världskartan, inte den fula lilla konstiga under armvecket??

Veckofinalen is over


Fan. Hanna R åkte ur BB. Visst, hon betedde sig fittigt sista veckan, men tro fan att hon är roligare än många som är kvar där inne. Jag känner mig lite bitter. Fy fan. PLUS att Annica är i danska BB nu??!! ÅHH. Hoppas de nya deltagarna är roliga.


Uppsala vs Karlstad - Del 1


Dilemma!!!1!! Vart ska jag plugga? Vilken stad är rätt för mig? Jag tog mig ann att försöka hitta för- och nackdelar hos de båda städerna, för att sedan vara säker på att rätt bostadsort valts. Jag försökte väga in några av de viktigaste faktorerna:


Snabbmatställen. Uppenbart, det ska finnas många och nära. Cause when u want it, U WANT IT


Uppsala:

Donken: 4st
Max: 4st
BK: 1st

Snabbmatställe per invånare: 0,000064
Snabbmatstäthet: 0,18Karlstad:

Donken: 4st
Max: 2st
BK: 2st

Snabbmatställe per invånare: 0,00013
Snabbmatstäthet: 0,27
Slutsats: Utbudet är stort i båda städerna. (IHHHHH!!) Det finns dock fler i Uppsala, det är ju trots allt en större stad. Jag är inte JÄTTEförvånad, osv. DOCK, så är det ju fler människor i Uppsala än Karlstad. Detta gör att Karlstad har fler snabbmatsställen i jämförelse med invånare samr area.

Uppsala: 0 - 1 :Karlstad


Dagens hiss


Jag kände att det var dags för att dela med mig utav något som gör min vardag liiiite finare. Dagens hiss tilldelas en dryck, mer specifikt en havredryck med smak av apelsin och mango. Pröva denna. U wont be sorry, osv


Bilden demostrerar my obsession. Inspirastionskälla: Drottningen i Snövit. Tycker jag nailar det. Hollywood kommer ha mig på speed dial. Nu kommer mitt breakthrough.
FuldansarN


Jag har en väldigt underbar morgonrutin. Den innefattar att jag sover tills jag känner mig nöjd, och sedan kopplar jag in datorn i högtalarna och kör fuldans. Detta gör jag fram tills då jag blir för trött/för varm för att det ska vara kul längre. Detta sätter mig i alla fall i ett underbart mood. Detta är något som min framtida partner liksom bara får acceptera med mig. Jag mår som bäst när jag, i underkläder, springer runt i lägenheten och tror jag är något. Tror inte mina grannar alltid uppskattar, men detta får de fan ta. Jag klagar inte på dem såatteeeh.


Nu inleds glädjerushen. Tror jag inleder med lite foster the people. En remix av pumped up kicks.


den tjugotredje mars


Ska försöka summera dagen på ett effektivt men tillräckligt långfattad sätt. here it goes.


Jag vaknade vid tio-tiden. Någon börjar vända tillbaka dygnet? Känns bra. Jag börjar den stora vandringen mot vinboxen. Jag gick vägen jag brukar gå till kära hv. På denna vägen är det en själ som delat med sig utav sina djupaste tankar med i form av klotter. På planket står det, med stora bokstäver, "PUSSY". MEN idag såg jag att någon utökat detta uttalande. Under ordet "PUSSY" står nu också "LECKER". Inte licker, utan lecker. Detta gjorde min promenad lite mer intressant, i alla fall.


Anyway, en hel timmas rask promenad blev det, jajjamen! Kändes i rumpan och i låren. De blev nog lite mindfucked av denna plötsliga typ träning? En annan fin uppmärksamning är att jag hela promenaden fick flashbacks till Spanien. Vet inte varför, men fint var det!


På denna promenad hörde sig även en viss fumlande bödel av sig. Detta slutade med att vi hade picknick vid slussarna, brände lite pengar och jag fick mig an att övningsköra.


En powernap senare (två timmar) sitter jag och kollar tv. Det är som det ska vara.


