Jul. 27, 2013


Idag fick jag ett raseriutbrott. Ett sådant jag liksom kunde få för ett och ett halvt år sedan. Varför jag var arg berodde på många saker, lets not get in to it.. I alla fall, nu är jag inte lika arg, utan mest trött. Vill sova. So I will. Imorgon kommer jag tjäna 1800kr. Det är det som just nu motiverar mig till att jobba, för även om jobbet är hanterbart, så är det typ fem miljoner andra saker jag hellre skulle göra, typ: lära mig att sy like 4 real, läsa klart brott och straff, se klart games of thrones, gråta till les miserables, sätta upp tavlor i min korris, fika på strandis, supa mig stupfull på fest, umgås med farmor, sova(inte för att jag måste, utan för att jag madda fakking vill), resa till Island, resa till Mongoliet, resa till Antarktis, resa till Svalbard, resa till Madagaskar, resa till Ungern, resa till nya Zeeland. MAJ GAD. #livet...... Ska lägga mig och dream away, för det är det som är värt med livet. Att man alltid kan live a lie åtta timmar per dygn, och låtsas en hel jävla massa. #intebitter


26Juli2013


Ligger med mobilen guppande på bröstkorgen. Hjärtat slår och sätter den i rörelse. Jag ligger i sängen. Jag gör ingenting.


Känns som att bloggen dör, som att dess era har försvunnit, eller så har vi alla bara gått och blivit lata. Det är mycket som hänt sedan sist. Det är inte mycket kvar utav juli, men gosh vad långt det är tills jag åker till Uppsala. Det tär på mig att åka fram och tillbaka mellan boende. Jag vill bo hemma hos mig. Punkt slut. Plus att jag saknar Uppsala. Plus att jag saknar alla friends. Jobbet på ikea går bra. Man börjar liksom känna sig duktig. Jag är bra med kunderna, och hanterar bistrostressen med bravur, utan att skryta. Jag känner mig inte bara duktig, jag ÄR det. Fick lönen. De drog skatt.......... men får la tillbaka det förr eller senare. Vill spendera dem på resor. Nu känner jag för att madda fakking resa lite. Jag vill madda fakking LEVA lite. Resa och klichéig hitta lite mening. Förstå mig på livets vardag osv osv. Ba bli sådär äckligt lycklig, och ba no ångest. Ba carpa. Ba känna att livet är en gåva. Ba uppskatta det lilla. Ba FÖRSTÅ.

Nu ska jag kolla på django, och sedan sova.


Jul. 26, 2013


Har ingen rubrik


Ni vet när man bara känner frustration? När livet känns stört långt och inte alls brett? Så har jag känt idag. Hur jag klarar massor, är bra, och kommer ha ett bra liv, men bara inte har det jag behöver. Det är irriterande, och en promenad brukar bota det, men det gör det inte alltid. Ibland fortsätter man känna sig tom och FEL. För det är jag: FEL. Jag orkar inte med hur livet serveras ibland.


Sedan så försöker jag get through my lillebror. Dramaqueena mindre, för det är inte bra alls för någon. The tidigare u can start, the better, för livet måste ses ur de sunda glasögonen, ibland. Fett jobbigt, och orkar inte ens börja med hur stört det är, men bättre tidigare än senare. Jag kan bara inte förklara det, so just get it


Längtar för mycket till fredag. Oh. My. God.


Njuter av ledighet


Det är så jävla skönt att vara ledig. Även fast jag ibland vill dö av rastlöshet, så löser det sig. Jag känner att jag får vila, vilket är great, bara det att inte ställa klockan??


Igår tog jag sammanlagt en promenad på två och en halv timma. In till stan, till slussarna, till stan och sedan till överby. Detta ledde till att oskar hämtade upp mig, vi köpte glass i vbg city, och därefter altanhäng hos linnis. Detta ledde till att vi spelade tp. Jag vann, även fast jag försökte få oss att sluta när vi alla låg lika: alla blir vinnare. Hoppas de lärt sig en läxa.