Sky Ferreria


Liksom hur snygg som helstCountdown


Echo

Hejsan samhället, hejsan världen
Här sitter jag, endast iklädd den OBLIGATORISKA huvtröjan och ett par sketna mjukisbrallor. Jag har denna morgon (Läs: mitt på dagen, vaknade tolv) tittat på två väldigt bra kortfilmer. Jag borde äta, ska göra det nu. Jag borde plugga till tentan, jag kan inte.
FINT väder är det i alla fall. Jag ska in i duschen, raka mig och sedan ut i solen.

AAAALLLLLLLLTTSSSSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!


Jag är så jävla förbannad. Jag är förbannad på Sipan och Marcel. Även lite på Jimmy, på Hanna R och Joe. Sluta attackera varandra. Sluta starta bråk om allt. Sluta HUGG HUGG HUGG. Så jävla attention whores!!!! och alla människor har snärjt in sig så sjuuuukt in i sig själva. Så fort någon säger något negativt om något, så har de attackerat och tydligen (???) så är man falsk om man inte säger ALLT man tänker (???) De är ju dumma i huvudet.


Så jävla elaka är dem, och nu blev precis Amandus attackerad för sin sexualitet och hur modig han är. Jag PALLAR INTE MER. DET ÄR INTE KUL ATT KOLLA PÅ. Jag bli liksom uppjagad. Jag vill skälla ut dem. Jag vill sätta dem så jävla hårt på plats. ÅH.


Jag ska bli lärare


Förresten, jag har typ bestämt mig. Jag ska bli lärare, tror jag. Saker och ting kan ändra sig, men idag kände jag hur detta jävla metaforiska stenblock kallad framtiden släpptes ifrån mina inre axlar, och jag kunde se mig själv och acceptera ett liv som lärare. Vart jag vill utbilda mig tycker jag dock fortfarande är svårt att bestämma mig för. Just nu känner jag, Uppsala.


Men ska jag börja i höst? Jag ska söka i alla fall, men tror jag vill testa på livet som au pair.


Vill liksom gråta över att jag fått lite mer insikt i livet. Det gör att jag kan fokusera igen. Jag har ju tenta på fredag. Är nog bra att börja hårdplugga på den.


Vet ni vad jag älskar?


Jag ger er: en moralkaka


En sak som jag börjat älska med mig själv är att jag ibland älskar den såkallade "dåliga" musiken. Ni vet, all den där popmusiken som alla i världen bara spyr sönder? Det som liksom verkligen är extremt OCOOLT att gilla? det som är så frukansvärt kommersiellt och mainstream? Den gillar jag, och jag gillar att jag gillar den. 


Har förut pratat om mainstream, och jag tycker fortfarande att hatet emot detta är ett underligt fenomen. Varför ska alla känna såpass starka känslor emot det? Jag tror inte ens att såpass många ogillar det, det är bara det att om man säger att man gillar det och inte kan bära upp det, så blir man ocool. VARFÖR? Jag blir liksom på riktigt förbannad. Jag tycker att man kan ogilla och hata musik, men när man går över till att tycka att andra människor inte får tycka om det, ja det är då jag blir förbannad.


Det finns mycket större saker att irritera sig på i världen, men diskrimination infinner sig i väl som de stora sakerna som de små, och jag fick så ONT I HJÄRTAT efter att jag i negativ ton påpekat min lillasysters musik. Hon lyssnar inte längre på vissa av dem låtarna, och IT KILLS ME.


Låt oss vara för fan som vi är, på alla sätt. Man kan tycka, men inte trycka ner. Jag har lärt mig min läxa, så jävla hårt, och jag ska göra mitt bästa att inte bete mig på det sättet EVER AGAIN.


I sign out

happy days

Vaknade vid fyra med huvudvärk, och spenderade en god stund vid toan. Liksom, TACK.

This is heavy sleepless times


Ligger just nu i sängen. Spotify är igång. Omringad av ett berg av kuddar. Andas i takt till musiken. Blundar. Jag försöker hitta något slags lugn? Kan inte slappna av. Allt är ogreppbart och jag KAN INTE ta några beslut. Känns som att ingenting fungerar som det borde. Varför är det såpass mycket svårare för mig? Varför kan alla andra bara acceptera? asså, JAG FÖRSTÅR INTE. Jag vill ha alla dörrar öppna, at all time, vilket inte går. Det är omöjligt, och jag brukar säga det i skämt, för det är ju totalt orimligt, men fan vad jag tycker det är jobbigt.


Men just nu ska jag bara sitta här. Andas in och ut. Ska gå till sängs, och bara tänka på nuet. Just nu ska jag bara gå och lägga mig. Just nu finns bara min lilla lägenhet i ingenstans. Just nu finns det inga beslut att ta.


Andas ut.


Helgen är slut


Jag veeeeeeeet. Sämst uppdatering det senaste, och ni vill såklart ha en förklaring. Förklaringen känns dock alldeless för långdragen för att jag ska palla dra den här, så vi låtsas istället som att ingenting hänt..


HEEEJ BLOGGEEEEEEN


Tobilicious in da haaaose. Igår va det feeeeest och vi drog till lippan, såklart. Jag som är VIP kom in trots att jag inte är tjugo. Ibland är det awesoem att vara jag ;D :P  hihihihihihi. Har dock varit såååå baakis idag :P :P jag mår som jag förtjänar antar jag xD :P. Så idag har jag typ inte gjort någonting. Har bara chillat och så :P FETT VÄRT. Nu ska jag kolla big brother :D, jag hoppas sipan åker ikväll, pallar inte med honom :( SÅ ELAK TYP ALLTID :'(


Ha det braa bäbizzaaar!!!
Morgonstund har guld i mun

Hanna R briljerar med lite backstreet boys. Jag får ett fint skratt.

Häng med en kompis

Åt maxmat med Nanna vid kanalen. Skönt att hon hittade tillbaka till händelsernas centrum. Trollhättan represent.

Utvärdering: Big brother, DEL 3


CAMILLA
Jag tycker om Camilla. Hon är snäll, smart och skapar inte onödiga bråk. Visserligen kan jag tycka att hon är aningen intetsägande. Jag har inga starka känslor för, eller emot henne. Jag känner mig som schweiz. Neutral. Är det bra eller dåligt?


KIJA


Väldigt vacker, och det är hon fullkomligt medveten om. Hon är den som alltid ska slänga av sig kläderna. De ska liksom alltid av. Det jobbiga är att reaktionerna blir sådär. Pinsamt tyst. Sedan är hon ganska gnällig om regler hit och dit. Tror hon åker på söndag. Jag blir inte jätteledsen.


JIMMY


Killen som tidigare varit med i Bacheorette (orkar inte googla stavningen.....) sverige. Han förlora. I hans intro-video till bb sa han att han skulle vara bossen. Han kommer in och är världens mes. Jag märkte inte av honom första veckan. Sedan kom buset då han beställde in 200 ägg, och typ inget annat. Då växte han i mina ögon. Visserligen är det kopierat ifrån BBUK förra året. Seen that already.


HANNA J


Hon är snäll och omtänksam. Hon städar JÄMT. Hon ska alltid gå runt naken?vill inte säga något illa om henne, för jag tycker om henne, men hon är ju ganska tråkig. Hon startar inget kul, osv.


RODNEY


Orkar inte gnälla över att han kom in igen. Jag orkar inte.


Om jag fick välja


så skulle detta vara ledmotivet i mitt liv. Det skulle göra mig nöjd.

Dagens hiss


en sådan här dag då mitt optimistiska jag liksom gått och gömt sig, så behöver jag göra mitt första inlägg innehållande: DAGENS HISS


Först vill jag tilldela tillverkarna utav "POWER COW" en applod för inte bara ett ytterst amazing namn, utan också för att jag tycker den smakar lite barndom. Willys levererar då endast dem är de som serverar denna fantastiska jordgubb-milkshake-dryck
Nästa hiss går till att jag idag köpte färgglada fjädrar till de påskris som skall tas fram inom de kommande veckorna. De blev utav färgerna gul, vit och lila. Jag went a little bit wild också när jag även köpte gröna små ägg som även dem skall hängas upp. Fint skareva.