Idag har jag dragit fram mina gamla sykynskaper och ordnat mig inte mindre än fem kuddfodral. Två hos mamma, och tre hos syster. Fett nöjd. Imorn ska jag kanske laga mina brallisar? Om ingen vill hänga (OBS HÖR AV ER)


Annars njuter jag av det braiga vädret, för det är nice med värme och sol. Jag taggar fallens. Alltså, fan, just nu mår jag fan bra. Lite ångest och mycket: det löser sig. Har ju så mycket att se fram emot? Hamburgsund på torsdag, fallens, Martin och Filip kommer förhoppningsvis, wow2013, Uppsala, insparken, att vara fadder, plus att jag får cashen från jobbet. Man ska sortera sina tankar osv, and u be on road to success. Skönt när man ändå tänker så?


Vill du ha en idiot, lägg din hand i min

 
Hejsan livet, och hejsan bloggen. Har precis kollat på håkan på skansen, och ja, jag är ju lite ny på håkanfronten, men det var en väldigt fin överraskning när ett sms trillade in i inkorgen på iphonen med informationan att just denna mannen var i rutan. Fick skynda mig in på play och snegla. Blir fortfarande ofattat förvånad över hur bra hans texter är. Det låter tönrigt bla bla bla, men de är ärliga och jävligt relatable.
 
 
och johanna, har lyssnat på pratet, jag grinade jag med, och medans du känner livets fina, har jag istället livsångest. Vi gör världen i balans<3
 
 
Har också spenderat 2000kr på Ikea. Kändes hårt, men bra. Ska bli skönt att känna att man själv faktiskt köpt det som ligger i korrisen. Med egna tjänade pengar. Sedan så ger ju Ikea mig pengar, så då får jag la änna ge lite tillbaka. 
 
 
Har badat idag. Det var kallt, men skönt.
 
 
Imorgon ska jag jobba, 11.00-20.30. I disken. Relativt oskönt. Hoppas lite på kassa. När det är så få människor på Ikea som det är de här soliga dagarna, så är det faktiskt riktigt trevligt att stå i kassan och vara övertrevlig. Har insett att det ger mycket till ens vardagliga trevlighet, vilket känns bra. Människor är människor, och inte speciellt farliga. Det är en skön insikt.
 
 
Taggar WOW som barefaaaaaan. Kommer bli helgrymt.
 
 
Längtar till torsdag, för efter det är jag ledig i 12 dagar
 
 
Funderar på att hoppa av min sommarkurs. Ligger efter, och orkar verkligen inte ta igen. JAg har ju varit jätteduktig på jobbfronten istället???! Borde vara okey då.
 
 
Det är mycket som snurrar i livet, och jag är just nu väldigt glad att jag har väldigt mycket i mitt schema. Det känns då mindre tomt, och man känner sig önskad. Har som sagt störda bekräftelsebehov, löve it, och jag håller mig till en optimistisk syn på saker och ting. Längtar till Uppsala, och till att vara fadder. Tror år 2 kommer bli lika bra som det första.
 
 
Nu ska jag kolla dödtv, för det är typ bara det jag orkar med nowadays. Dödtv = Desperate housewives. Haters gonna hate. 
 
 

När ba sommaren gnider sin väg in mot hjärtat, häftar sig fast och ba SITTER DÄR. Det finns så mycket bra musik, och för lite tid att ge den den tid den förtjänar, men lyssna, LYSSNA om ni har tid

 
Sommaren gnider sig mot livet
 
 

WOW 2013


Så var det äntligen gjort! Det är bara att haka på nu alla friends. KOM IGEN


Första juli


Hejsan vänner! När det går för långt mellan inläggen blir det svårt att komma på något vettigt att skriva, men vi träffas ju nu så ofta det går, så då får ni ju veta mycket också. Äschhh, allt jag har att säga kretsar la också kring Ikea, det är ju det enda jag gjort det senaste. Fett tråkigt för er att höra, så tänker inte ens gå in på det


Men jag jobbar och sliter i alla fall, och har inte tid till att tänka på så mycket annat. Skönt i guess, och plus, det är JULI redan???!? Vad hände? Crazy??? Men nu har mina intensiva jobbdagar tagit slut (jobbade 52timmar första veckan??) och börjar nu med ett lösare schema, vilket innebär tid till annat. Skön....T.


Vet faktiskt inte vad mer jag ska skriva. Ska sova nu. Chaachaa


RSS 2.0