Sedan tänkte jag även dela med mig utav vad som bokstavligt talat blir dagens hiss. Ingen mindre en hissen i Lissabon tilldelas denna. Grattis.Goddag


under det senaste dagarna har jag inte deat med mig av då många ord. Jag har egentligen inget att säga för stunden, för både igår och idag har jag kännt mig väldigt deppig. Jag är varken motiverad eller pigg, och denna kombination gör att jag inte helst vill lämna sängen. Jag börjar få riktig ångest över att jag BORDE SOM FAN börja plugga på riktigt nu, men jag liksom känner att jag inte kan. Nu tog jag mig dock upp ur sängen och började laga mig lite mat. I ugnen finns just nu kyckling samt pommes. Jag har en hel tallrik med massa sallad. Nystekta svampar. BORDE muntra upp mig. hejhej


Countdown


Oerhört bra


Jag lever

Baserat på min aktivitet här på bloggen, så förstår ni nog att jag är bakis today. Gårkvällen kändes helt galen. fett värd, tror jag?

Hejjelihejsan hihi

Loreen vann. TACK. Sjukt jobbiga minuter. Liksom Jag-börjar-snart-gråta-för-jag-klarar-inte-sådana-här-situationer-och-är-inte-alls-en-tävlingsmänniska. Men skönt att ännu en gång ha rätt. Nu ska vi nog supa. jag tror det blev så i alla fall? det löser sig, som en viss gammal räv brukar sägahh. Vi ska dricka rom. Arrrgghhh!

Utvärdering: Big brother, DEL 2


Storfavoriten fortsätter..


ANNICA


ÅHHHHH, Annnnnicaa! Jag är kär i henne. Så söt och fin hon äääär. Det går liksom inte att inte gilla henne. Hon är härlig och jordnära. tycker så synd om henne när hon spekulerar om livet utanför huset vs livet i huset. När hon tänker så det knakar. Då vill jag bara springa fram till henne och säg att DET LÖSER SIG. LILLA DOOSINGEN, ALLT ÄR BRA. (och snälla, dumpa marcelo, seriöst)


MARCELOSå EXTEMT pinsam. Så fort han öppnar munnen så börjar kroppen korva sig och jag kan inte titta. Han är så ocool. Så cheesy. Så extremt ovetande. Det är tur att han är typ snygg. annars hade han inte varit där inne. 8OCH SNÄLLA, don't fuck with Annicas mind. I will hunt you down, and make u suffeeeer. I've got my eyes on you, osv)


MARCEL


Gnällig. Attentionwhore. Orationell. Han är ärlig och spyr ut sig kommentarer upp och ner. Så onödiga och elaka. Han skapar inga roliga bråk, han skapar bråk man blir arg på. Han är en mobbare, punkt slut! Sedan är ju även han skön ibland. Alla har sina goda stunder, och jag tror han är en grymt bra lärare, men i huset är han bara jobbig. Skulle inte gråta om han fick lämna.


HANNA W


HANNA W. HANNA W. Alla gnäller på henne, men jag förstår inte varför alla inte bara kan ta allt hon säger med en nypa salt. Det är ju UPPENBART att hon säger saker ENDAST för att provocera och synas. Bara låt henne vara. Bara inte bry er om det. Att hon går in i bikten och "pullar". Hon vet ju att det gör att folk kommer att snacka om henne. Så om ni nu verkligen vill ha bort henne, SLUTA SNACKA OM HENNE. Jag tycker hon är sjukt underhållande. Asså sjukt. Jag hoppas hon får stanna ett bra tag.


JOE


Vad gör han i big brother-huset? Han är så extremt missplacerad. Så psykiskt jobbigt att kolla på. Jag äslar ju Lars, för han är wierd på rätt sätt. Joe (som för övrigt uttalas som Joel, fast utan L:et ???????? Varför??????) är istället så wierd att man inte klarar av det. Snälla. Skicka ut honom. Att vara med i det här programmet gör honom nog mer ont än gott.

 

Utvärdering: Big brother, DEL 1


Som ni alla vet så är jag en aning besatt utav big brother. Foremost den svenska och den brittiska. Det är en drog som jag känner mig väldigt bekväm med. Nu ska jag dock ge er en utvärdeing av årets deltagare i bb-sverige. Jag känner, jag måste få det sagt.


HANNA R


Min absoluta favorit. Hon är ballast och coolast. Hon bjuder på sig själv, och vi (Jag och hannaaaa) delar samma livsmotto, eller, mitt är "Det löser sig", hennes är "Skit samma". Hon älskar brittney spears, hon hatar bananer. Jag vill vara kompis med henne. Jag vill vara hennes crew. Hanna R 4 the win, osv.


LARS


Den 33åriga djungelpojken. Han är så extremt wierd. Så akward. Han är vegan. Han dricker inte alkohol. Men det jag gillar bäst med Lars är hans små kommentarer som han spottar ut. "Du är bäst" eller "Du är så cool". Optimismen själv. I love him, men det gör tydligen inga andra ??!?!?!?? fan åt er.....


SIPAN


Stör ihjäl mig på hans tjafs med Hanna W, och jag tycker han bara är pinsam ibland. Han försöker verka världsvan och "fly", men han faller ganska pladask. Ta saker som de är för fan och sluta whina. Du vet ju vad du drog dig in på. Sedan är han ju rolig ibland, det får jag allt ge honom. Det finns värre i huset SÅATTSÄGAH


AMANDUS


Ibland gillar jag Amandus, ibland gör jag inte det. Han är så sjukt tävlingsinriktad. Typ en av de värsta egenskaperna jag vet, så att ibland stör jag ihjäl mig och vill ba strypa honom. Sedan är han lite övertänd ibland. Säger samma saker sjuhundra gånger. MEN all övrig tid är han en snälling, naturligt chill och bekväm, och det är skön omväxling i huset. Han är också bi. Enda personen i huset med en sexuell läggning som inte följer normen. Det tycker jag också han får pluspoäng för.


TENNY


Alla älskar tenny. Jag förstår det inte alls. Visst, han är ju okey, ibland, men han är en jävla mansgris och jag tycker han uttrycker sig extremt tarvligt. När han dricker blir han bara värre. De där spekulationerna om hawaii mot antarktis?? Eller att han i allmänhet tänker way to much. Jag blir bara trött. Så olidligt trött på Tenny.


Bajsmjölk


ÅHH vad jag hade velat fått detta mjölkpaketet!!! Hade gjort MITT LIV
Snapsvisa a la granny


Min farmor är en speciell karaktär. Så sjukt tuff är hon. Gubbar raggar på henne, och hon ba ratar dem direkt. En dag när hon gick ifrån matbutiken möllan, kom hon på en snapsvisa. Ba sådär. Den går så här typ så här:


Du kanske tror att jag är full
när jag ramlar omkull
Men hur I HELVETE ska ja stå
när hela jordklote börjar gå?


Känner för att shotta, enbart för att få dra snapsvisan. Lovar att göra den nästa sammankomst.


JAG PALLAR INTE


Jag klarar inte av all jävla amazingness med det hära. Det är FÖR jävla bra. Jag sitter och grinar. Mitt hjärta totalt ba smälter in i allt. Fy faan. ÅH. Om ni inte förstår er på detta? Ja, men då tycker jag synd om er. För den känslan jag får i kroppen av det här, är precis den känslan människan borde få känna hela tiden. Det är det här jag vill med mitt liv. Känna denna extrema lyckan. Tack. ÅH TUSEN TACK COLDPLAY.
Nöjd


Ni vet när man drömmer sådana där drömmar som man inte vakna upp ifrån? sådana där som är så ohyggligt bekväma att man, den stunden man vaknar, skulle kunna byta ut sitt liv mot drömlivet. Så var det i natt. Jag gick och la mig vid halv åtta. Vaknar upp vid tio. Somnar igen vid 00.30 kanske, och vaknar 12.00. Under båda dessa sovpassen var jag väldigt nöjd. Nu känner jag mig väldigt nöjd.


FÖRRESTEN. gick till jätten för att handla lite mat. Mötte på en tant som stekte kyckling och lät en smaka. Fasiken va gott det va, och hon var SÅ TREVLIG. ska alltid handla vid tolv-tiden. Då kryllar affären av pensionärer. Jag har hittat mitt slags häng.


Sen idag ska jag till farmor. Ännu mera mysigt.


De dära i öst


Jo men visst. Vi ställer sex små söta tanter på en scen, lägger in ett beat och tvingar på dem engelska. De är ju alltid kul. Jag undrar om tanterna ens vet vad det är som händer? Jag ger er mellovinnaren från Ryssland.
SE FILMEN


KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Låt oss diskutera

jag har börjat se en våg av inlägg som uttrycker sig om världens orättvisor. Jag vill inte vara mycket sämre jag. here it goes.


Jag har denna veckan funderat på hur vi svenskar uttrycker oss om varandra. Att det finns vissa definitioner som beskriver vissa egenskaper. Felet är att dessa beskrivningar kopplats samman med människor.


Vi måste kategorisera världen. Det är någonting som hjärnan gör per automatik. Utefter vår uppväxt så lär vi hjärnan att dra kopplingar och slutsatser om personer. Hjärnan har en försvarsmekanism som innebär att man ser hur majoriteten fungerar, och sedan antar man det om alla. Det har varit evolutionärt gynnsamt. Människor med denna egenskap har överlevt till större grad än andra. Saken är den att i och med att samhället utvecklats, så har människans position på jorden förändrats. Vi lever inte längre utefter skogens lagar. Det handlar inte om vem som är störst och starkast eller vem som äter upp vem. Den kampen är avgjord för länge sedan. Vi äter alla andra arter. Det är vår population som ökar. Biologiskt sätt är vi så jävla trygga. Detta leder dock till att det inte sker en selektion utav människan. Vi kommer inte utvecklas mer. När en ny sjukdom kommer, hittar vi ett botemedel. Nya egenskaper kommer inte växa fram. Det är slut på att evolutionen ska anpassa oss för framtiden (for now, at least)


Vi är därmed som vi är, och här hade jag kunnat slutat, om jag hade varit sådan. Det är jag dock inte, för det är nu jag förstår att man ska börja jobba istället. Jag förstår att man då istället måste göra att stereotyperna inte fästs till vissa grupper av människor. Alla kvinnor gillar inte rosa. All män vill inte skaffa motorcykel. Alla homosexuella killar gillar inte mode. Alla homosexuella kvinnor inte bara klär sig i millitärbrallor. Alla invandrare är inte terrorister. Alla svenskar är inte lagom. Alla på landet är inte inskrängta. Alla rika är inte överklassvin. Det är nu jag istället förstår att vi måste ändra om hur vi får oss att tänka.


Jag hoppas sannerligen att ni förstår poängen. Det handlar ju om att acceptera att människan är byggd på ett visst sätt, och sedan jobba som faan för att avvänja alla skitmallar som vi tagit på oss själva. Om vi avvänjer oss med att en kille MÅSTE leka med bilar och en flicka MÅSTE leka med dockor, så betyder det ju att de inte får lika starka associationer till vem som måste vara vad. Att vi då kategoriserar världen, men inte utefter stereotyper, utan efter människan


anyway. hade kunnat tjöta mycket mer. Nu är det dock dags för mig att pumpa igång kroppen med massa energi. Jag ska fuldansa till popmusik, vilket säger att jag gillar att göra det, och inget fucking annat.


Är det fest eller?


Tänkte festa till det ikväll med det godaste jag vet just nu:
Det är party på olof gransgatan, med andra ord


Jag menar bara att det var usel timing


Jag vaknar i panik. Tror jag är försenad. Fråga mig inte varför, men det gör jag. Kollar klockan. Den är halv sju. Jag är inte försenad, men tro fan att jag är helt otroligt vaken. Jag tror aldrig jag kännt mig så vaken på morgonen, någonsin. Borde nog alltid göra så. I ALLA FALL. Vaknade till följande sms av Herr Norberg:


"Suttit i skolan och pluggat 07-23, måste vara någon form av rekord.. 16 fucking timmar!"


Kul. Kul för dig. Jag satt 45 minuter. Just rub it in. Jag var redo för en heldag föreläsningar med allt nytt jag måste kunna.


Är någon förvånad liksom?


Så det kan gå

Sitter just nu med en käft som är helt blodig. Känner mig som en vampyr. Livin on the edge med tandborsten. Going a little bit to rufffff. Skulle delat med mig av en bild om jag hade orkat, men det gör jag inte. Nu ska jag sova. Shobre.

Like a BUS


Med en rubrik inspirerad av det youtubeklipp Sanera Lund gav oss. Det var skönt att få skratta. Kanske inte lika skönt att rulla runt på mitt dammiga golv. Vi får se om jag får några mystiska basilusk sjukdomar. Känns fullt möjligt.


Har inte pluggat än. SKRÄLL! Jag borde göra upp ett schema. Jag ska fan göra upp ett plugg-schema. Ska bara få tummen ur röven och göra det OCKSÅ. Jag har problem. Jag behöver någon som har koll på mig. Jag klarar inte av ett för självständigt liv.


Anyone up for the challange? Get me in line?


Uppdatering


Känner inte att jag kan ge er vad ni vill ha för stunden, dvs massa, massa inlägg om bara mig och mitt otroliga liv. Jag är för stunden halvbakis. Ni vet, man känner fortfarande av smaken av gårdagens vin och huvudet känns tungt på axlarna. Jag borde också plugga idag, men jag tror jag gör det lite senare. För övrigt så funderar jag nu starkt på att bli lärare in da future. Dilemma finns kring vad mitt ingångsämne bör vara. Jag funderade på engelska, men det vill ju alla ha. Nu funderar jag på biologi. Känns som ett klokare val. Det är mer efterfrågat, osv. sedan så har jag geografi som andra ämne. Tåls att tänka på. Nu ska jag kolla lite greys och äta potatisgratäng.


Big brother


Hanna W tvättar mens- och bajstrosor från äldreboende. Årets roligaste stund hittills.Mitt hår


En film efter begäran. Mitt hår. På film. varsågod.

En lista, igen

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

”Vafaan, är det redan tisdag???” Sedan kom jag på att jag ställt klockan för att skicka lillbroshan till skolishh. Det var skönt när jag sedan gled ner i sängen igen. Mhm. 

Har du ringt någon idag? Vem och vad sa ni?


- Pappa ringde precis. Hannes skulle varit hemma vid ett. Han är inte här.

Vilket humör är du på?

- Känner mig torr och skrynklig efter ett ovärt bad i badkaret.

Vad har du på dig just nu?

- Blåa cheap Monday jeans, hm tröja för 49.50 härliga kr. 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

- Åt precis ägg. Jag är sätisfaid

Hur mycket var din senaste lön på?


- hela 350kr för min krönika. Snap!

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

- WASA KNÄCKEBRÖD. Asså ni vet sådana där lunchgrejer.med french herbs. Seriöst. SÅ GOTT.

Vilken var den första hemsidan du gick in på idag?

- http://bigbrother.se

Vad ska du göra ikväll?

- Chillidilla på restaurang tror jag med familjen. Sedan bb, såklart. 

Vilken låt lyssnar du på nu?

- Calling med alesso och ingrosso

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

- Åt pizza

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

- nej. Har en äckeldag.

När fotade du något senast, och vad?

- har faktiskt ingen aning. Ett bra jävla tag sedan

Om du fick önska dig något nu, vad skulle det var?

- Världsfred………… eller att allt onyttigt blev nyttigt och vice versa

Vem saknar du mest just nu?

- Alla som befinner sig utanför fyrstad. Men nog mest Luuluu carter

Vad låt lyssnar du på nu?

- Fanny – come to me

Vad vill du ha nu i din hand?

- Fem mille

Vad ska du göra nu när du är klar med frågorna?

Sova i solen!! Hihihih


The countdown has begun


Måste få ur mig det


Jag är liksom nästan förbannad. Har sett det senaste BB-avsnittet. Jag är så team annica. FUU Marcelo. ASSÅ HUR? ASSÅ. åhhhhhhh.


Skönt att få ventilera


Nu ska jag plugga lite. hejji


RSS 2.0